V Ljubljani se začenja šesti Fashion Week. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer
V Ljubljani se začenja šesti Fashion Week. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer
Modne revije lahko v živo spremljate tudi prek MMC-ja. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer

Ljubljanski Kino Šiška se bo med 14. in 16. aprilom spet prelevil v središče modnega in družabnega dogajanja, na katerem bodo v ospredju slovenski modni oblikovalci, ki bodo predstavili svoje kolekcije za sezono jesen/zima 2014.

Pod eno streho boste lahko videli izbrane kolekcije za jesen in zimo 2014, med oblikovalci pa bodo tudi letos študenti naravoslovnotehniške fakultete.

Prav študenti 1. in 2. letnika NTF-ja so imeli priložnost odpreti letošnji dogodek Fashion Week Aquafresh - modna revija študentov 1. in 2. letnika oblikovanja tekstilij in oblačil ter podelitev priznanj najboljšim kolekcijam je bila na vrsti prav. Sledila je še večerna revija, ko so bili modni izhodi rezervirani za kolekcije Garevskega, Urše Drofenik, Dajane Ljubičić, Ivane Pilja ter Young@Squata.

Na Fashion Weeku bo tudi MMC-jeva ekipa, tvitamo (uradna oznaka dogodka je #fwlj), objavili bomo fotogalerije z modnih revij in družabno kroniko.

V prihodnjih dneh se bodo poleg NFT-jevcev in italijanskih modnih oblikovalcev, ki se bodo predstavili na prav posebni "ekoreviji", predstavila še naslednja imena: Mojca Celin, Miro Mišljen, pletenine Draž, Maja Štamol, Almira Sadar, LETOUT, Petja Zorec, Akultura, Sofia Nogard in Tanja Zorn.