Trije dnevi, tri modne revije - v živo si jih lahko kar iz domačega naslanjača ogledate na MMC-ju. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer
Trije dnevi, tri modne revije - v živo si jih lahko kar iz domačega naslanjača ogledate na MMC-ju. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer

Modno dogajanje je odprl Fashion Week Boutique, na katerem mlajši oblikovalci razstavljajo nakit, modne dodatke in oblačila iz različnih materialov in oblik, izdelane z različnimi tehnikami. Vstop v butik tedna mode, ki je odprt med 19.00 in 23.00, je prost.

Vstopnice za večerne modne revije so rezervirane samo za povabljence, zato vas vabimo, da si jih ogledate v živo prek neposrednega prenosa na MMC-ju.

Prvi večer je bila na vrsti modna revija s predstavitvijo kolekcij m*faganel, Maja Štamol, Urša Drofenik, Sofia Nogard, Irena Funduk Fashion in Ivan Rocco.

V torek so modele na brv poslali Garevski, Nina Susnjara, Akultura, Miro Misljen, Tanja Zorn, SQUAT // Young@Squat in aleksandrabrlan.

V sredo ob 21.00 bo na vrsti sklepna revija, na kateri bodo v središču pozornosti Maja Ferme Fashion, Nelizabeta, Mojca Celin, INES atelier (Srbija), AlmiraSadar, Natasa Persuh, angelalukanovich in Draž. Večer in dogodek v celoti bo sklenila podelitev ELLE Style Awards.

Na Fashion Weeku je tudi MMC-jeva ekipa, z tvitamo (uradna oznaka dogodka je #fwlj), redno objavljamo fotogalerije z modnih revij in družabno kroniko. Morda nam celo uspe pokukati v zakulisje ...