Moda
(2)
Laurenove olimpijske stvaritve sledijo oblikovalčevi klasični in brezčasni estetiki. Foto: Reuters

Dodaj v

Ralph Lauren: Obljubim, naslednjič bodo šivali v Ameriki

Protesti so bili uspešni
17. julij 2012 ob 16:58
New York - MMC RTV SLO, STA

Modna hiša Ralph Lauren je obljubila, da bodo uniforme ameriških športnikov za otvoritveno in sklepno slovesnost zimskih olimpijskih iger v Rusiji leta 2014 šivali v ZDA.

V kongresu in javnosti je namreč, kot smo že poročali, završalo zaradi novice, da je dal Ralph Lauren uniforme za letošnje poletne olimpijske igre v Londonu šivat na Kitajsko.

Kongresniki so kritizirali predvsem ameriški olimpijski komite, pri čemer pa so zamolčali, da so ameriški olimpijski športniki odvisni od sponzorjev in ne morejo računati na pomoč države. Olimpijski komite je za izdelavo uniform izbral kreatorja Ralpha Laurena, ta pa je proizvodnjo prenesel tja, kjer je cenejša.

A protesti so zalegli in podjetje, ki izdeluje uniforme tudi za zimske olimpijske igre, napake ne bo ponovilo, saj se kongresnikom ni dobro preveč zameriti.

P. S.
Prijavi napako
Komentarji
Sandie
# 17.07.2012 ob 17:50
Phil Leotardo (Sopranovi) bi rekel: 'Next time there'll be no next time!'
Ambroise
# 18.07.2012 ob 07:47
Hahaha... američani so itak zmešani. Ko si tam se stalno razburjajo, kako ni delovnih mest, ker je vsa produkcija preseljena na Kitajsko, HK ali Vietnam, istočasno pa z veseljem kupujejo izjemno poceni.... kako to?
Stisnt pa prdnt se ne da istočasno...
Kazalo