Kendall je od lani polnoletna, zato zgražanje dela javnosti nad dejstvom, da je na brvi pokazala prsne bradavičke, nima zakonske podlage. Foto: EPA
Kendall je od lani polnoletna, zato zgražanje dela javnosti nad dejstvom, da je na brvi pokazala prsne bradavičke, nima zakonske podlage. Foto: EPA

18-letna dolgonoga Kendall, hči Kris, matice "klana Kardashian", in nekdanjega olimpijskega šampiona Brucea Jennerja, že nekaj časa gradi uspešno manekensko kariero. Kot so pripomnili pri tabloidu People, bi svojo slavno starejšo sestro utegnila celo prehiteti na naslovnici revije Vogue, ki si jo Kim tako želi krasiti. (Kendall se je skupaj z mlajšo sestro Kylie (16) sicer že znašla na najstniški različici modne biblije Teen Vogue.)

Pa še nekaj o samih kreacijah: ekipa pod taktirko Marca Jacobsa, ki je ugledno službo kreativnega vodje znamke Louis Vuitton menda zapustil, da bi se lahko bolj osredotočil na lastno znamko, je za prihodnjo jesen in zimo ustvarila udobno in eterično kolekcijo v nevtralnih barvah in mehkih pastelih, ki je na reviji z "magrittovskim" ozadjem kar malce uspavala občinstvo. K zadnjemu je prispevala tudi glasbena podlaga, ki ni bila glasna in utripajoča, kakršne smo na revijah bolj vajeni, ampak so izbrali brano različico pesmi iz leta 1929, dobe velike depresije, Happy Days Are Here Again v izvedbi oskarjevke Jessice Lange.

Je pa zaradi še enega snežnega viharja, ki je zajel New York, trpela tudi ulična moda: ne zgodi se pogosto, da v prvih vrstah tedna mode sedi kdo v robustnih "snežkah"!