Beyonce je zelo dejavna, tako na glasbenem kot na poslovnem področju. Foto: EPA
Beyonce je zelo dejavna, tako na glasbenem kot na poslovnem področju. Foto: EPA

Glasbenica, igralka, podjetnica in mati enoletne deklice Blue Ivy, ki ima zadnje čase polne roke dela (pred dnevi je oznanila, da se na prizorišče vrača tudi dekliška zasedba Destiny's Child, v kateri je zaslovela; skupaj bodo nastopile na Super Bowlu in posnele album), naj bi za H&M že posnela kampanjo na Bahamih.

H&M govoric ne zanika
V torek so jo namreč fotografi ujeli na omenjenem otočju v oblačilih s tropskimi potiski, ena njenih plesalk pa je "tvitnila", da je napočil "prvi dan preizkusa na Bahamih" in omenila še H&M. Zapis je nato izginil.

V švedskem modnem podjetju govoric niso želeli komentirati, a jih tudi niso zanikali. Tudi ko so za obraz znamke izbrali Lano Del Rey, so govorice krožile kar nekaj časa, preden so jih potrdili.

Iskrena pred kamero
Poleg nastopa na Obamovi prisegi, Super Bowla in domnevnega sodelovanja s H&M-om (ne pozabimo na Pepsi ...) pa se Beyonce pripravlja še na predstavitev avtobiografskega dokumentarnega filma, v katerem naj bi razkrila tudi marsikaj, kar je do zdaj obdržala zase.

Prilagamo napovednik za film Life Is But a Dream, ki ga bodo na ameriški televiziji HBO premierno predvajali 16. februarja.