Največ pohval je za svojo izbiro oblačil prejela Winnie Harlow. Foto: Reuters
Največ pohval je za svojo izbiro oblačil prejela Winnie Harlow. Foto: Reuters
Stefanie Giesinger
Na strani najslabše oblečenih je končala tudi manekenka Stefanie Giesinger. Foto: Reuters

20-letno kanadsko manekenko je modni svet le sprejel, čeprav je zaradi kožne bolezni povsem netipična lepotica. Winnie - njeno pravo ime je Chantelle Brown Young - prihaja iz Toronta, pri štirih letih pa je zbolela za vitiligom, redko boleznijo, ki povzroči, da zaradi izgube pigmenta po vsem telesu nastajajo svetli madeži. To pa Winnie nikakor ni ustavilo, da ne bi sledila svoji veliki želji - postati manekenka.

Modni kritiki so poleg Harlowe pohvalili stilistko televizijske voditeljice Laure Whitmore. Podobno kot Irka je na rdeči preprogi blestela manekenka Jourdan Dunn. Med presenetljivimi izbori modnih kritikov je bila oprava pevke Charlie XCX. Svojo odločitev so utemeljili z besedami, "da je končno nekdo v obleki zajel svojo osebnost". Med pevkami sta pozornost kradli Talia Storm in Zara Larsson. Med igralkami pa nekdanja zvezdnica Vampirskih dnevnikov Nina Dobrev.

Na seznamu najslabše oblečenih je prva dama večera, voditeljica Bebe Rexha. Kritiki so okarali tudi opravo indijske igralke Deepike Padukone. Na nehvaležni strani je ostala tudi voditeljica Becca Dudley, sicer sestra bolj izpostavljene pevke Louise Johnson (znane predvsem po singlu Tears, ki ga je posnela v sodelovanju Clean Bandit).

Več utrinkov z rdeče preproge si lahko pogledate v spodnji galeriji.