Jacky jih šteje 62. Foto: Facebook American Apparel
Jacky jih šteje 62. Foto: Facebook American Apparel
Jacky za American Apparel. Foto: Facebook Ameiran Apparel

"Babica" je na fotografiji, ki jo je objavila modna znamka na svoji strani na Facebooku in Instagramu, videti osupljivo.

Pozira le v spodnjem perilu, ponosno pa kaže svoje starostne gube, svojih let pa gospa ne skriva niti za obarvanimi lasmi. K fotografiji so pri AA-ju pripisali, da zapeljivost nima roka trajanja.

Fotografija je na družbenih omrežjih deležna različnih komentarjev. Najde se tudi nekaj obsojajočih komentarjev, češ da to ne pristaja Jackyjinim letom, nekateri so fotografijo označili celo za ogabno, a več je pozitivnih komentarjev.

"Videti je čudovito. Brez napake. Lepa postava in krasni dolgi lasje. Njena koža je videti tako zdravo, tako kot njeno celo telo. In sploh ni prestara za te kose (spodnje perilo, op. a.)," je zapisal eden izmed uporabnikov, drugi komentarji pa so bili: "Želim videti več takšnih manekenk. Čudovito!!! Tudi jaz se želim tako postarati!" Zasluži si stoječe ovacije! ..."

Fotografija je naletela na velik odziv na spletu, saj je znano, da je svet mode precej krut, ko gre za staranje. Na naslovnicah in modnih kampanjah se namreč redno pojavljajo zelo mlada dekleta.

Jacky ni profesionalna manekenka, American Apparel jo je izbral za svoj obraz pred dvema letoma v New Yorku, 182 centimetrov visoka gospa je za omenjeno modno znamko tako pozirala že leta 2012, a takrat ni bila "slečena" v spodnje perilo. Prvo manekensko izkušnjo je Jacky opisala kot zelo zabavno, manekenstvo je opisala kot zelo zanimivo in ustvarjalno delo, ki zahteva veliko energije in sposobnost komuniciranja brez besed.