Gigi Hadid, Kendall Jenner in Jourdan Dunn so se sprehodile po modni pisti. Foto: Guliver/Getty Images
Gigi Hadid, Kendall Jenner in Jourdan Dunn so se sprehodile po modni pisti. Foto: Guliver/Getty Images
Reden gost na modnih revijah - Lewis Hamilton. Foto: Guliver/Getty Images

Modno-družabni dogodek tedna v New Yorku se je začel z obveznim fotografiranjem slavnih obrazov na rdeči preprogi, med njimi je daleč največ pozornosti pritegnil voznik formule ena Lewis Hamilton.

Sledila je modna revija, na kateri so se v Balmainovih kreacijah sprehodile ene najbolj iskanih manekenk: Alessandra Ambrosio, Jourdan Dunn, Karlie Kloss, Kendal Jenner ter sestri Gigi in Bella Hadid ...

Olivier Rousteing je priznal, da je na modno pisto poslal manekenke, ki so predvsem njegove prijateljice: "Vsa tista dekleta, ki me primejo za roko in mi rečejo: 'Ne skrbi, zabavno bo.'."

Kot je dodal kreativni direktor ene najdražjih modnih hiš na svetu, je to bila noč ljubezni, prijateljstva in zabave. Modna revija se je končala z zabavo, na kateri je zbrane z uspešnicami zabavala skupina Backstreet Boys.

Kolekcija Balmaina za H&M bo na prodajnih policah švedskega tekstilnega velikana na voljo 5. novembra, ena najdražjih modnih hiš na svetu bo svoje izdelke ponudila po dostopnejših cenah, za najdražje izdelke naj bi bilo treba odšteti 500 ameriških dolarjev.