Irina Shayk je že dolgo časa zaščitni obraz modne znamke Intimissimi. Foto: Reuters
Irina Shayk je že dolgo časa zaščitni obraz modne znamke Intimissimi. Foto: Reuters

26-letnica je po nekaj obiskanih evropskih prestolnicah (Carigrad, Madrid, Lizbona, Moskva) v britanski prestolnici končala promocijsko turnejo, kjer je predstavila nov katalog italijanske modne znamke spodnjega perila Intimissimi.

Lepotica je na predstavitvi veselo pozdravljala svoje britanske oboževalce in se nastavljala fotografskim objektivom, odkrila pa je tudi, katere kopalke najraje nosi: "Rada imam majhne brazilske bikinije, zato tudi vsi mislijo, da sem iz Brazilije. Doma imam veliko kopalk, mnoge izmed njih sem dobila pred šestimi leti med snemanjem za Sports Illustrated."

Rusinja je pred kratkim v nekem intervjuju dejala, da je vsaka ženska lahko lepa in zapeljiva: "Morate le biti samozavestne. Prepričana sem, da je lahko vsaka ženska lepa in zapeljiva ter da ne obstajajo standardi lepote. Zelo pomembna stvar, je da nosijo udobno in lepo spodnje perilo."

Manekenka, ki naj bi nogometaša spoznala med snemanjem oglasa za Armani, je svojo manekensko kariero začela pri 19 letih. Prepoznavna je postala predvsem zaradi svojega zvezdniškega zaročenca, leta 2007 pa ji je pripadla posebna čast, saj se je kot prva ruska manekenka pojavila na naslovnici revije Sports Illustrated, v notranjosti priljubljene ameriške revije pa se je znašla že predtem. Isto leto je postala zaščitni obraz Intimissime, vse od takrat pa predstavlja znamko spodnjega perila po vsem svetu, leta 2010 je postala tudi uradna ambasadorka znamke. Manekenka je med drugim sodelovala tudi z modnimi znamkami Victoria's Secret, Lacoste, Armani, Guess ...