Lady Gaga za Versace. Foto: Twitter Lady Gaga
Lady Gaga za Versace. Foto: Twitter Lady Gaga
Na fotografijah Lady Gaga nadvse spominja na Donatello Versace. Foto: Twitter Lady Gaga
Donatella Versace in Lady Gaga
Zvezdnici povezuje veliko prijateljstvo. Foto: EPA

27-letna ameriška pevka je na Twitterju poleg veselega oznanila objavila tudi fotografijo, na kateri nadvse spominja na Donatello Versace, svojo veliko prijateljico - kot je iz pripisa na Twitterju mogoče razbrati, ima Lady Gaga Donatello celo za družinsko članico (famiglia pomeni družina) - in prvo ime modne hiše Versace.

Italijanska modna oblikovalka, ki je vodenje hiše prevzela po smrti svojega brata Giannija, je prav tako vesela, ker bo Versace predstavljala Lady Gaga: "Počaščena sem, ker je moja prijateljica Lady Gaga novi obraz Versaceja. Želela sem prikazati njeno pravo lepoto in duh na fotografijah, ki so elegantne in privlačne. Ona je zame kot družina, je pravo utelešenje Versacejevega DNK."

Fotografije za novo kampanjo sta posnela Mert Alas in Marcus Piggot, plakati pa bodo svet obkrožili januarja prihodnje leto.

Pesem o Donatelli
Lady Gaga, ki je pred kratkim objavila nov album ArtPop, se je Donatelli Versace poklonila v pesmi (prisluhnete ji lahko spodaj), ki jo je poimenovala kar po modni oblikovalki.

Gaga je bila v videospotu za skladbo Edge of Glory iz leta 2011 oblečena v oblačila Versaceja, kar je odlična reklama za italijansko modno hišo. Omenjeni video si je namreč na YouTubu ogledalo več kot 76 milijonov ljudi. Tudi drugače se pevka na rdečih preprogah pogosto pojavlja v oblačilih italijanske modne hiše.

Versace se je pred nekaj meseci povezal s še eno priljubljeno pevko, britansko raperko M.I.O., ki je oblikovala kolekcijo oblačil za "mlajšo sestro" Versaceja, cenejšo linijo oblačil Versus.

Lady Gaga "nosi" tudi Slovenca
Ameriška pevka, goreča oboževalka Versaceja, pa se na rdečih preprogah pojavlja tudi v stvaritvah drugih modnih oblikovalcev. Tudi slovenskemu oblikovalcu Petru Movrinu je uspelo tisto, o čemer sanjajo najslavnejša imena iz sveta mode: njegove stvaritve nosi prav popzvezdnica. Več o tem si lahko preberete tukaj.