Miley v kreaciji Marca Jacobsa. Foto: Reuters
Miley v kreaciji Marca Jacobsa. Foto: Reuters

Fotograf David Sims je s kontroverzno 21-letnico že posnel serijo fotografij za oglasno kampanjo. Na njih Miley (presenetljivo) ne kaže svojega jezika, slog fotografij pa je precej temačen, čeprav so posnete na plaži. Poleg pevke novo kolekcijo za pomlad in poletje 2014 (nekoliko v ozadju) predstavljata tudi dve manekenki, Natalie Westling in Esmerelda Seay Reynolds.

Izbira fotografa je bila nekoliko presenetljiva za Jacobsa, saj običajno sodeluje z Nemcem Juergenom Tellerjem. Razlog za konec njunega sodelovanja pa je bila prav Cyrusova. "Z Juergenom sem sodeloval več let in ga obožujem, vendar je ni želel slikati," je potrdil priznani modni oblikovalec.

Miley se je sicer že večkrat pojavila v oblačilih Marca Jacobsa in tudi javno povedala, da obožuje ameriškega oblikovalca. Občudovanje pa je obojestransko. Jacobs, ki je več let sodeloval s francosko modno hišo Louis Vuitton, je za revijo Women's Wear Daily povedal: "Vsi jo imamo radi, njo kot celoto, njeno energijo, talent, inteligenco, vse. Ničesar ni, kar mi na njej ne bi bilo všeč. Je popolnoma pristna in naravna."

Gre za drugo sodelovanje med Marcom in Miley. Prvič sta moči združila pri projektu Protect The Skin You're In (Zaščitite svojo kožo), s katerim je oblikovalec želel promovirati boj proti kožnemu raku.

V spodnjem videu si lahko ogledate dve fotografiji oglasne kampanje, na katerih pozira mlada pevka.