• Dnevni horoskop
   
  Horoskop velja za 23. 7. 2014
   
   
       

  ONA:
  Pazite, posebno če znova oklevate med dvema možnostma. V karieri se bo obrestovalo, v ljubezni pa je še vedno nevarno. Nekdo vam je izredno pri srcu, zato je škoda, da bi se oddaljila.

  ON:
  Slutite, da bi se lahko izborili za kaj več, posebno na delu. Določenih stvari se morate lotiti bolje organizirano. V ljubezni pa ste radi le spontani, drugače vam preprosto ne uspe.

   

  ONA:
  Pripravljeni ste se potruditi po najboljših močeh, toda marsikaj vendarle ni na vaši strani. Morda ste se zadev lotili preveč sproščeno ali idealistično, medtem ko vse skupaj zahteva več zbranosti. Previdno z muhastim partnerjem.

  ON:
  Nekdo se bo odločal tudi v vašem imenu. Take zadeve vas motijo in tudi tokrat nočete popustiti. Za vsako ceno bi radi dokazali, da se vendarle niste zmotili. Previdno v odnosih z mlajšimi, ki so bolje pripravljeni.

   

  ONA:
  Odlično se boste odrezali pri vseh opravkih, ki zahtevajo hitrost in dobro zbranost. Odločate se na podlagi prvega občutka. Otresli se boste vpliva slabih izkušenj in zazrli v obetavnejšo ljubezensko prihodnost.

  ON:
  Iskani boste, toda vseeno bodite obzirnejši. Morda pa jim boste predolgo pripovedovali o sebi, namesto da bi se ukvarjali s čim konkretnejšm in pokazali, da se ne nameravate ustaviti pri besedah.

   

  ONA:
  Spet se zatekate v nekaj, kar vam ni ravno pisano na kožo. Pazite pri športu in vseh težjih fizičnih opravkih. Niste dovolj dobro pripravljeni in zagotovo ne zadostujejo le dobri nameni.

  ON:
  Manj družabni boste kot po navadi in bolj nezaupljivi. Nepričakovano se porajajo dvomi glede zadeve, ki naj bi jo že zdavnaj rešili, posebno če je udeležena dvojčica ali tehtnica.

   
       

  ONA:
  Na vaše počutje pozitivno vpliva mlajši znanec, odvijata se dve zanimivi zgodbi hkrati. Naenkrat se sprašujete, zakaj ste bili glede določenih zadev tako nepotrpežljivi. Vse ob pravem času!

  ON:
  Vse se lahko uredi še prej, kot ste pričakovali. Nekaj običajnih stavkov doma ali s partnerico vam bo razkrilo neko novo plat zadeve. Obilo energije lahko uporabite na potovanju.

   

  ONA:
  Nekdo je trenutno fizično daleč, toda v mislih zelo blizu. Tokrat lahko prisluhnete srcu. Vaš nasmeh bo ob srečanju dovolj zgovoren. Le ob sodelovanjih popazite in ne zanašajte se le na prvi vtis.

  ON:
  Pazite, posebno pri dogovorih glede potovanja in tudi z denarjem. Potrebujete še nekaj svobode in časa za premislek. Vsako pretirano prilagajanje se vam utegne maščevati, posebno z osebo, ki je značajsko vendarle različna.

   

  ONA:
  Za neko nalogo potrebujete manj časa, kot ste pričakovali. Očitno je, da ste pravi mojster v situacijah, ko je treba izkoristiti novo priložnost. Vsekakor je jasno, da takrat niste bili pripravljeni tako kot zdaj.

  ON:
  Srečanje z osebo iz preteklosti, prijateljem ali sodelavcem vas bo nekoliko zbegalo. Presenečajo čudna ljubezenska sporočila, postajate izredno vznemirjeni. Srčne karte se bodo vseeno počasi premešale vam v korist.

   

  ONA:
  Dan mineva v znaku večje nestrpnosti v odnosih z moškimi in s starejšimi sorodniki. Čutite, da pravzaprav nihče nima popolnoma prav, tega pa še nočete priznati in pretiravate z gostobesednostjo.

  ON:
  Tako v poslovnih kot v ljubezenskih novostih še niste pripravljeni na novosti, nekaj vas očitno še ne prepriča. Premislite o potovanju, morda bo treba spremeniti prvotne načrte. Le pazite na dokumente in denar.

   
       

  ONA:
  Ljubezen je še vedno velika neznanka. Premislite, preden boste poslali pikro sporočilo. Brzdajte se in hranite svoje skrivnosti. V službi pazite, da si ne bi sami metali polen pod noge.

  ON:
  Pričakujte še nekaj vprašajev, zlasti okoli novih okoliščin. Čeprav ste z drago osebo odkriti, ni zagotovil, da se bosta resnično razumela. Pazite na zdravje, saj se ponavljajo težave s kožo in dihali.

   

  ONA:
  Izredno zgovorni boste, vsekakor pa premislite, koga imate na drugi strani. Utegnili bi obtičati v slepi ulici, zato najprej vsekakor prilsuhnite. Pri delu ste premalo pozorni na nove pogoje.

  ON:
  Delate več stvari istočasno in zato ne morete pričakovati, da boste glede vsega nezmotljivi. Tokrat vam ne bosta v pomoč niti vaši navidezna hladnost in nepristranskost.

   

  ONA:
  Vse se bo dobro izteklo, posebno če si želite čim prej odpraviti na pot. Ni razlogov, da bi odlašali, le osredotočite se na najpomembnejše opravke, ki jih ne bi smeli pustiti nedokončane.

  ON:
  Izredno podjetni boste, kar se bo odražalo predvsem v karieri in glede potovanja, kjer lahko združite prijetno s koristnim. Pričakujete in tudi dobili boste podporo nekoga, ki ve, kam vas vleče srce.

   

  ONA:
  Ne morete se dogovoriti, nekaj vas ne prepriča. Glede službe ste še nekoliko nezaupljivi. Prelomnica bo popoldne, stvari se rešujejo počasi, naj ima prednost reševanje finančne plati.

  ON:
  Nekaj bi morali opraviti brez veliko besed. Vaši sogovorniki bodo naenkrat zelo raztreseni, zato se bo stopnjevala tudi vaša negotovost. Pozor s tehničnimi delovnimi pripomočki, glede katerih še pridobivate znanje.  Natisni        Priporoči


 • Kazalo