Pietro Boselli se s fotografskim objektivom spogleduje že od otroških let. Foto: Instagram/Pietro Boselli
Pietro Boselli se s fotografskim objektivom spogleduje že od otroških let. Foto: Instagram/Pietro Boselli

28-letnik bo svoj deški obraz in izklesano telo Armaniju posodil za novo modno linijo s športnim pridihom EA7, to pa sicer ni njegovo prvo sodelovanje s to znamenito modno znamko.

Že pri rosnih šestih letih je postal obraz njihove oglaševalske kampanje Armani Junior, čez nekaj let pa ga je pod okrilje vzela modna agencija v Milanu.

Osupli učenci
Vendar si je izbral drugačno poklicno pot - odločil se je za študij strojnega inženirstva v Londonu, nato pa še za doktorski študij, vmes pa je dodiplomske študente poučeval matematiko.

A po nekaj letih premora se je vrnil tudi k manekenstvu, kar je lani odkril eden izmed njegovih študentov in svoje spoznanje delil z vsemi sošolci in preostalimi prek Facebooka.

Njegova objava je hitro postala viralna in o lepem učitelju Pietru, ki je poziral že mnogim svetovno znanim fotografom, so se razpisali mediji po vsem svetu.

That moment when you realised your maths lecturer is one of the top designer model #OnlyatUCL #UCLengineering #MechanicalEngineers #ModellingandAnalysisClass #Bromance Zameer Zaihan Mohamed Hafez Luq Man

Posted by Arief Azli on Thursday, January 30, 2014