• Dnevni horoskop
   
  Horoskop velja za 4. 7. 2015
   
   
       

  ONA:
  Preveč pogrešate nekoga, ki se morda drži preveč po strani in nekako pričakuje, da boste ugibali, kaj se dogaja. Zato se zatekate v dolga razmišljanja in nikakor se ne morete sprostiti. Vsaj zvečer bo lažje, posebno v mlajši družbi.

  ON:
  Pri vsem ste previdnejši kot po navadi, posebno v prijateljskem krogu. Čas je, da postanete izbirčnejši. Glede dela pa boste zadovoljnejši, kot ste pričakovali, posebno če je vse skupaj povezano s tujino.

   

  ONA:
  Pazite pri morebitnih sporih, tako s partnerjem kot v družini. Nekako ste bili prepričani, da boste ne glede na vse imeli zadnjo besedo, toda morda ni tako, celo okoli zadeve, ki ste jo nekako obvladali.

  ON:
  Preobčutljivi ste, zato tokrat oklevate. Bolj kot ljubezen vam diši prijateljstvo, kjer ni prevelikih obveznosti. Zato ne obljubljajte preveč: namesto tega pretehtajte vsako besedo in pomembnejšo odločitev.

   

  ONA:
  Radi potujete, se premikate in vaše želje bodo danes uslišane, saj se bodo stvari počasi obračale na bolje, posebno ko boste sprejeli predlog, ki vam bo na prvi pogled nekoliko nenavaden.

  ON:
  Z zračno Luno ste dočakali svojih pet minut: mirno se boste izborili za svoje, celo brez vnaprej pripravljenega načrta. Nekdo bo ob vas, računajte na izredno zanimiv dialog in tudi nekaj več romantike.

   

  ONA:
  Nimate dovolj časa za vse, kar bi radi počeli: pa še takrat se boste obotavljali, še zlasti v ljubezni. Le počasi se daleč pride, zato premislite, posebno v odnosih z vodnarjem ali dvojčkom.

  ON:
  Energije je dovolj, toda morda vam primanjkuje nekaj več motivacije, da bi soboto preživeli nekoliko drugače kot sicer. Čim prej začnite načrtovati srečanje, po katerem vam bo končno odleglo.

   
       

  ONA:
  Razmišljaji boste o tem, kaj se bo izcimilo iz zgodbe, ki vas je povsem prevzela. Čustveno ste bolj vpleteni, kot si želite priznati. Niste pa še pripravljeni na pomembnejše korake, kar velja tudi za kariero.

  ON:
  Ne potrebujete velike družbe, temveč le nekaj izbranih obrazov, ki vas lahko pomirijo. Radi bi se predvsem sprostili, čeprav je mogoče, da bo potekalo povsem nasprotno. Pazite, kaj boste razkrili glede zadeve, ki vas še vedno pesti.

   

  ONA:
  Niste najbolje razpoloženi, čeprav se boste že nekako pomirili. Vprašanje je le, koliko časa vam bo to še uspevalo. Ni lahko navaditi se na opazke nekoga, ki vas še vedno ne pozna ali preprosto ne razume.

  ON:
  Potrebujete mir, prišlo bo nekaj, kar vas bo spet predramilo, morda prav takrat, ko bi si radi vzeli nekaj več časa zase. Previdno s tistimi, ki zagotovo niso znani po obzirnosti ali taktnosti.

   

  ONA:
  Pred vami je več možnosti, kot ste si obetali v prvi julijski soboti. Vse bo še izraziteje zato, ker ste pričakovali mirnejšo soboto, dobili pa boste pravi vihar dogodkov.

  ON:
  Luna vam pomaga, da se zberete in preidete k dejanjem. Vse boste dobro ocenili in ostane vam le, da se soočite z osebo, ki je najpogosteje v mislih. Očitno je že skrajni čas, da se zadeve nekako premaknejo.

   

  ONA:
  Ne odzivajte se prehitro, temveč se najprej podrobno pozanimajte glede podrobnosti. Kakršna koli impulzivnost bi vam le povzročila težave. Počasi se boste pomirili, posebno če sobotni večer preživljate v zanimivem krogu.

  ON:
  Nihče vas ne bo čakal, zato čim prej razložite, kako razmišljate in se potem odpravite v zaželeno smer. Previdno le glede naloge, ki ste jo večkrat preložili. Morda vas doleti nekaj novih vprašanj.

   
       

  ONA:
  Čim prej se oglasite na telefon in odgovorite na elektronsko pošto. Presenetil vas bo nekdo, ki hoče zgladiti stare nesporazume ali pa se lahko dogovorite glede nečesa, kar ste tako rekoč skoraj izpustili.

  ON:
  Okoliščine so take, da boste vsak trenutek ustrezno zapolnili. Tako v družbi kot glede preostalega dela ste energični in zato vam ne more spodleteti. V ljubezni prav tako imate glavno besedo: sicer pa ne pustite, da bi se tudi končalo pri besedah.

   

  ONA:
  Z nekom se vsaj navidezno strinjata, čeprav v vas že vre. To ne more trajati v nedogled, zato premislite, ker je bolje preprečiti kot zdraviti. Višek energije pa lahko usmerite v okrevanje.

  ON:
  Vse delo bi radi pustili za seboj, toda še vedno vas muči nekaj nerazčiščenih računov. Nekdo se ne odziva tako, kot bi radi, toda nenavaden nesporazum bosta dokaj hitro rešila.

   

  ONA:
  Vse boste opravili z lahkoto, vmes pa bo še dovolj časa za šport in krajše potovanje. Pravzaprav se boste nenehno premikali in našli dovolj energije in zagona tudi za srečanje, ki vas močno prebuja.

  ON:
  Ko se boste enkrat pognali naprej v zelo visoki prestavi, vas nihče več ne bo mogel ne le dohiteti, temveč niti ujeti. Prvi julijski konec tedna mineva v znamenju izpolnjenih srčnih želja.

   

  ONA:
  Nekaj ali nekoga še opazujete in na skrivaj občudujete, toda nimate dovolj moči, da bi storili kaj bolj konkretnega. Popoldne pa se dogaja nekaj, kar vas bo hočeš nočeš premaknilo z mrtve točke.

  ON:
  Dogodki kar drvijo mimo vas in očitno je, da ste nekoliko utrujeni. Zato premislite, ali boste sprejeli še neko povabilo ali predlog, ki prihaja prav v trenutku, ko bi se radi nekako umaknili.  Natisni        Priporoči


 • Kazalo