Elegantna Melania Trump v rdečem Valentinu na večerji v Tokiu. Foto: Reuters
Elegantna Melania Trump v rdečem Valentinu na večerji v Tokiu. Foto: Reuters
Hope Hicks v smokingu Ralpha Laurena. Foto: Reuters

29-letna Hicksova, nekdanja manekenka, ki je, preden se je pridružila Trumpovi ekipi, delala za njegovo hčerko Ivanko, je na večerji, ki jo je gostil japonski premier Šinzo Abe, pritegnila veliko pozornosti, ko se je namesto za klasično damsko toaleto odločila za drzni smoking Ralpha Laurena, za katerega je svoj čas hodila po modnih brveh.

47-letna Melania, prav tako nekdanja manekenka, je bila bolj konvencionalna, a nič manj osupljiva v dolgi rdeči obleki s podpisom Valentina. Modni kritiki so bili navdušeni, prav tako pa tudi nad njeno večerno toaleto na večerji pri južnokorejskem predsedniku Mun Dže Inu. Trumpova se je odločila za seksapilno oprijeto prosojno čipkasto obleko temnomodre barve.

Pozornost pritegnili plašči
Veliko pozornost je pritegnil tudi njen plašč, s katerim je sestopila s predsedniškega letala - gre za ekstravagantno Delopozovo kreacijo barve slive z izjemno poudarjenimi napihnjenimi rokavi in rameni. Cena? 3.826 dolarjev.

Videz so dopolnili salonarji z visoko peto iz modrega semiša. Mnenja o kreaciji so deljena, nedvomno pa je Melania z njo opozorila nase.

Ne ravno za vsak okus je bil tudi črno-bež-oranžen volnen plašč z vezeninami modne znamke Fendi, ki ga je nosila v Tokiu (z obveznimi petami Manola Blahnika), so pa njene druge obleke na Japonskem po mnenju kritikov bile deželi zelo primerne, elegantne in minimalistične.

Turneja Trumpov po Aziji bo trajala kar 11 dni.