Levi Dylan je sprva skušal prodreti z glasbo, a se je nato odločil, da ima več perspektive v manekenskih vodah. Foto: Instagram Levi Dylan
Levi Dylan je sprva skušal prodreti z glasbo, a se je nato odločil, da ima več perspektive v manekenskih vodah. Foto: Instagram Levi Dylan
Levijev oče Jakob Dylan je največ uspeha s svojo skupino The Wallflowers požel sredi 90. let, ko so izdali uspešnico One Headlight. Foto: Reuters

"Nad glasbo sem obupal," je povedal Dylan za New York Magazine. "Še vedno rad igram, a je pretežko, da bi s tem služil kruh. In mislim, da je bila to zrela odločitev," pravi mladenič, ki je sicer dober kitarist in baskitarist.

Levi se je tako zdaj namesto družinskega posla raje lotil igranja in manekenstva - njegovo zadnje snemanje je potekalo v Italiji, za italijanski Vogue, sicer pa si lahko njegov celoten modni portfelj ogledate na strani newyorške modne agencije Wilhelmina Models, ki fanta zastopa. Žal pa mlajšega Dylana najverjetneje ne boste videli na modnih brveh, saj meni, da je s 180 centimetri za to prenizek.

V svet mode ga je popeljalo dekle
Levija je v modni svet uvedlo njegovo dekle, fotografinja Alana O’Herlihy. "Ona me je predstavila ključnim ljudem, od tam dalje pa je šlo kot domine," razlaga mladi maneken, ki je nase opozoril leta 2014 s fotografiranjem za revijo Wonderland.

O'Herlihyjeva ga opisuje kot "sramežljivega in zadržanega fanta, ki se drži bolj zase in ne govori kaj dosti, zato pa naredi toliko večji vtis, ko vendarle spregovori".

Levi Dylan je eden izmed štirih sinov Jakoba Dylana in scenaristke Paige Denny. Par se je poročil leta 1992. 46-letni Jakob Dylan se je Bobu Dylanu rodil v prvem zakonu s Saro Lownds, šele leta 2005, polno desetletje po višku kariere Wallflowersov z albumom One Headlight, pa je Jakob prvič spregovoril za medije o svojem slavnem očetu.

Ker Dylan tako redko omenja svojega očeta, so mediji dolgo ugibali, da njun odnos ni najboljši, kar pa je Jakob v intervjuju za New York Times leta 2005 zanikal.

Kakšen je odnos Levija do svojega dedka, mediji ne poročajo, so se pa pred časom razpisali o še enem Dylanovem vnuku, Levijevem bratrancu Pablu Dylanu, ki skuša uspeti kot raper. 21-letni Pablo je dejal, da je bil njegov 75-letni dedek "Jay-Z svoje generacije".

choho flow

A photo posted by Levi Dylan (@levidylan6) on Nov 23, 2014 at 4:21pm PST

#concretejungle selfie

A photo posted by Levi Dylan (@levidylan6) on Jan 19, 2015 at 12:29pm PST

SO THRILLED TO BE TRILL

A photo posted by Levi Dylan (@levidylan6) on Feb 25, 2015 at 7:38pm PST

not happy, not mad

A photo posted by Levi Dylan (@levidylan6) on May 31, 2015 at 12:26pm PDT

eye know I know

A photo posted by Levi Dylan (@levidylan6) on Apr 29, 2016 at 6:18pm PDT