• Dnevni horoskop
   
  Horoskop velja za 27. 11. 2015
   
   
       

  ONA:
  S spremembo Luninega položaja imate vedno več energije. Osredotočili se boste na nekaj, kar vam je očitno prav posebno pomembno. Ne pozabite odgovoriti na neko pomembno sporočilo ali povabilo.

  ON:
  Dan bo idealen za več dejavnosti. Slišali boste več zanimivih stvari in potrebujete nekaj časa, da bi se odločili. Vseeno pohitite, da ne bi zamudili pomembne čustvene priložnosti ali srečanja.

   

  ONA:
  Nemirni ste in vse vas opozarja na težave v zasebnem življenju, tako s partnerjem kot tudi s sorodnicami in sodelavkami. Pritisk z vseh strani lahko povzroči stresno situacijo. Pazite, kaj boste razkrili.

  ON:
  Še en dan bo zaznamovan predvsem s skrbmi okoli doma, selitve ali nepremičnin. Tako na čustvenem področju kot glede nekega povabila se boste obotavljali in morda le čakali, da vas reši neko naključje.

   

  ONA:
  Vzeli si boste več časa zase in tudi za nekaj, s čimer se partner morda ne strinja. Vsekakor se zavedate svojih zmogljivosti in tudi tokrat boste na koncu pokazali, da ste imeli prav.

  ON:
  Izredno dobro se boste počutili in številne kar očarali s svojo energijo. Dobili boste podporo od nekoga iz družine ali od prijateljev. Ob prevzemu nove dejavnosti ste prav tako lahko mirni, saj se stvari razvijajo tako, kot vam očitno ustreza.

   

  ONA:
  Zaupajte svojemu občutku in za zdaj se držite mesta v ozadju. Neodgovornost drugih vas jezi, posebno ko gre za izredno resna vprašanja. Le nikar ne poslušajte govoric, temveč ostanite mirni.

  ON:
  Premislite o svojih dosežkih, saj ste morda neupravičeno črnogledi. Poskusite se otresti neutemeljenih strahov, posebno na čustvenem področju. Pravzaprav prihaja zlata priložnost za pogovor. Osredotočite se na bistvo.

   
       

  ONA:
  Vedno izrazitejša bo želja, da bi kaj spremenili. Sicer pa ne hitite, ker se danes odločate le na podlagi čustev. Ne zapirajte se med štiri stene, temveč sprejmite povabilo energične osebe.

  ON:
  V ljubezni je dovolj nekaj manjših namigov, da bi se vam obrestoval prejšnji trud. To je minimalni napor, ki vam lahko prinese veliko. V službi se boste morali dogovoriti predvsem glede financ. Prisluhnite, ne glede na to, kako močno ste prepričani o svojem prav.

   

  ONA:
  Zaradi določenih skrbi postajate vedno bolj nemirni in nestrpni. To, da se ne morete odločiti, le pomeni, da vas še vedno nekaj muči. Gre za neki začarani krog, iz katerega boste sestopili šele takrat, ko boste pripravljeni na spremembo.

  ON:
  Imate občutek, da nikakor ni dovolj časa za vse, kar bi radi dokončali, toda kaj, ko ste si tudi danes zastavili veliko. Nikakor se ne morete umiriti in počakati. Vsekakor poskusite zavarovati nekoliko šibkejše zdravje.

   

  ONA:
  Prevzemate pobudo, istočasno pravočasno prepoznavate, kdo je na vaši strani. Vse vam gre od rok, imate velik višek energije, posebno če razmišljate tudi o selitvi.

  ON:
  Luna vam pomaga pri pomembnih odločitvah, posebno v ljubezni in na potovanjih. Nekaj boste opravili po svoji vesti in izkazalo se bo, da ste imeli popolnoma prav.

   

  ONA:
  Nekaj vam ne bo tako všeč kot nekoč. Na zadeve poglejte z drugačne plati mogoče je namreč, da je tak razplet trenutno najboljši. Ne zadržujte se preveč doma ali v eni in isti okolici. Potrebujete gibanje.

  ON:
  Glede marsičesa ste nepotrpežljivi; želite si preskočiti več stopnic hkrati. Poskrbite za to, da boste v dobri kondiciji. Vaše srce je še nekoliko ranljivo, toda počasi se bo vse razvozlalo.

   
       

  ONA:
  Nekaj boste sprejeli nekako površno, kot da bi imeli dovolj časa za vse. Ne nasedajte prvemu vtisu, temveč premislite in popazite, da ne bi zapravili preveč dragocenega časa in zaupanja osebe, ki vam je naklonjena.

  ON:
  Denarja še vedno primanjkuje, toda kaj, ko zadev za zdaj ne morete premakniti tako, kot si želite. Nekdo vam bo odprl oči. Morda vam sprva ne bo všeč, toda nazadnje se boste zavedli, da je vse skupaj še kako koristno.

   

  ONA:
  Pred vami je nekaj, kar vas po navadi jezi ali utruja. V ljubezni niste preveč zadovoljni, toda to še vedno držite zase, kar ni najboljša rešitev. Popoldne potrebujete več počitka. Vzemite si čas zase brez slabe vesti.

  ON:
  Nekaj se bo zgodilo takrat, ko boste še preveč napeti in utrujeni in zato se ne boste odzvali na pravi način. Ne morete najti dolgoročne rešitve, zato se osredotočite na tisto, kar je trenutno najpomembnejše.

   

  ONA:
  Radi bi spremenili okolico, odpotovali in škoda je, da si ne morete uresničiti vsega, s čimer bi lahko zapolnili svoj čas. Neki obisk ali klic vam bo vsekakor dal dodatni zagon.

  ON:
  Počasi se boste dogovorili glede nečesa, kar ste sicer pričakovali nekoliko pozneje. Vpleteni bodo mlajši ali pa bo odločitev na neki način povezana tudi s potovanjem.

   

  ONA:
  Nekoga močno pogrešate, obenem pa slutite, da še ni pravi trenutek, da bi svoja čustva povsem oznanili. Še vedno ste negotovi sami s seboj in zato puščate času čas, morda celo preveč.

  ON:
  Preutrujeni ste in zato krivdo valite tudi na tiste, ki se vam vračajo z vedno istimi vprašanji. Istočasno je mogoče, da boste nekoliko zapostavili svoje zdravje in krepitev odpornosti. Najdite neko zlato sredino!  Natisni        Priporoči


 • Kazalo