Beyonce tudi sama predstavlja izdelke iz kolekcije Ivy Park. Foto: Instagram Ivy Park
Beyonce tudi sama predstavlja izdelke iz kolekcije Ivy Park. Foto: Instagram Ivy Park
false
Cene kosov: od 30 do 200 ameriških dolarjev. Foto: Ivy Park

Nova linija oblačil sledi aktualnim smernicam mešanja športne mode z ulično, kar pomeni, da športnih oblačil z Beyoncejinim podpisom ne bomo videli le v športnih dvoranah, temveč tudi na ulicah.

Kolekcija Ivy Park, ki vključuje kar 200 različnih kosov, je delno poimenovana po pevkini hčerki Blue Ivy. Kot je povedala pevka, pa je navdih za kolekcijo našla v parku v Houstonu, kjer je odraščala: "Ko se moram soočiti s stvarmi, grem v park. Preden grem na oder, grem v park. Pred porodom sem prav tako obiskala ta park. Park mi daje moč."

Kolekcija je plod pevkinega sodelovanja z britanskim poslovnežem sirom Phillipom Greenom, lastnikom modne znamke Topshop. Kolekcija Ivy Park bo na prodaj od 14. aprila, ne bi pa čudilo, če bo ta hitro razprodana, saj ima vse, česar se loti Beyonce, velik uspeh.

Novico o novi kolekciji je Beyonce delila na Instagramu, kjer ji sledi več kot 65 milijonov ljudi.

Oblikovanja športnih kosov se je lotila tudi pevka Rihanna, ki je združila moči z znamko Puma, kolekcijo športnih čevljev so hitro razprodali, lastni kolekciji športnih oblačil pa sta oblikovali tudi igralka Kate Hudson in pevka Carrie Underwood.