Kendall je Mangov zaščitni obraz za pomlad, kdo bodo zaščitni obrazi preostalih letnih časov, še ni znano. Foto: AP
Kendall je Mangov zaščitni obraz za pomlad, kdo bodo zaščitni obrazi preostalih letnih časov, še ni znano. Foto: AP

Članica resničnostnega šova Keeping Up With Kardashians se je pridružila slavnima manekenkama Kate Moss in Cari Delevingne, ki sta že ambasadorki znamke.

20-letna Kendall promovira linijo oblačil Tribal Spirit, prvi vpogled v kampanjo pa je Mango že objavil na Instagramu. Kolekcijo, za katero so navdih našli v modi in kulturi afriške savane, so pri Mangu opisali kot eksplozijo zemeljskih tonov, med njimi prevladujejo rjava, kamelja, peščena in olivna barva, obljubljajo pa tudi veliko dodatkov, potiskov ...

Kendall je o najnovejšem sodelovanju povedala, da je navdušena, ker predstavlja "plemensko" kolekcijo, nastanek katere je navdihnila zapeljivost narave, ki se kaže skozi oblike, modele in tkanine.

Kampanja je na družbenih omrežjih požela tudi val kritik, saj bi bilo po mnenju številnih primerneje, če bi afriško dediščino predstavljala temnopolta manekenka.

Kendall je lani oddelala velike posle, za svojo jo hočejo priznani modni oblikovalci, rekla je da modnim hišam Chanel, Fendi, Givenchy, bila pa je tudi del angelske postave na letni modni reviji znamke spodnjega perila Victoria's Secret.