Bryce Dallas Howard trenutno lahko spremljamo v seriji Black Mirror. Foto: Reuters
Bryce Dallas Howard trenutno lahko spremljamo v seriji Black Mirror. Foto: Reuters

35-letna Howardova si je dolgo obleko gorčične barve in z globokim dekoltejem nadela za sinočnjo podelitev nagrad kritikov (CCA) in z njo požela veliko pozornosti - predvsem zato, ker je bila v "ljudski" obleki pravi eksot med cehovskimi kolegicami, ki so jim oblikovalci za tisti večer podarili ali pa dali v posojo tudi do 10.000 dolarjev vredne kreacije.

"Super je. Udobna je," je bila navdušena nad svojo izbiro.

To sicer ni prvič, da si je zvezdnica Jurskega parka in serije Black Mirror za na rdečo preprogo omislila cenejšo garderobo. Na letošnjih zlatih globusih je tako nosila temno modro obleko Jenny Packham, ki si jo je prav tako kupila sama v bližnji veleblagovnici, medtem ko je za lanske nagrade kritikov Balmainovo toaleto kupila prek spleta.

"Rada imam več možnosti"
Ko jo je E!Online povprašal, zakaj ne sodeluje s stilisti, kot je to običaj pri preostalih zvezdnicah, je Howardova pojasnila takole: "Ker imam pri svoji konfekcijski številki 36 rada več možnosti in ne le ene. Vedno grem v več veleblagovnic. Saj veste, kako je!"

In še: "Ko ne nosiš 'vzorčne' številke, ali ko nimaš neposrednega odnosa s kreatorjem, ali če nisi močno izpostavljen, ti tipi oblek s številko 36 preprosto niso tako na voljo. Tako da sem ugotovila, da je pogosto najbolje, če grem kar v bližnjo veleblagovnico ali na splet."