Modni debi male North West. Foto: CR Fashion Book Instagram
Modni debi male North West. Foto: CR Fashion Book Instagram

"Nikoli ni prezgodaj za skrb za modo," je nekoč izjavil kontroverzni modni oblikovalec Karl Lagerfeld, z njim pa se strinjajo tudi pri modni reviji Fashion Book, ki je v peti izdaji revije največ pozornosti namenila najmlajši članici klana Kardashianovih.

Pri CR Fashion Booku (nad revijo bedi nekdanja urednica pariškega Voguea Carine Roitfeld, ki je zelo cenjena v modnih krogih) hčerki slavnega ameriškega para Kanyeja in Kim napovedujejo svetlo modno prihodnost.

Malčica, ki je na svet privekala 15. junija lani, je glavna zvezda rubrike Legende, ki predstavlja modne ikone. North West so za potrebe snemanja od glave do pete oblekli znamko Chanel, za njeno prvo profesionalno modno fotografijo pa je poskrbel priznani fotograf Michael Avedon, vnuk fotografske ikone Richarda Avedona.

Modno snemanje sta z velikim veseljem odobrila tudi Kanye in še posebej Kim, ki je izjavila, da njena hčerka obožuje poziranje. Kim je že pozirala na naslovnici revije CR Fashion Book, še bolj pa jo je razveselilo poziranje za modno biblijo Vogue. Aprila je prva dama revije Anna Wintour le dala zeleno luč, da se na naslovnici pojavita Kim in Kanye, s tem pa so se uresničile sanje ameriške starlete.