Fotografije je posnel slavni fotograf Mario Sorrenti. Foto: Balmain
Fotografije je posnel slavni fotograf Mario Sorrenti. Foto: Balmain
Zakonca v modnih vodah. Foto: Balmain

Zakonca, ki sta se skupaj pojavila tudi na naslovnici Voguea, sta nova Balmainova obraza za pomlad/poletje 2015, in sicer za moško kampanjo.

Glavna vloga tako pripada raperju, ki nosi Balmainovo oblačila, Kim je le "dodatek", a kot je povedal kreativni direktor Olivier Rousteing, je njena vloga prav tako zelo pomembna.

"Za to moško kolekcijo sem želel ujeti trenutek ljubezni. Kim in Kanye sta ikoni sloga in moja prijatelja, v čast mi je, da sta del Balmainove kampanje. Skupaj predstavljata ljubezen, lepoto in raznolikost - predstavljata sodobnost. To je več kot le kampanja, s katero želimo predstaviti oblačila - to je praznik ljubezni in prijateljstva," je povedal Rousteing.

Incident v Parizu
Kim in Kanye sta tudi zasebno prijatelja 28-letnega oblikovalca, ki je med drugim ustvaril obleko, ki jo je Kim nosila na poročnem sprejemu. Oktobra se je Kim s Kanyjejem udeležila tudi Balmainove modne revije na pariškem tednu mode, kjer se je zgodil manjši incident. Kim je namreč pri izhodu iz avtomobila k sebi povlekel Ukrajinec Vitalij Seiduk, a so starletini varnostniki, ki ji sledijo na vsakem koraku, nemudoma ukrepali. Moški je znan po tem, da na rdečih preprogah preži na zvezdnike, v ZDA so mu tako prepovedali udeležbo na rdečih preprogah in družabnih dogodkih, mu je pa uspelo manjši napad izvesti v Parizu.