Pet nagrajencev bo prejelo darila, ki jih podarja trgovina Formadoma Design Shop. Foto: MMC RTV SLO
Pet nagrajencev bo prejelo darila, ki jih podarja trgovina Formadoma Design Shop. Foto: MMC RTV SLO
Nagrade: škatla za nakit + set 3 okrasnih lučk (Housedoctor); fouta brisača (Houseo Rym); dekorativna blazina Lights (Housedoctor); mala črtasta vaza Omaggio + mali svečnik Omaggio (Kähler); skodelica, krožniček + žlička za čaj iz oljčnega lesa (HouseofRym). Foto: Formadoma Design Shop

Ekipa MMC-jeve rubrike Lepota bivanja je za vas, naše bralce, pripravila nov privlačen nagradni natečaj. Nagrade podarja trgovina Formadoma Design Shop, ki ponuja izdelke skandinavskih in slovenskih oblikovalcev, pravšnji pa so za vse, ki želite nadomestiti kakšno okrušeno skodelico, obrabljeno brisačo ali vazo, ki ni več v skladu z vašimi pomladnimi zamislimi. Morda pa potrebujete lično škatlico, v kateri boste shranili osebne predmete, ki se valjajo po stanovanju, ali pa le pljusk barve na vaši sedežni garnituri z barvito okrasno blazino.

Nagrade (pod drugo fotografijo): škatla za nakit + set 3 okrasnih lučk (Housedoctor); fouta brisača (Houseo Rym); dekorativna blazina Lights (Housedoctor); mala črtasta vaza Omaggio + mali svečnik Omaggio (Kähler); skodelica, krožniček + žlička za čaj iz oljčnega lesa (HouseofRym).

Pravila sodelovanja najdete na tej povezavi.


Kako do nagrade?

Tokrat vas vabimo, da nam pošljete avtorske fotografije pomladnega utripa v mestu, parku, na podeželju ali kjer koli ga boste pač ujeli - za boljšo predstavo, kaj pričakujemo, smo nekaj utrinkov v objektiv ujeli tudi mi (glej galerijo spodaj).

Pri tem pazite, da ne boste fotografirali mladoletnih oziroma tistih, za katere nimate dovoljenja za objavo fotografij.

Na natečaju, ki bo potekal od 26. marca do 15. aprila, lahko sodelujete tako, da nam ustrezno naslovljene fotografije (sprejeli bomo le eno delo vsakega avtorja) pošljete na naslov lepota.bivanja@rtvslo.si ali jih objavite na Instagramu z oznako #LepotaBivanjaFD.

Če tega omrežja ne uporabljate, jih bomo tja na profilu @mmcrtvslo naložili mi. Izmed vseh objavljenih bomo glede na kakovost, inovativnost in izvirnost fotografij izbrali pet nagrajencev.

Pravila sodelovanja v nagradni igri preberite na tej povezavi.