Lauren Hutton je najnovejši obraz modne hiše Calvin Klein. Foto: Youtube
Lauren Hutton je najnovejši obraz modne hiše Calvin Klein. Foto: Youtube
false
Gigi Hadid in Lauren Hutton sta se na milanskem tednu mode skupaj sprehodili po modni brvi. Foto: EPA

Igralka in nekdanja manekenka je sprejela modni izziv pri 73 letih in se nastavila fotografom v spodnjem perilu priznane modne znamke.

Oglasno kampanjo je režirala Sofia Coppola, v njej pa nastopajo bolj in manj znana igralska imena, kot so Kirsten Dunst, Rashida Jones, Maya Thurman-Hawke (hčerka igralcev Ume Thurman in Ethana Hawka), Nathalie Love in Laura Harrier. Naštete imajo med 18 in 41 let, največ pozornosti med njimi pa je deležna Lauren Hutton. Igralka je namreč pri 73 letih daleč najstarejša v kampanji. Lauren v videu vidimo na postelji, na sebi ima odpeto bluzo, izpod katere se vidi bel modrček.

Kot je povedala Coppola, je želela v svoji kampanji predstaviti tisto, kar po navadi ne vidimo v kampanjah za spodnje perilo - za glavne vloge je, kot je povedala, izbrala kulske, pametne ženske z "normalnimi" merami.

Lauren, ki je ena izmed prvih supermanekenk, se je lani na milanskem tednu mode preizkusila spet v manekenski vlogi, s čimer se je pridružila trendu sodelovanja z manekenkami vseh starosti v modnih in lepotnih kampanjah.