Igralka meni, da čevlji izražajo tudi osebnost človeka. Foto: Deichmann
Igralka meni, da čevlji izražajo tudi osebnost človeka. Foto: Deichmann

Kolekcija čevljev, ki bo vsebovala 40 različnih modelov poletne obutve, se bo imenovala 5th Avenue by Halle Berry. Na prodajne police po Evropi pa naj bi čevlji prišli že 5. marca.

Halle pravi, da so se ji z ustvarjanjem obutve uresničile sanje. Kolekcijo pa je opisala takole: "To so čevlji, ki jih lahko nosi vsaka ženska. So modni in cenovno ugodni."

Kolekcija 5th Avenue by Halle Berry bo na voljo v 21 državah po Evropi, tudi v Sloveniji. Cene čevljev se gibljejo med 35 in 50 evri, torbe pa so na voljo od 30 evrov dalje.

"Zelo smo veseli, da sodelujemo s Halle Berry, saj je mednarodno priznana umetnica in modna ikona," je sodelovanje komentiral Heinrich Deichmann, ustanovitelj podjetja Deichmann, in dodal: "Verjamemo, da bo Halle Berry s svojo simpatičnostjo in nič kaj zvezdniškim obnašanjem prava ambasadorka mode ter da bo s svojo kolekcijo navdihnila številne ženske."

Pri Deichmannu so sicer pred tem sodelovali že z glasbenima skupinama Pussycat Dolls in Sugababes ter manekenko Cindy Crawford.