Leta ji ne pridejo do živega. Foto: EPA
Leta ji ne pridejo do živega. Foto: EPA

Slavna ameriška manekenka je še dodala: "Veselim se tega mejnika in praznovala ga bom. Seveda se bom v prihodnjih desetih letih še fotografirala, a nič več kot model. In to mi je všeč. Opravila sem vse, kar sem želela in sodelovala z mnogimi izjemnimi fotografi. Ne morem več odkrivati novih položajev in kotov za fotografiranje. Dokazovanja ne potrebujem več."

Crawfordova, ena izmed ekipe legendarnih supermanekenk iz 90. let, je še danes videti odlično. V zadnjih mesecih ji je največ časa vzelo predstavljanje nove knjige Becoming Cindy Crawford, sicer pa je tudi skrbna mati svojih dveh otrok, 16-letnega Presleyja in dve leti mlajše Kaie, ki je mami podobna kot jajce jajcu. Kaia se je že podala po maminih stopinjah in sodelovala v nekaj oglaševalskih kampanjah. Otroka sta sad njenega trdnega zakona z Random Gerberjem, ki traja že vrsto let.

Cindy v svoji karieri ne obžaluje prav ničesar, saj pravi, da je vedno sledila svojim občutkom: "Večkrat sem se vprašala, ali sem res tako površinska, da mi je všeč, če mi kar naprej urejajo lase in me ličijo, da sem videti čudovito. Kmalu pa sem ugotovila, da so fotografije moj način komunikacije s svetom."