Moda
(3)
Prvi večer se je predstavila znamka SENS. Foto: MBFWLJ/Sandi Fišer
In znamka Martini Vesto by Boško. Foto: MBFWLJ/Sandi Fišer

Dodaj v

Foto: Mehanična delavnica kot modna pista - oblačila za moške, ki želijo izstopati

Menarodni teden mode MBFWLJ
25. november 2018 ob 16:11
Ljubljana - MMC RTV SLO

Servis gospodarskih vozil Mercedes-Benz gosti sedmo edicijo MBFWLJ, kjer sta se v prvem večeru predstavila Zlata Zavašnik z novo SENS kolekcijo klasičnih moških oblek črnih in sivih odtenkov ter Boško Jakovljević z barvito kolekcijo klasične moške mode, ki jo ustvarja pod znamko Martini Vesto by Boško.

Za prizorišče sedme edicije Mercedes-Benz Fashion Week so organizatorji izbrali mehanično delavnico, ki so jo spremenili v vizualno prizorišče za modne in avtomobilske navdušence.

Nekdanji televizijski voditelj Boško Jakovljević je v svoji 15-letni oblikovalski karieri za svoje delo prejel veliko nagrad, med drugimi Esquire Award, priznanje za prispevek k moški modi, Bazar, nagrado za najboljšo modno revijo na BFW 2018, nagrado Serbia FW Novi Sad za najboljšo kolekcijo, nagrado Beograjskega Fashion Weeka za najbolj obiskano modno revijo. Na MBFWLJ je predstavil dve kolekciji: Martini Vesto by Boško – drzne dizajnerske kroje, made-to-measure ter kolekcijo Faktory by Boško, ki pooseblja svežino in uporniški duh.

Pod vodstvom oblikovalke Zlate Zavašnik modna znamka SENS pooseblja idejo modernega moškega. SENS je sinonim za prefinjene detajle, brezhibne kroje, popolne silhuete ter prestižne materiale. Znamka sledi načelom trajnostnega razvoja in poštene trgovine, s svojo nosljivo ekstravaganco pa zadovolji moške, ki želijo izstopati ter prisegajo na vrhunsko kvaliteto.

Predstavitev kolekcij Martini Vesto by Boško (od fotografije 3 do 20) in SENS (od fotografije 21 do 38) si lahko ogledate spodaj.

D. S., foto: Sandi Fišer/MBFWLJ
Prijavi napako
Komentarji
martin112
# 25.11.2018 ob 17:06
Tisti metuljčki so obup (pa spodnja majca pod rekelcem), ampak na splošno je pa zame kot moškega ta 'kolekcija' prva, iz katere bi nosil ene par oblek. Čeprav glede na to kar nam je včasih serviral rtv, je tole zelo konzervativno.
Hrk hrk
# 25.11.2018 ob 21:47
.modna pista.na njej pa moški, ki želijo izstopati.

Kdo so ti moški,ki želijo izstopati?
Mislijo izstopati samo na pisti ali nasploh v prihodnjem življenju?

Ali samo predstavljajo oblačila v katerih naj bi moški izstopali.
martin112
# 25.11.2018 ob 17:08
Pa na zadnji sliki zgledajo ko osmerčki :D
Kazalo