Linija čevljev in modnih dodatkov bo naprodaj januarja prihodnje leto. Foto: Reuters
Linija čevljev in modnih dodatkov bo naprodaj januarja prihodnje leto. Foto: Reuters

Jennifer Lopez in Zanotti bosta na trg kmalu poslala omejeno linijo čevljev in modnih dodatkov, ki jih mora po besedah oblikovalca imeti vsaka ženska, saj ne gredo nikoli iz mode.

"Ni mi treba posebej poudarjati, da imam tako kot vsaka ženska rada čevlje," je povedala Lopezova, ki je leta 2001 ustanovila svojo modno znamko JLo. "Ni pomembno ali hodim po rdeči preprogi ali hitim po vsakdanjih opravkih, pravi čevlji dopolnijo moj videz," je še dodala 47-letnica.

Zvezde ga obožujejo
Zanotti, ki je v preteklosti obul mnogo zvezdnic, med njimi Madonno, Taylor Swift, Lady Gago, Rihanno, Heidi Klum, Miley Cyrus, Kim Kardashian in Janet Jackson, obljublja, da bo linija vključevala sandale, športne copate, čevlje z visoko peto in torbice. Zanotti zagotavlja, da bo linija "takšna kot Jennifer - čutna, prefinjena, moderna, a tudi igriva."

59-letnik je sicer lani pri liniji obutve sodeloval z Beyonce, leta 2011 pa je na pomoč priskočil Kanyeju Westu in zanj oblikoval čevlje za njegovo prvo modno revijo v sklopu pariškega tedna mode, poroča Vogue.

Italijanski oblikovalec z glasbeniki pogosto sodeluje pri pripravi turnej, saj zvezde njegovih čevljev ne nosijo zgolj na rdeči preprogi, ampak tudi na odrih. Med njegovimi rednimi strankami je bil Michael Jackson, Madonna pa je njegove čevlje nosila v videospotu za pesem The Power of Goodbye.