Moda
(6)
Lily Aldridge
Poleg nje so se po modni stezi sprehodile Joan Smalls, Gigi in Bella Hadid, Taylor Hill, Cindy Bruna ter Grace Elizabeth. Za piko na i pa je poskrbel kar Maxwell, ki se je po koncu revije sprehodil po stezi s svojo mamo. Foto: Getty Images

Dodaj v

Foto: Lily Aldridge v petem mesecu nosečnosti na modni stezi

Newyorški teden mode v polnem zamahu
10. september 2018 ob 08:20
New York - MMC RTV SLO

Za manekenko Lily Aldridge je bil sprehod po modni stezi na newyorškem tednu mode tokrat malo drugačen. 32-letnica je na reviji oblikovalca Brandona Maxwella vsem obiskovalcem pokazala svoj nosečniški trebušček.

"Tako sem ponosna, da sem lahko predstavljala oblačila Brandona Maxwella v petem mesecu nosečnosti! Hodila sem že po kar nekaj modnih stezah, toda to je trenutek, ki se ga bom spominjala z globokimi čustvi," je zapisala manekenka na svojem profilu na Instagramu.

"Zelo sem se zabavala, ko sem bila v zaodrju z dekleti. Vsi so bili dobre volje in se dotikali mojega trebuščka ter praznovali to res čudovito potovanje z mano," je še dodala 32-letnica.

Lily je avgusta razkrila, da s svojim možem – 'frontmanom' skupine Kings of Leon Calebom Followillom pričakujeta drugega otroka. Skupaj že imata šestletno hčerko Dixie Pearl. Tako je tudi postalo jasno, da se letos ne bo udeležila modne revije Victoria's Secret.

K. K.
Lily Aldridge
Lily Aldridge
Lily Aldridge
Lily Aldridge
Lily Aldridge
Lily Aldridge
Lily Aldridge
Lily Aldridge
Prijavi napako
Komentarji
Kobilica-poet
# 10.09.2018 ob 08:55
noseča ženska....neverjeten fenomen....
astra123
# 10.09.2018 ob 12:46
Zakon! Noseče ženske in ženske z družinami so del vsakdana in še kako so diskriminirane pri izbiri službe, dostopnosti določenih delovnih mest, posebno kar se tiče mode, seveda pa še na marsikaterem drugem področju. Nosečnost in družina je postala pravi tabu, ki se ga mladi izogibajo, ker predstavlja konec nečesa, namesto nove začetke in enake priložnosti. Življenje se seveda spremeni, ampak zakaj ne bi bilo noseče ženske na modni stezi, pa še marsikje drugje, mi nikoli ni bilo jasno.
nim
# 10.09.2018 ob 09:27
Delovna ženska pa to, v petem mesecu in še kar DELA...
:rolleyes:
NOPCBS
# 10.09.2018 ob 08:32
kaj a da so zenske se vedno kdaj pa kdaj tudi nosece?

smo pa ze vsi mislili, da to pa ni ravno cool in obicajno za zahod...
gorazdgor
# 10.09.2018 ob 11:35
>Lily Aldridge v petem mesecu nosečnosti na modni stezi

In to je vredno članka?! Neverjetno ...
Skippy
# 10.09.2018 ob 09:35
A ni nosečnost bolezen?
Kazalo