Carol Lim in Humberto Leon sta prinesla svež veter v prej malce zaspano pariško modno hišo. Foto: Promocijsko gradivo
Carol Lim in Humberto Leon sta prinesla svež veter v prej malce zaspano pariško modno hišo. Foto: Promocijsko gradivo
V prvi vrsti sta med slavnimi obrazi izstopali ambasadorki kampanje Chloe Sevigny in Rosario Dawson. Foto: Promocijsko gradivo

"Nocoj smo počastili vse, kar nam je všeč pri kolekciji KENZO x H&M. Šlo je za zanimivo in presenetljivo mešanico različnih svetov, ki so trčili skupaj. To je bil šov, ki ga zlepa ne bomo pozabili," sta povedala Carol Lim in Humberto Leon, kreativna direktorja pri znamki Kenzo.

Plesalci, beatboxerji, žvižgači in glasbeniki so ob za to priložnost pripravljeni priredbi pesmi Express Yourself, ki jo je pripravil glasbeni direktor Sam Spiegel, počastili lepoto in moč osebnega izražanja.

Modeli, ki so se gibali na koreografijo Ryana Heffingtona, koreografa, ki je že večkrat uspešno sodeloval s Kenzom, so občinstvu pričarali pravi vrtinec igrivosti, smelih potiskov in živih barv. Po koncu predstavitve je oder zavzel gost – presenečenje večera je bil raper Ice Cube.

Kolekcija KENZO x H&M bo na voljo v več kot 250 izbranih prodajalnah H&M po vsem svetu od 3. novembra. Zanimivo bo videti, ali bo švedski velikan dostopne mode ponovil uspehe prejšnjih sodelovanj z zvenečimi imeni, saj si v Kenzovih kreacijah težko predstavljamo prav vsakogar, najverjetneje bo nagovorila drznejše modne navdušence.