• Dnevni horoskop
   
  Horoskop velja za 26. 8. 2016
   
   
       

  ONA:
  Prepričani ste o svojem prav, toda nikar ne obljubljajte tistega, kar vam ne more uspeti. Morda nekoliko pretiravate, zato počakajte, preden boste nadaljevali. Večer bo zanimiv, nabrali si boste nekaj novih moči.

  ON:
  Krajši premiki in nova srečanja vam gredo v karieri na roko. Pogovorite se s tistimi, ki bi vam lahko priskočili na pomoč. Za ljubezen bo ostalo manj časa, vsekakor pa pokažite, da ne skrivate ničesar!

   

  ONA:
  Današnji zvezdni položaji obetajo več sreče, posebno v delovnem krogu. Lahko računate tudi na pomoč. Le izognite se debatam s tistimi, ki vam nikoli ne prisluhnejo do konca.

  ON:
  Neko razmerje bo na resni preizkušnji. Naenkrat boste dovolili, da vas zaslepijo čustva, morda celo jeza! Pazite tudi z zahtevnimi sorodniki ter v odnosih s tistimi, ki se vam nenehno izmikajo.

   

  ONA:
  Luna še vedno sije iz vašega znamenja, toda še vedno ste polni moči in dobre volje. Ugodno bo za nakupe in pohajanja v družbi mlajših. Rešuje se vprašanje v zvezi s selitvijo.

  ON:
  Dobili boste nekaj ključnih podatkov, dovolj, da uspešno končate zgodbo, ki je že nekaj časa izredno aktualna. Tudi fizično ste polni moči. V ljubezni lahko uživate brez kakršnih koli zadržkov.

   

  ONA:
  Pripravite se na še nekaj ovir pri delu ali študiju. Nič velikega, toda dovolj, da vam odvzame več časa od predvidenega. Partner ali prijatelj trenutno ni pripravljen na prilagajanja.

  ON:
  Odprla se vam bo možnost za potovanje, zato bi bila škoda, če bi morali preložiti. Popoldne bo veliko lažje, posebno glede trgovskih poslov. Tudi romantične zvezde so vam vedno bolj naklonjene.

   
       

  ONA:
  Strah pred srčnim srečanjem je neupravičen. Imata veliko skupnega, le storite še kak korak več. Dokaj hitro boste lažje našli prave besede ter petkov večer dočakali polni optimizma.

  ON:
  Marsikaj vam bo šlo od rok kot že dolgo ne. Računajte na nekaj presenečenj, posebno popoldne. Izkoristite priložnost, da spet navežete stike z drago osebo, ki ste jo nekako zapostavili.

   

  ONA:
  Dobro premislite, koliko časa boste posvetili neki dejavnosti. V nasprotnem primeru si boste nakopali dodatne skrbi. Pozanimajte se, zakaj so zamude glede izplačil in ustrezno ukrepajte.

  ON:
  Držite se tistega, v kar verjamete, posebno pri delu, ker ste na nekem področju resnično suvereni. Naj vas ne zmede nekaj, kar boste slišali mimogrede, temveč nadaljujte po svoji poti.

   

  ONA:
  Neki pogovor se bo končal veliko bolj umirjeno, kot se je začel. Ne marate prepirov in tudi tokrat se jim boste izognili. Fizična vzdržljivost se počasi krepi, imate več energije.

  ON:
  V ljubezni boste končno izvirnejši in aktivnejši kot po navadi. Namenoma se boste poigrali z besedami. Potovanje bo prav tako spet ena aktualnih in zaželenih tem!

   

  ONA:
  Vse, kar je najpomembnejše, poskusite opraviti kar zjutraj, ker bo potem nekaj manj časa in energije za težje zadeve. Poskusite dokazati svoj prav, sicer modro in premišljeno, ne razkrivajte vsega naenkrat.

  ON:
  Naenkrat vam nič več ne bo jasno, ne znajdete se v čudnih okoliščinah. Ne vztrajajte preveč na tem, da bi vse reševali kar čez noč. Neko poznanstvo lahko preraste v kaj več.

   
       

  ONA:
  Kdor čaka, dočaka, tudi v ljubezenskih odnosih. Smehljali se boste, ker se bo še enkrat izkazalo, da ste imeli prav. Odpravite se po nakupih, poiščite prijatelje ali si omislite romantičen večer.

  ON:
  Vaša zbranost ni na višku, dobro se odpočijte, preden boste počeli kar koli težkega in zahtevnega. Partnerkine opazke, da niste dovolj prisotni, boste enostavno preslišali! Radi bi le čim prej predlagali kaj novega.

   

  ONA:
  Tokrat bi morali bolje poskrbeti predvsem zase. Izgovarjate se na pomanjkanje časa, zato niste dovolj pozorni na zdravje in vitko linijo. Ne zapostavljajte znakov utrujenosti!

  ON:
  Nekaj ne gre in ne gre po načrtih ne glede na ves vaš trud. Preveč ste se navezali na neko zamisel, ki ni prav najboljša. Draga oseba vam bo dokazala, da tokrat nimate prav, zato ni razlogov za neupravičeno trmo.

   

  ONA:
  Glede dela kaže še počakati. V ljubezni pa velja nasproten nasvet: ni razlogov za zadržanost. Potrebujete nova doživetja. Če ste se že odločili, potem ni razlogov za oklevanje.

  ON:
  Zanimivo je, kako hitro boste pozabili na nekaj težav, ki so vas pestile cel teden. Popoldne boste polni poleta; zavedate se, kako malo potrebujete, da nekaj uredite še bolje, kot ste si nadejali.

   

  ONA:
  Ob raziskovanju ene zadeve ali vprašanja si boste enostavno zatiskali oči in ušesa pred drugimi predlogi. To je nenavadno za vas, ki po navadi imate dovolj posluha za vse. Pristranskost se utegne maščevati, zato pazite!

  ON:
  Takoj bo jasno, kaj se pripravlja in dogaja, vi tokrat nočete popustiti. Morda je bolje, da si poiščete neko novo pot in možnosti, tudi v morebitnih ljubezenskih zapletih.  Natisni        Priporoči


 • Kazalo
  " "