Alessandra ni bila dolgo na porodniškem dopustu. Foto: Facebook A. Ambrosio/Models.com
Alessandra ni bila dolgo na porodniškem dopustu. Foto: Facebook A. Ambrosio/Models.com
Alessandra s hčerkico Anjo
Alessandra je pred kratkim stopila pred objektiv s hčerkico Anjo. Sta ambasadorki modne znamke London Fog. Foto: London Fog

Kultna revija, ki je posvečena vsem moškim modnim navdušencem, modne trende predstavljajo tako le brazilski manekenki, je za najnovejšo izdajo prekršila "moško" modno pravilo in se odločila angažirati eno najboljših brazilskih manekenk.

Za eno najbolj zapeljivih snemanj v zgodovini revije Made in Brazil je zaslužna predvsem Alessandra Ambrosio, ki je tvitnila, da se je nadvse zabavala na fotografskem snemanju v družbi svojih brazilskih kolegov in enega izmed priljubljenih modnih fotografov Stewartom Shiningom.

Na eni izmed fotografij v spodnje perilo odeto Alessandro objemajo Caio, Diego, Pedro in Bruce, še bolj zapeljiva pa je fotografija, na kateri je Alessandra odvrgla vsa oblačila in na plaži pozira le v Evinem kostumu.

Vroče fotografiranje le štiri mesece po porodu
Poleg tetovaže je z golim fotografiranjem Alessandra pokazala tudi svoje popolno telo, ki ga je kljub porodu v maju že pripeljala do popolnosti, a kot sama pravi, to ni bilo težko. "Tokrat v bistvu nisem pridobila veliko teže, trudila sem se le jesti čim bolj zdravo. Prvič sem pridobila veliko nosečniških kilogramov, ki sem se jih le stežka znebila," je za ameriški Us Weekly boj z nosečniškimi kilogrami opisala Alessandra in dodala, da za svojo postavo skrbi z redno športno aktivnostjo, kot je deskanje na vodi in pilates.

Nekaj video in fotoutrinkov z "vročega" snemanja si lahko pogledate spodaj.