V jesenski kolekciji prevladujejo siva, črna in bela barva. Foto: H & M
V jesenski kolekciji prevladujejo siva, črna in bela barva. Foto: H & M

Športnik je znova posnel oglasno kampanjo za švedskega modnega velikana H & M, s katerim sodeluje že nekaj sezon. Tokrat je predstavil kolekcijo jesenskega spodnjega perila, pižam in oblačil za prosti čas, ki jih bo kmalu mogoče kupiti v prodajalnah po vsej Evropi.

O novi kolekciji je Beckham povedal: "Všeč mi je zastarel športni videz fotografij, ki smo jih posneli za novo kolekcijo Bodywear. Moji najljubši kosi so spodnje majice, spodnji deli pižam in 'raglan' majice. Vem, da jih bom nosil vso jesen." Veselila ga je tudi izbira lokacije snemanja, saj je poziral v stari slačilnici v londonskem East Endu: "Bilo je, kot da bi se vrnil k svojim koreninam."

Zvezdnik je sicer že v začetku leta posnel zabaven oglas za spodnje perilo za H & M, ki ga je režiral Britanec Guy Ritchie. V njem David teče po ulicah in vrtovih Beverly Hillsa, oblečen samo v boksarice. Številni so po objavi oglasa dejali, da je imel nogometaš dvojnika, ki so ga uporabili za bližnje kadre, vendar pa Beckham to zanika. "Lahko povem, da sta presredek in zadnjica moja. Slišal sem, da je nekdo rekel, da sem za posnetek zadnjice uporabil dvojnika, ampak ga nisem, lahko potrdim, da je to moja zadnjica," je povedal za francosko televizijsko oddajo Le Grand Journal.

Spodaj si lahko pogledate video, ki so ga ustvarili med fotografiranjem za jesensko oglasno kampanjo.