Zagorela in nasmejana Gisele je bila tudi tokrat videti popolno. Foto: Reuters
Zagorela in nasmejana Gisele je bila tudi tokrat videti popolno. Foto: Reuters

Gisele je danes, pri 33 letih, že nekaj let zaporedoma najbolje plačana manekenka na svetu. A njena pot se je začela prav v Sao Paulu, kjer je pri 14 letih prvič preizkusila modno stezo. V poklon temu mestu se vsako leto vrača na tamkajšnji teden mode, kjer pozornost vzbuja s sodelovanjem z luksuzno brazilsko modno hišo Colcci.

V domovini jo tokrat spremlja tudi njen mož, zvezdnik ameriškega nogometa Tom Brady, ki ni skrival navdušenja nad svojo zapeljivo ženo, s katero imata tudi dva otroka.

Zvezdnica modnega podjetja Triton pa je bila Rusinja Irina Shayk, ki je vsaj toliko kot po svojem delu znana tudi zaradi tega, ker greje posteljo slavnemu nogometašu Cristianu Ronaldu. Temnolasa Irina je nosila dve zapeljivi obleki, kmalu pa bo Rusinja doživela tudi igralski prvenec, saj je zaigrala v filmu o Herkulu, ki bo v kinematografe prišel poleti.

Vam je katera izmed oblek, predstavljenih v Sao Paulu, še posebej padla v oči? Oglejte si kreacije modnih hiš Colcci, Triton, Adriana Degreas, Agua de Coco in Ronaldo Fraga.