• Dnevni horoskop
   
  Horoskop velja za 13. 12. 2017
   
   
       

  ONA:
  V ljubezenskih odnosih bo poudarjeno prav tisto, kar vas morda najbolj moti. Tokrat nočete popustiti! Pozanimajte se glede delovnih novosti. Povejte svoje mnenje, vseeno počasi in obzirno.

  ON:
  Ni vsaka sprememba dobrodošla, premislite tudi o tem, kaj boste dobili v zameno. Ne marate ljudi, ki le veliko govorijo in ne storijo prav ničesar. Takih, s katerimi niste enako naravnani, bo danes okoli vas kar nekaj!

   

  ONA:
  Preveč ste zaposleni, raztreseni, zato se vam dogaja, da enostavno ne slišite drugih. Nimajo dovolj časa, da bi vas prepričali o drugem, kar bi vam lahko koristilo. Tako se le še bolj utrujate in izgubljate kompas!

  ON:
  V ljubezni se preveč igrate z besedami in po nepotrebnem izzivate. Nenehno si dopovedujete, da ste se tudi kaj naučili in da se ne boste razburjali po nepotrebnem, toda nikakor vam ne uspe.

   

  ONA:
  Pravočasno preverite, koliko časa boste potrebovali za določene opravke. Tako boste zadeli dve muhi na en mah, posebno če je vmes tudi kakšen izpit. V ljubezenskih odnosih bo več razumevanja.

  ON:
  Imeli boste več opravka z ljudmi, ki so vam pravzaprav podobni. To utegne postati tudi dvorezni meč, ker bo veliko zanimivih pogovorov, toda premalo konkretnega. Le sami lahko vplivate na to, da se stvari spremenijo oziroma premaknejo.

   

  ONA:
  Niste suvereni prav pri vsem, kar bi tako radi počeli. Ne ozirajte se na to, kar vam dopovedujejo z različnih strani. Prisluhnite le osebi, ki je najbolj strokovna, potem pa si omislite svojo taktiko.

  ON:
  Preveč ste napeti in tako se pravzaprav sami vrtite v začaranem krogu. Najhitreje vas iztirjajo tisti, ki vedno vodijo glavno besedo, ne da bi vam karkoli ponudili.

   
       

  ONA:
  Ob sproščenih kramljanjih se boste počutili dokaj dobro. Všeč so vam osebe, ki so tako kot vi čustvene in spontane. Le ne računajte preveč na nekoga, ki je znan le po lepih besedah, v ozadju pa ni nič konkretnega.

  ON:
  Pri marsičem upoštevate le prvi občutek, čeprav je to včasih površen pristop. Tokrat se obrestuje! Na poti boste srečni, a le pod pogojem, da se ne boste preveč utrujali za volanom. Če je le možno, si izberite bližjo destinacijo.

   

  ONA:
  Počasi se daleč pride, čeprav prav danes niste preveč prepričani o tem reku. Vsekakor pa morate nujno storiti kaj več glede službenega ali družinskega vprašanja. Vprašajte glede nejasnosti v zvezi z izplačili.

  ON:
  Premislite, koga boste vprašali za nasvet. Utegne se zgoditi, da dobite nešteto nekoristnih in nepovezanih informacij pri pogovoru, ki vas bo le zmedel in utrudil. Raje se zanašajte na lastne moči, čeprav bo to pomenilo počasnejše napredovanje.

   

  ONA:
  Ljubezenske zvezde so vam izredno naklonjene. Če se nekomu resnično nočete odpovedati, potem je vse jasno: storite naslednji korak, ne dovolite, da bi moral brati med vrsticami.

  ON:
  Vaš optimizem je popolnoma upravičen. Vse gre kot po maslu, zato se pripravite na večje poslovne naloge in zalogaje. Popoldne bo dovolj časa tudi za vznemirljivo srečanje.

   

  ONA:
  Vprašajte se, kaj je pravi razlog za vaše ljubezenske dileme. Morda gre le za to, da si ne vzamete dovolj časa za pogovor. Preprosto zavračate tisto, kar vam ni pisano na kožo.

  ON:
  Razporedite svoje dolžnosti tako, da se boste najprej soočili z najbolj zapletenimi podatki in števili. V ljubezni je možnih nekaj težav s partnerko, ki noče odstopiti od svojega.

   
       

  ONA:
  Nekdo vas bo podprl, in že to bo vir dobrega počutuja. Vse lahko obrnete v svojo korist, le vztrajajte do konca in ne ustavite se kot tolikokrat doslej na sredi poti.

  ON:
  Imate veliko energije, vendar vseeno ne pretiravajte, posebno ko boste naenkrat sprejeli nekaj povabil. S partnerko bi radi dosegli nekaj konkretnega, posebnega in varnega.

   

  ONA:
  Naenkrat boste ostali brez besed. Morda preprosto ne bi radi pojasnjevali razlogov za vsak svoj korak. Vseeno se morate prilagoditi in povedati svoje, saj bo le tako več razumevanja.

  ON:
  Izrazita bo vaša čustvenost, zato se napoveduje nekaj težav celo s tistimi, s katerimi ste se sicer vedno dobro razumeli. Nič ne bo pojasnjeno, dokler se boste oklepali le svojega, brez prave želje, da bi se vživeli v drugačna mnenja.

   

  ONA:
  Oglasil se bo ali vas bo obiskal nekdo, ki očitno še vedno misli na vas. Veliko si bosta povedala, sproščeni boste. Nadaljujte spontano in brez prevelikega načrtovanja prihodnosti; prepustite se.

  ON:
  Lahko si zastavite več kot doslej, ker imate spet višek energije. Kaj takega pravzaprav niste pričakovali, posebno ker so okoliščine napovedovale mirnejši dan.

   

  ONA:
  Pred očitnimi dejstvi si nikakor ne bi smeli zatiskati oči. Določene stvari se le ponavljajo, čeprav še vedno preveč zaupate in pričakujete, da se bo razpletlo drugače, tudi z drago osebo.

  ON:
  Mnogi vam naenkrat mečejo polena pod noge, čeprav ima vsaka stvar svojo zgodovino, zato bo marsikaj trenutno pod vprašajem, a nič ni večno. Zaenkrat nadaljujte previdno.  Natisni        Priporoči


 • Kazalo
  " "