Moda
(3)
Jenifer Lewis se je odločila, da se po zlati preprogi ne bo sprehodila v svečani obleki. Foto: Reuters

Dodaj v

Foto: Sprehod po zlati preprogi pred podelitvijo emmyjev

Podelili letošnje nagrade emmy
18. september 2018 ob 11:15
Los Angeles - MMC RTV SLO

Pred začetkom uradne podelitve nagrad emmy so se slavni seveda sprehodili tudi po zlati preprogi, kjer so vsi želeli izstopati in pokazati, da so izbrali najboljša oblačila za to priložnost.

Čeprav se slavni pred večino slovesnih prireditev sprehajajo po rdeči preprogi, so jim tokrat organizatorji pripravili prav posebno, ki ni bila rdeče, temveč kar zlate barve.

Tudi tokrat so mnogi sprehod izkoristili za politični aktivizem - denimo Jenifer Lewis, ki je prišla oblečena v pulover Nike, s katerim je želela podpreti Colina Kaepernicka. "Za danes sem izbrala Nike, ker se želim podjetju zahvaliti, da podpira Colina in njegov protest proti policijski brutalnosti in rasni neenakosti," je pojasnila za Variety.


Manjkal pa ni niti aktivizem za gibanje #MeToo. Tokrat sicer niso prevladovale črne obleke, kot smo jih videli že na nekaj letošnjih rdečih preprogah, temveč so slavni nosili roza broške v podporo gibanju.

Mnogi tuji mediji izpostavljajo še potezo Sandre Oh (najbolj znane po svoji vlogi v televizijski seriji Talenti v belem), ki je na slovesno prireditev prišla v spremstvu očeta in mame.

Več utrinkov si lahko ogledate v spodnji galeriji.

P. B., foto: Reuters
Prijavi napako
Komentarji
Binder Dandet
# 18.09.2018 ob 12:16
Grem stavit, da P.B. za vsaj polovico ne ve, kdo so, zato pa za nikogar ni napisano pod fotko imena.:)
firtoh
# 18.09.2018 ob 12:52
Igralka na 5. sliki ima obleko v barvi in vzorcu,skoraj identično zavesam v moji spalnici.Sam,da je žena firnke kupila v Ikei, ne v butiku
lordslayer
# 18.09.2018 ob 12:30
na šesti sliki pa moderna različica Village People?
Kazalo