Hollywoodska zvezdnica kot pobegla nevesta. Foto: YouTube
Hollywoodska zvezdnica kot pobegla nevesta. Foto: YouTube

Oglas, ki ga je režiral nizozemski fotograf in režiser Anton Corbijn (med drugim je posnel tudi videospot skupine Depeche Mode za pesem Enjoy the Silence), se začne s prizorom Natalie v Diorjevi poročni obleki. Čudovita nevesta pa je videti zaskrbljena, in ko ji dostavijo poročni šopek, poudari, da ni gospa, ampak gospodična.

Gospodična Dior si nato tik pred začetkom obreda premisli in zbeži s poroke. Na poti odvrže čevlje, šopek in poročno obleko ter s helikopterjem zapusti čudovito Azurno obalo. V ozadju pa pri tem slišimo skladbo Janis Joplin Piece of My Heart.

"Zgodba govori o begu, o pobegu od vseh stvari, ki te obremenjujejo," je povedal Corbijn, ki je za Natalie našel le dobre besede. "Bila je fantastična. Je naravna. To se vidi na posnetkih in ljudje se lahko poistovetijo z njo. Mislim, da je ta pristnost pomembnejša kot lepota. Biti samo lepa ženska ni dovolj. Ona je resnična oseba, dobra oseba, in prav njena osebnost ustvari razliko."

Portmanova s priznano francosko modno hišo sodeluje že od leta 2010, predstavlja pa predvsem kozmetične izdelke. Med drugim je pozirala za oglasne fotografije za Diorjevo maskaro Diorshow New Look, ki pa so jih morali zaradi računalniške obdelave umakniti.