Cindyjine dve naslovnici za revijo Shape, med katerima je preteklo 20 let. Foto: Shape
Cindyjine dve naslovnici za revijo Shape, med katerima je preteklo 20 let. Foto: Shape

Da Crawfordova tudi v svojem petem desetletju ostaja v modnem svetu, se ima zahvaliti predvsem svoji, zdi se, večni mladosti. Mati dveh otrok je namreč na decembrski naslovnici Shapa videti 20 let mlajša.

Cindy, ki jo imajo številni za prototip ameriškega modela in ameriške lepotice, je za revijo ob 20. jubileju svoje naslovnice povedala, da je skrivnost njenega videza in kondicije, da ne kadi, pije veliko vode, veliko spi, kožo pa vedno zaščiti s kremo za sončenje. "Večinoma so to stvari, za katere vsi vemo, trik je samo, da jih dejansko izvajaš," razlaga Crawfordova.

Otroke v šolo, ona v telovadnico
"Skušam enkrat tedensko na daljši pohod, še posebej rada hodim s svojo prijateljico, kar se zdi kot zdravilna terapija in telesna vadba," razlaga in ob tem doda, da odkar je mama, gre v telovadnico zjutraj, ko odloži otroka v šoli.

Čeprav ima zdaj precej manj dela kot pred 20 leti, pa ni pozabila svoje glamurozne preteklosti. "Takrat, pri 26 letih, sem bila veliko na naslovnicah in delala sem veliko vsega. Mislim, da imaš, ko si pri 20 letih, svojo telesno kondicijo in telo za samoumevno. Posneti naslovnico zdaj, pri 46-ih, me spomni na vse trdo delo in na trenutke, ko telovadiš, tudi ko nočeš, in vidiš, da se vse splača," je še povedala.