slice
Foto: Meghan Markle že uveljavljena kot modna ikona
Navdušuje s svojo izbiro oblačil, 18. maj 2018 ob 21:40 Na veliki kraljevi poroki bodo vse oči uprte v ameriško igralko Meghan Markle in njeno izbiro poročne obleke. A to ne bo prvič, saj s svojim slogom številne navdušuje že od naznanitve zaroke.
11
Foto: Modna revija ali dobrodelna prireditev?
17. maj 2018 ob 21:52 Očitno se je v teh dneh na francosko riviero zgrnila vsa modna, glasbena in filmska smetana, to potrjuje tudi dobrodelna gala prireditev amfAR, ki že več l et zapored pritegne največ znanih obrazov.
Foto: Kristen Stewart kršila protokol v Cannesu
12
15. maj 2018 ob 18:41 Članica letošnje žirije v Cannesu Kristen Stewart je na rdeči preprogi ob premieri filma BlacKkKlansman kršila protokol, saj se je na rdeči preprogi sezula in pozirala kar bosa.
Foto: Zato festival v Cannesu velja za najbolj glamuroznega na svetu
4
15. maj 2018 ob 13:09 Filmski festival v Cannesu vsako leto na francosko riviero privabi številna znana imena, in tudi letos ni nič drugače, letoviško mestece z nekaj več kot 73.000 prebivalci so preplavili številni ...
Foto: "Kraljica" Naomi na enem mestu zbrala najboljše manekenke sveta
1
14. maj 2018 ob 18:16 Slavna manekenka Naomi Campbell je v Cannesu zbrala najboljša imena iz sveta mode in uprizorila modno revijo, katere izkupiček bo šel v dobrodelne namene.
Ko na ljubljanski modni brvi trčita kurent in koralni greben Velike količine dišav, slovenska modna srenja in nosljivost kosov nadobudnih oblikovalcev.
6
Rihannin imperij – ko si roko podata dober zaslužek in "emancipacija" žensk Rihanna , ki je v preteklosti že oblikovala spodnje perilo, za modno hišo Emporio Armani, se je odločila, da je napočil čas, da se na trgu predstavi z lastno linijo.
4
Foto: Pred poroko leta - pregled najlepših kraljevskih poročnih oblek Le nekaj dni Britance še loči od "poroke leta", ko bosta britanski princ Harry in njegova zaročenka Meghan Markle stopila pred oltar.
9
Sandale naše mladosti Gucci prodaja za 400 evrov Verjetno se še vsi spomnite živopisanih, poceni gumijastih sandal splitske Jugoplastike, ki smo jih kot otroci vsi nosili na plaži?
36
Ljubitelji mode hitijo v Ljubljano, začel se je teden mode Začenja se Mercedes-Benz Fashion Week.
Foto: Katera bi se čez "Prešerca" sprehodila v kopalkah? V torek se je v središču Ljubljane odvila modna revija, na kateri so se v kopalkah predstavila običajna dekleta različnih postav in višin, ne pa manekenke, ki po navadi predstavljajo ta kos oblačila.
59
Foto: "Oskarji vzhodne obale" - preplet mode in katolištva Galadogodek, ki se ga je prijelo ime oskarji vzhodne obale, je tudi letos v Metropolitanski muzej privabil številne zvezdnike, ki so kar tekmovali, kdo bo s svojo obleko pritegnil več pozornosti.
6
Gigi Hadid na naslovnici revije Vogue "preveč temnopolta" Znana manekenka Gigi Hadid se je pojavila že na več naslovnicah kultne revije Vogue, z zadnjo pa je zaradi močno obdelane fotografije razburila mnoge in bila prisiljena v opravičilo.
14
Ženske hlače: Kontroverzen kos garderobe, ki javnosti ni pustil ravnodušne Ste se kdaj vprašali, kdaj so ženske začele nositi hlače?
30
Video: Modna revija "zakonitih oblačil nezakonitih priseljencev" Barcelonski ulični prodajalci iz Senegala so pripravili modno revijo, na kateri so predstavili svojo linijo "zakonitih oblačil, ki so jih naredili nezakoniti priseljenci".
4

Izbor
Anketa: 12. maj 2018 ob 10:26

Ste zadovoljni z nastopom Lee Sirk na Evroviziji?

Da, prijetno me je presenetila.
Ne, pričakoval/a sem več.
Ne spremljam Evrovizije.
Arhiv
Videonovice
Kazalo