Sean in Charlize sta si med revijo ves čas šepetala na uho. Foto: Reuters
Sean in Charlize sta si med revijo ves čas šepetala na uho. Foto: Reuters

Tokrat sta Emmo Watson, Jennifer Lawrence, Marion Cotillard in druge filmske lepotice v očeh paparacev zasenčila oskarjevka Charlize Theron, tako kot omenjene dame ambasadorka hiše Dior, in njen še dokaj sveži partner, prav tako oskarjevec Sean Penn.

Par so v Rodinovem muzeju, kjer se je odvila predstavitev kreacij, ki jih bomo kmalu videvali na rdečih preprogah, s fotoaparati oblegali na vsakem koraku, tako da so posneli tudi nenehno izmenjevanje nežnosti med igralcema. Seanova (53) roka - igralec se tudi med francosko smetano ni ločil od pilotskih sončnih očal - je večino časa počivala na kolenu prelestne Charlize (38) v kratki zlati obleki s spuščenim hrbtom, ki je razkrivala njene dolge noge.

Oglejte si nekaj fotografij z bleščečega dogodka, na katerem je novinarka in nekdanja francoska prva dama Valerie Trierweiler (da, tista, ki jo je že kar razvpito prevaral predsednik Francois Hollande) z majico pozivala k vrnitvi ugrabljenih nigerijskih deklet.

Petdnevni modni dogodek ima 150-letno tradicijo, v okviru tedna haute couture največja modna imena predstavijo večinoma ročno izdelane luksuzne kreacije, ki jih zaznamujejo tudi astronomske cene. Poleg Diorja se je od "težkokategornikov" predstavila tudi hiša Versace, na njihovi reviji je največ pozornosti pritegnila popdiva Jennifer Lopez.