slice
Foto: Japonski oblikovalci predstavljajo nove kolekcije
Teden mode v polnem teku, 23. marec 2017 ob 10:17 V japonski prestolnici se je začel teden mode, kjer modni oblikovalci predstavljajo nove kolekcije za prihodnjo sezono jeseni in zime.
1
Še ena pestra modna pomlad v prestolnici
19. marec 2017 ob 20:58 Tudi to pomlad bo Ljubljana gostila kar dva tedna mode: prvi bo med 29. in 31. marcem, drugi med 4. in 6. aprilom. Organizatorji obljubljajo kakovostne revije in pester spremljevalni program.
Foto: 18-letna hčerka čečenskega vodje s pisanim naborom tradicionalnih oblačil
31
18. marec 2017 ob 14:15 Nekdanja carska palača v Moskvi je gostila modno revijo, pod katero se je podpisala komajda polnoletna hčerka čečenskega vodje Ramzana Kadirova.
"Šik razvajenka" Parižanka, evropska protiutež barbiki
26
16. marec 2017 ob 06:20 Preveč ličil. Preveč barv. Preveč dodatkov. Dihaj. Olajšaj. Zmanjšaj./Moda vlada svetu. Parižanke vladajo modi. Je to res? Koga briga. Svet potrebuje legende. Bogatašinja.
Od Pariza do Marakeša - poklon ikoni francoske mode Saint Laurentu
9. marec 2017 ob 16:34 V Parizu in Maroku bodo letos odprli muzeja, posvečena življenju in delu ikone francoske mode Yvesa Saint Laurenta.
Chanel bo segel v žep, da bo Pariz lahko dobil modni spomenik Pariz, svetovna prestolnica sloga, bo končno dobil prvi stalni muzej, posvečen modi.
1
Foto: Karl Largerfeld "izstrelil" raketo in poskrbel za nov modni spektakel Revija, ki pritegne daleč največ znanih obrazov na pariškem tednu mode, je Chanelova. Karl Lagerfeld je ponovno poskrbel za pravi spektakel.
7
Foto: Manekenski debi Vivienne Westwood pri 75 Nikoli ni prepozno: slavna britanska modna oblikovalka Vivienne Westwood se je na reviji svoje znamke v Parizu pri 75 prvič sprehodila po modni brvi v vlogi manekenke.
1
Arabski svet dobil svoj Vogue, na naslovnici Gigi Hadid Ena najbolj iskanih manekenk ta trenutek Gigi Hadid je krasila že 21 naslovnic revije Vogue, zadnjo pa si bo zapomnila za vedno. Je namreč dekle z naslovnice prve arabske izdaje revije Vogue.
44
Foto: Giorgio Armani sklenil milanski teden mode Teden mode v Milanu se je sklenil z modno revijo, kjer se je predstavil modni oblikovalec, ki je sicer na letošnjih Oskarjih poskrbel za toaleto treh igralk (Isabelle Huppert, Viola Davis in Nicole ...
Foto: Kdo je blestel in kdo zgrešil na oskarjevski rdeči preprogi? Od svetlikajočih se kreacij do elegance starega Hollywooda in drznosti novega - na letošnji rdeči preprogi pred podelitvijo oskarjev je bilo videti vsakega nekaj.
9
Foto: Moschino dokazuje, da modna brv prenese vse Modna hiša Moschino je na tednu mode v Milanu predstavila svojo kolekcijo za jesen in zimo 2017/2018, sodeč po tem, kar je bilo videti, pa bo le redke kose mogoče opaziti tudi na ulicah.
11
Lagerfeld okrcal Meryl Streep: "Genialna igralka, a stiskaška" V dneh, ko se na veliko ugiba, čigave kreacije bodo za na Oskarje oblekle zvezdnice, je gotovo: Meryl Streep ne bomo videli v Chanelu.
5
Foto: Labodji spev Donatelle, k družini Versace Tisci? Revija Versace na milanskem tednu mode je še podžgala ugibanja, da se Donatella po 20 letih umika s prestola hiše, ki sta jo ustanovila s pokojnim bratom Giannijem.
Peter Movrin po uspehu v Londonu: Moj svet sta bila faks in postelja "Tukaj se ne hodi skupaj na kave, žure, kosila. Tukaj si vsi želimo na revijo! In narediti čim boljšo kolekcijo v najkrajšem času," izkušnjo študija na uglednem londonskem modnem kolidžu povzame ...
18

Anketa: 23. marec 2017 ob 11:44

Kako boste izkoristili daljše dneve in toplejše vreme?

Več se bom gibal v naravi.
Lotil se bom opravil na vrtu.
Dneve preživljam v službi.
Vse bom počel po starem, daljši dan in lepše vreme name nimata vpliva.
Arhiv
Kazalo