Brooklyn Beckham v prvi modni kampanji. Foto: Instagram Brooklyn Beckham
Brooklyn Beckham v prvi modni kampanji. Foto: Instagram Brooklyn Beckham
David in Victoria Beckham imata štiri otroke. Foto: Reuters
Prva naslovnica za Brooklyna Beckhama. Foto: Man about town

Najstarejši sin nekdanjega nogometnega zvezdnika in nekdanje članice dekliške skupine Spice Girls, ki je danes uspešna modna oblikovalka, je nov obraz poljske modne znamke Reserved. Ta je najstnika izbrala za zaščitni obraz linije športnih oblačil YFL, pogodbo so podpisali že januarja, prve fotografije pa je na Instagramu delil novopečeni maneken.

Ženski zaščitni obraz omenjene modne znamke, ki ima sedež v Gdansku, je tudi otrok slavnih staršev - Georgia May Jagger. Je hčerka legendarnega pevca skupine The Rolling Stones Micka Jaggerja in nekdanje manekenke Jerry Hall.

Fotografije je posnel poljski fotograf Kacper Kasprzyk.

Kaj počne Brooklyn, ko ne pozira pred fotografskimi objektivi? Po svojem očetu je nasledil ljubezen (in menda tudi nadarjenost) do nogometa, novembra je postal član ekipe Arsenal U-16, poleg tega se še vedno šola, čeprav imajo Beckhamovi denarja na pretek, pa si Brooklyn žepnino sam zasluži - ob sobotah dela v baru blizu svojega doma.

Modni Beckhamovi
Brooklynu, ki je pri 15 letih postal tudi obraz z naslovnice, ko ga je za svojega želela revija Man About Town, moda ni neznano področje, saj moda družini Beckham pa prinaša veliko zaslužka.

David je bil zaščitni obraz modne znamke Armani, Police, Breitling, Belstaff ... Za švedsko modno znamko H & M pa je ustvaril svojo kolekcijo spodnjega perila, ki jo je prav v teh dneh predstavil v Madridu. Tudi Victoria je pozirala za številne znamke in se pojavila na veliko naslovnicah, kot maneken pa se je preizkusil tudi Brooklynov mlajši brat Romeo, ki je pri komaj 10 letih opravil dve kampanji za priznano modno znamko Burberry.

Tudi najmlajša Beckhamova - triletna Harper - je zelo iskana v svetu mode. Kot pišejo britanski tabloidi, modne znamke in druga podjetja Harper vidijo kot "najboljšo vzornico za podobo zdrave moderne družine", saj je "obkrožena s srečno poročenim parom in skrbnimi brati". "Takšne privlačnosti za množice ni mogoče kupiti," citirajo poznavalce iz modne industrije. Za zdaj naj bi se David in Victoria Beckham še otepala večmilijonskih ponudb za malčico.