Carys na reviji Michaela Korsa v družbi mame Catherine in njenih igralskih kolegic Nicole Kidman in Naomi Watts. Foto: AP
Carys na reviji Michaela Korsa v družbi mame Catherine in njenih igralskih kolegic Nicole Kidman in Naomi Watts. Foto: AP

Za Carys, ki se je zdaj 47-letni valižanski igralki rodila v zakonu s 25 let starejšim hollywoodskim veteranom Michaelom Douglasom (zvezdniški par, ki je pred leti poleg hudih zdravstvenih težav, s katerimi sta se spopadala oba, prebrodil resno zakonsko krizo, ima še 17-letnega sina Dylana), je bila to prva modna revija, sta mati in hči povedali predstavnikom sedme sile na dogodku.

"Samosvoja in močna" Carys
Ko so pri E! News namignili, da ji je dekle zelo podobno, je Catherine Zeta-Jones odgovorila: "No, je zelo samosvoja in močna mlada dama, mislim, da je prav to tisto, kar pri njej najbolj občudujem. Je močna in pametna, ima dober čut za moralo in dobro presojo, kar pri 14-letnicah ni ravno nujno."

Najstnico so povprašali o tem, ali jo zanima manekenska kariera, za kakršno se te dni odloča vse več otrok slavnih staršev, na primer Kaia Gerber, hči supermodela iz 90. Cindy Crawford. "Da, obožujem modo. To je moja prva revija in videli bomo, kako bo, ampak vsekakor to vidim v svoji prihodnosti, ne vem pa, če takoj zdaj."

Njena mama je nato dodala, da hčer zanima tudi kariera možganske kirurginje, na kar je Carys odvrnila: "Igralka, model, možganska kirurginja ... Bomo videli."

V galeriji si oglejte še nekaj utrinkov z revije, na kateri je priljubljeni ameriški oblikovalec predstavil svoje zamisli za prihodnjo pomladno-poletno sezono, na dogodku je nastopila tudi posebna glasbena gostja Sara Bareilles.

thank you<3 @michaelkors

A post shared by Carys Zeta (@carys.douglas) on Sep 13, 2017 at 1:37pm PDT