Kate Upton se na naslovnici pojavi le v kopalkah. Foto: Vogue
Kate Upton se na naslovnici pojavi le v kopalkah. Foto: Vogue
Kate Upton
Kate bo kmalu predstavila tudi svojo kolekcijo spodnjega perila. Foto: Vogue

Potem ko so modrooko in svetlolaso lepotico na naslovnico pred časom že postavili pri italijanskem in britanskem Voguu, se je po mesecih ugibanj za enako potezo odločila Anne Wintour.

20-letna Američanka, ki naj bi s svojimi oblinami predstavljala lepotni ideal za novo dobo, je v preteklosti že sodelovala z ameriškim Voguom, krasila je notranjost časopisa, prvič pa so se pri ameriški izdaji revije odločili, da Kate postavijo na samo naslovnico.

Pri Vogueu so zapisali, da pot za najbolj vročo manekenko na svetu ni bila vedno lahka, Kate Upton pa je tudi sama spregovorila o težavah, s katerimi se je srečevala v svetu mode zaradi svoje bujnosti, nekateri so jo označili celo za predebelo in povprečno.

Zadovoljna s svojo podobo
"V bistvu je smešno, razpravljajo o tem, ali sem debela ali ne ... Stvari, katerih ne sprejemajo, ne morem spremeniti. Ne morem spremeniti velikosti svojih prsi. Naravne so! Lahko telovadim in tako ohranjam svoje zdravje ter ostanem v formi, ampak nekaterih stvari ne morem spremeniti. Resnično le živim svoje življenje. Ljubim svoje telo. Bog mi ga je podaril. Samozavestna sem, in če s tem navdihujem tudi druge ženske, sem zelo vesela," je dejala vse bolj iskana manekenka, ki se bo kmalu preizkusila tudi kot igralka - nastopila bo v filmu The Other Woman skupaj s hollywoodsko igralko Cameron Diaz. Kate bo kmalu predstavila tudi svojo kolekcijo spodnjega perila.

Nesojena "angelska lepotica"
Uptonovo je med zvezde izstrelila naslovnica izdaje revije Sports Illustrated, posvečene kopalkam, dekle pa je kmalu padlo na trda tla, ko jo je Victoria's Secret zavrnila kot nevredno, da bi predstavljala njihovo znamko - odpravili so jo kot dekle "z obrazom, ki ga lahko vsaka z dovolj denarja kupi".

Po trdem pristanku je sledil vzpon, krasila je naslovnico italijanske in britanske izdaje Voguea, za naslovnico GQ-ja jo je fotografiral sam Terry Richardson, Carine Roitfeld jo je slikala za naslovnico prve izdaje svoje nove modne revije CR Fashion Book ...