• Dnevni horoskop
   
  Horoskop velja za 21. 1. 2017
   
   
       

  ONA:
  Nekdo bo z vami izredno uraden tudi zato, ker ste nedavno odgovorili na čuden način in zdaj potrebujeta veliko časa, da se spet uskladita. Poskusite najti možnost za kompromis, sicer vam bo vse skupaj vzelo preveč časa in energije.

  ON:
  Resnica počasi prihaja na dan, pazite, da ne bo privrelo v neprimernem trenutku. Preveč ste impulzivni, kar ni novost, toda tokrat bi se morali brzdati. Popoldne potrebujete pravi, pošten premor od dela.

   

  ONA:
  Nekoliko pristranski ste, saj ste si omislili svojo zgodbo, ki morda ne ustreza resničnim dejstvom. Potrebovali boste veliko časa, da bi se vrnili na pravo pot in se prepričali o nasprotnem.

  ON:
  Imate občutek, da je situacija že nevzdržna, saj ne morete nikogar prepričati o svojem prav. Varčujte z močmi, omislite si take dejavnosti, ki vas sproščajo, po možnosti na odprtem.

   

  ONA:
  Pazite na svoje zdravje, čeprav se radi ponašate s tem, da vam nič ne more do živega! Raje ostanite na trdnih tleh tako v karieri kot glede zasebnih stikov, posebno če glede nekoga še niste prepričani.

  ON:
  Oseba, o kateri največ časa premišljujete, vas bo pustila čakati. Morda niste pravočasno odgovorili na nekaj sporočil ali vprašanj in zdaj morate preprosto počakati do naslednje priložnosti.

   

  ONA:
  Tokrat boste uspešno brali med vrsticami, sicer pa predvsem zato, ker je ne drugi strani pravi sogovornik. Všeč so vam taki stiki, v katerih se že vse ve takoj na začetku. Popoldne in zvečer se odpravite v veselo družbo!

  ON:
  Dan bo zaznamovan z veliko pozitivne energije. Predlagajte kaj novega, tudi glede potovanja ali počitnic. Spet imate dovolj optimizma, da se soočite z vsem. Pri marsičem vam pomagajo mlajši.

   
       

  ONA:
  Z nekom še vedno ne najdeta skupnega jezika, čeprav je v preteklih dneh kazalo drugače. Nikar ne izgubljajte časa ob poskusih, da druge prepričate o svojem prav. Raje se držite nečesa, kar lahko opravite samostojno.

  ON:
  Za marsikaj boste potrebovali veliko več časa kot običajno. Vaša odpornost bo nekoliko upadla. V ljubezni se spet vrača čustvo, ki bi ga najraje pozabili: to je ljubosumje oziroma sumničavost, ki krati miren spanec.

   

  ONA:
  Pokažite čustva, saj nekdo le čaka na vaš znak. Lahko se splete zanimiva prijateljska ali ljubezenska zgodba, tudi daleč od doma. Izkoristite komunikativnost in dober spomin.

  ON:
  Znebili se boste neutemeljenih sumov. Nekdo je veliko bolj iskren, kot ste si upali pomisliti, pa tudi v službi ni večjih ovir. Tudi v ljubezenskih odnosih bo veliko več sproščenosti.

   

  ONA:
  Nič ni določeno ali dokončano, zato se ne obremenjujte z vedno istimi vprašanji. Poravnajte račune, preverite, ali je ostalo še nekaj domačih obveznosti. Pokažite, da tokrat nameravate vztrajati.

  ON:
  Naenkrat se boste spomnili vsega, kar bi še morali postoriti in zadeva delo. Morda ste izgubili kar precej časa. Prepričali se boste o resničnosti pregovora: raje sami kot v napačni družbi in okolici.

   

  ONA:
  Ne upate preveč, da boste prejeli neko povabilo, zato boste ob novici dokaj nepripravljeni. Bodite optimistični ob ocenjevanju novega ljubezenska dogajanja. Lahko se razplete veliko bolje, kot ste sploh upali.

  ON:
  Niste vajeni počivati takrat, ko okoli vas kar vre tako doma kot tudi v službi. Pomembno pa je, da vse pravočasno uskladite. Najboljše odnose imate z ostalimi vodnimi znaki, saj se energije kar prepletajo.

   
       

  ONA:
  Izogibajte se ljudem, ki so posesivni in preveč zahtevni, saj nimate dovolj moči, da bi se jim zoperstavili. Pazite tudi pri težjih fizičnih opravilih in med vožnjo. Z denarjem imate srečno roko.

  ON:
  V zraku je nekaj nedorečenosti. Ne gre za velike težave, temveč le za nerazumevanje zaradi različnih ciljev in načina življenja. Vsaj popoldne si omislite več sprostitve.

   

  ONA:
  Vse gre spet v pravo smer. Glede poslov ste že storili več kot dovolj, ostanejo pa druga vprašanja. Potrebujete nekoga, ki bi vas razvajal, v ljubezni upravičeno zahtevajte več!

  ON:
  Vse gre po načrtih, posebno v karieri. Druženja so prav tako pod ugodnimi zvezdami in nekaj se dogaja precej nepričakovano, kar zavrtelo se vam bo v glavi, kar je občutek, ki ste ga že začeli pogrešati.

   

  ONA:
  Nekdo vam bo nekaj zaupal, a vseeno ostane občutek, da se morata še o marsičem pomeniti. Vsekakor zavihajte rokave, obrestovalo se bo. V ljubezni se zaenkrat ne morete odločiti, toda ne hitite.

  ON:
  Ni razlogov, da bi se preveč zapirali vase in držali le tistega, kar ste že preizkusili. Pravzaprav že veste, da ste najbolj zapeljivi in uspešni takrat, ko se povsem prepustite.

   

  ONA:
  Pri delu boste uspešni, toda ne zapravljajte preveč! Utegnili bi obstati na pol poti. Zastavilo se bo veliko vprašanje: kako naprej? Na krajšem potovanju bo vznemirljivo in lepo.

  ON:
  Po vrnitvi iz službe vam bo jasno, kaj vse ste morda zamudili glede srčnih novosti. Ne pozabite odgovoriti na neko povabilo ali predlog. Še je čas, da se izkažete kujte železo, dokler je še vroče.  Natisni        Priporoči


 • Kazalo
  " "