J.Lo je globok dekolte nosila tudi na zabavi. Foto: Reuters
J.Lo je globok dekolte nosila tudi na zabavi. Foto: Reuters

Številni zvezdniki, predvsem tisti, ki se niso potegovali za oskarje, so komaj čakali, da se uradna ceremonija podelitve nagrad konča in da se začne tisti bolj sproščen del. Tudi letos so lahko izbirali med tradicionalno zabavo revije Vanity Fair, konkurenco pa ji je delala zasebna zabava pevca Eltona Johna.

Kaj so zvezde nosile na Oskarjih, lahko preverite tukaj.

Za slednjo so se odločili predvsem glasbeniki, saj je zabava ob spremljanju oskarjev namenjena predvsem tistim, ki niso prejeli povabila na prireditev. Že devetič zapored sta jo priredila Elton in njegov partner David Furnish, denar, ki ga dobita od prodanih vstopnic, pa namenita fundaciji za aids.

Letos so bile glavne zvezde zabave Kim Kardashian, Gwen Stefani, Miley Cyrus, Kelly Osbourne, Adam Lambert, Alessandra Ambrosio in Katy Perry.

Svetovna filmska smetana pa se je odpravila na zabavo Vanity Faira, ki velja za največjo zabavo po oskarjih. Pred zabavo so se zvezdniki veselo nastavljali fotografom, ki pa jih pozneje, na sami zabavi, niso smeli motiti. Tudi tu so tako kot na podelitvi oskarjev največ pozornosti pritegnile oprave igralk.

Cameron Diaz in Jennifer Lopez sta se preoblekli in svoji obleki z rdeče preproge zamenjali, prva za preprosto oranžno obleko, druga pa za temnejšo, a vseeno precej odprto obleko. Veliko pozornosti sta pritegnila tudi utrujen obraz Victorie Beckham in zlata obleka tenisačice Serene Williams. Več pa v spodnji galeriji.