• Dnevni horoskop
   
  Horoskop velja za 8. 2. 2016
   
   
       

  ONA:
  Pohiteti morate, kar vam sicer ne bo pretežko, ker komaj čakate, da se nekaj končno premakne. Priložnost za potovanje bo prišla kot naročena. Le pravočasno se posvetujte tudi s partnerjem, da ne bo nesporazumov.

  ON:
  Pri delu se prilagodite, posebno če je v projektu vključeno več ljudi. Vsi so enako pomembni, zato ne zapostavljajte nikogar. V ljubezni ste srečnejši, odprli boste svoje misli in srce, ne bo vam žal.

   

  ONA:
  Začutili boste napetost, živčnost, celo glede stvari, ki naj bi jih za zdaj pustili pri miru. Nekoliko manj prepričljivi boste kot sicer. Morda še sami ne verjamete, da vam bo uspelo. Popazite na grlo in dihala.

  ON:
  Radi bi imeli zadnjo besedo, v ljubezni pa je to za zdaj nemogoče. Pred nekim pogovorom glede kariere se psihično pripravite in poskusite predvideti tudi morebitna zapletena vprašanja.

   

  ONA:
  Ponedeljek bo v znamenju izpolnjenih ambicij, posebno glede nečesa, kar vam je do zdaj povzročalo preglavice. Nekdo vas ne bo razočaral, prav nasprotno. Lahko se dogovorita tudi glede skupne dejavnosti ali potovanja.

  ON:
  Pri poslovnih sestankih se boste dobro odrezali. Dočakali boste svojih pet minut, priznali vam bodo, da ste pri marsičem imeli prav. Naleteli boste na dober odziv in še izvedeli nekaj koristnega.

   

  ONA:
  Nekdo pričakuje od vas več in prav to vas spravlja v dvome, posebno če vas je tudi do zdaj obremenjeval s pogostimi spremembami počutja. Popoldne ne bo več časa za razmišljanje, delo čaka, poskrbite za finance.

  ON:
  Tudi danes bodo izraziti nesporazumi, in sicer kot po navadi zaradi malenkosti. Na vsak način obdržite dobre odnose, tako s starejšimi kot z nekom iz delovnega kroga. Pazite pri športu, saj niste dovolj pripravljeni.

   
       

  ONA:
  Postajate nepotrpežljivi, posebno s tistimi, ki so trenutno počasnejši od vas. Vse boste izvedeli pravočasno, zato ne bodite dlakocepski. Nekdo vas še ne prepriča, čeprav so njegovi nameni dobri.

  ON:
  Ni še pravi trenutek za to, da preveč sprašujete, posebno doma in v odnosih s partnerico. V zraku je preveč napetosti, številni vas ne razumejo preprosto zaradi tega, ker ste občasno neupravičeno zahtevni ali nepotrpežljivi.

   

  ONA:
  Motijo vas ljudje, ki le redkokomu prisluhnejo. Morda pa tudi vi ponavljate podobno napako. Varčujte z močmi, ne izčrpajte se. Proti koncu dneva si omislite več sprostitve.

  ON:
  Nekemu srečanju se ne morete izogniti, napeto bo. Ne prepuščajte se vplivu drugih, njihovim ugibanjem in dvomom. V takih situacijah niste dovolj samozavestni, celo glede stvari, ki niso pod vprašajem.

   

  ONA:
  Izrazite svoja čustva, naj vas ne bo strah. V resnici boste izkoristili priložnost, ki je številni okoli vas sploh niso prepoznali. Lahko se dejansko izkažete, tako glede študija kot ob zanimivem konjičku.

  ON:
  Za vse potrebujete več dokazov, in ne praznih besed. Medtem pa poskusite brezhibno opraviti tisto, kar pričakujejo od vas. Kmalu prihaja sporočilo, ki vam bo pospešilo utrip.

   

  ONA:
  Ukvarjajte se s športom, saj vam bosta tako pogled v zrcalo kot kronična zamorjenost razkrila vaše šibke točke. Storite več zase. Tokrat se boste najbolje počutili sami, ne iščite družbe ljudi, ki vam prisluhnejo le napol.

  ON:
  Nekdo bo storil napako, ki se je še vedno ne zaveda. To ni razlog, da se vi umaknete, prav nasprotno. Bodite odločnejši! Vsekakor bodite pazljivi, saj očitno niso vsi enakega mnenja, kar bo izrazito še posebno v službi.

   
       

  ONA:
  Nekdo je pod vašim vplivom, česar se morda ne zavedate in nadaljujete z neodločnostjo glede vajinega razmerja. Ljubezenski planeti vsekakor obetajo več novosti, a le, če ne boste postali preveč pristranski ali posestniški.

  ON:
  K stvarem pristopite jasno in neposredno, brez ovinkarjenja. Dolge in zapletene razlage vam nikoli niso bile pisana ne kožo, zato se tako v ljubezni kot glede poslov držite jasnih odgovorov.

   

  ONA:
  Vaše družabno življenje je pestro, toda vseeno popazite, posebno v delovnem krogu. Pozorno prisluhnite, tako boste zadevo hitro izpeljali. Ostanite nepristranski, čustva lahko pokažete tistim, ki so vam najbližji.

  ON:
  Pri poslih bodite neposredni in nikar ne iščite bližnjic, nečesa, v kar še sami ne verjamete. V ljubezni je zastoj le zato, ker trenutno preprosto niste pripravljeni pokazati, kako dejansko razmišljate.

   

  ONA:
  Pred vami je izredna poslovna priložnost. Ne bo vam odvzela preveč časa, saj se lahko organizirate tako, da bo volk sit in koza cela. To pomeni, da bo ostalo dovolj časa za ljubezenska srečanja. Preprosto nepremagljivi boste.

  ON:
  Hitro se boste zganili in ugotovili, da vam ni treba čakati. Lahko se izborite zase, tudi na krajši poti. Ljubezen je bližje, kot upate, posebno s strelko, dvojčico ali drugo vodnarko.

   

  ONA:
  Tokrat bo partner ali prijatelj moral počakati na vašo odločitev. Do zdaj je bilo v glavnem obratno, posebno če vse skupaj zadeva tudi načrtovano potovanje ali celo selitev. Pri poslih ste odločni.

  ON:
  Nekomu ne zaupate, a brez pravega vzroka. Morda preprosto niste pripravljeni na novo poslovno sodelovanje ali ljubezensko razmerje. Skrivanje ali umikanje ni prava rešitev, ker boste morali kmalu odgovoriti.  Natisni        Priporoči


 • Kazalo