Gwen Stefani in Miranda Kerr sta nosili črni obleki in rdečo šminko ter imeli spete lase. Foto: Reuters
Gwen Stefani in Miranda Kerr sta nosili črni obleki in rdečo šminko ter imeli spete lase. Foto: Reuters

Nekdanja pevka skupine No Doubt je kljub svojim 42 letom uspela zasenčiti vse druge goste, tudi 28-letno manekenko Mirando Kerr, poroča Daily Mail.

Zvezdnici sta se odločili za podoben stil. Gwen je nosila črn kostim modne oblikovalke Stelle McCartney, Paulove hčerke, sestavljen iz hlač s prosojnim izrezom ob strani in majice s prosojnimi rokavi, Miranda pa je svojo manekensko postavo razkrila v črni obleki z mrežastimi vzorci.

Z izbiro obleke je najbolj razočarala Rumer Willis, ki je znana po svojem nekonvencionalnem modnem slogu, menijo pri Daily Mailu. Nosila je vzorčasto črno-belo obleko iz zimske kolekcije Stelle McCartney. Tudi obleka hčerke Brucea Willisa je zaradi prosojnih vzorcev spominjala na obleko Mirande Kerr.

Zvezda večera, sir Paul McCartney se je po rdeči preprogi sprehodil s svojo ženo Nancy Shevell, očetu pa je prišla zaploskat tudi hči Stella. Na premieri so se pojavile tudi noseča Reese Witherspoon, Kristen Stewart, Gwyneth Paltrow, Amy Smart, Pamela Anderson, Zooey Deschanel in Jane Fonda.

Zvezdnice na rdeči preprogi si lahko ogledate v spodnji galeriji.