• Dnevni horoskop
   
  Horoskop velja za 30. 4. 2016
   
   
       

  ONA:
  Spremlja vas veliko pozitivnih naključij. Pogovori vam ogrevajo srce. Bodite čim bolj jasni in neposredni, tako, kot se za vaše znamenje spodobi. Več časa posvetite študiju in organizaciji prijetnega srečanja.

  ON:
  Imeli ste prav, to vam potrjujejo dejstva, tako doma kot tudi z osebo, ki je nenehno v vaših mislih. Tokrat boste nagonsko začutili, kaj povedati, kaj storiti. Nikar pa ne zapravljajte preveč.

   

  ONA:
  Ob koncu tedna ste nekoliko utrujeni, toda domače zadeve vas še vedno držijo pokonci. V ljubezni se izogibajte prehitremu sklepanju, saj bi morali izvedeti veliko več. V večerni družbi vam bo nekoliko neobičajno.

  ON:
  Obstaja več različnih možnosti, čeprav se trenutno povsem po nepotrebnem navezujete le na eno ali na dve. Na ljubezenske novosti pa zagotovo niste povsem pripravljeni, zato se odzivate preveč ostro, neznačilno za vas.

   

  ONA:
  Luna prebuja vašo gostobesednost. Želite si dokončati veliko zadev hkrati. Nikar ne odlašajte glede potovanja ali srečanja v mlajši družbi, kjer boste prenovili svoje moči.

  ON:
  Pripravite se za nove, posebno ljubezenske podvige. Rečeno storjeno, to bo taktika, s katero vam ne more spodleteti. Lahko storite več tudi za izboljšanje odpornosti.

   

  ONA:
  Načrti v povezavi z javnim nastopom ali kreativnim delom so trenutno preveč velikopotezni. Soboto raje izkoristite za premor in za to, da si močno napolnite baterije.

  ON:
  Nekaj vam gre bolje, kot ste sploh upali. Vseeno boste nekoliko nezaupljivi, posebno če se ponavlja nekaj, kar vam še ni jasno. Popoldne boste spet energični in prepričani o svoji odločitvi, čeprav poteka nekoliko drugače, kot ste si zamislili.

   
       

  ONA:
  Imeli boste občutek, da ste nekaj končali, toda vendarle ne bo tako. Vprašajte se, kaj bi lahko izboljšali. Morda boste prehitro prepustili odločitev dragi osebi, ki spet premočno vpliva na vas. Počakajte, da se prah nekoliko poleže.

  ON:
  Nič posebno novega se ne dogaja v dnevu, ko nimate pravih sogovornikov. Vsekakor je bolje, da si ne iščete družbe prav za vsako ceno, temveč raje nekaj časa posvetite le sebi.

   

  ONA:
  Tudi vi si občasno lahko dovolite kakšno manjšo napako ali se preprosto umaknete v trenutku, ko ne boste pripravljeni na pogovor. Večjih posledic ne bo, le popazite glede zdravja, posebno na prehrano.

  ON:
  Doma in s partnerico se izogibajte sporom. Vse se bo dobro izteklo, če boste kratki in jedrnati. Vsekakor pa boste znova pokazali svoje dobre organizacijske sposobnosti.

   

  ONA:
  Ne razlagajte predolgo, zakaj ste se odločili za neko reč. Razumeli vas bodo brez odvečnih besed, ob tem pa je zanimivo, da gre za sogovornike, na katere niste veliko računali.

  ON:
  Hitro boste dojeli nekaj, kar vas je pred kratkim morda zmedlo. Zdaj se odpirajo nove možnosti. Posebno zanimivo bo popoldne ali zvečer, ob obisku mesta, kjer se prebuja vaša domišljija.

   

  ONA:
  Premislite, kako bi z ubranimi besedami povedali tisto, kar vam leži na srcu. Niste preveč potrpežljivi, a brez pravega razloga, saj se še vedno lahko organizirate na pravi način in naredite pravo izbiro.

  ON:
  Vaše izjave bi utegnile zazveneti pregrobo in takoj vam bo žal, zato je bolje preprečiti kot zdraviti. Ostalo je še veliko nedorečenega, kar bi morali hitro preveriti. Tudi s partnerico se lahko bolj potrudite.

   
       

  ONA:
  Imate možnost začeti nekaj novega. Bodite brez strahu, očitno je, da se lahko premaknete, tudi družba bo prava. V ljubezni ste lahko pogumnejši, zato pokažite, da se ne boste ustavili pri prvi oviri.

  ON:
  Nekaj vas bo navdušilo, sicer pa se vse skupaj poteka nekako vse naenkrat in kar zlahka se boste znašli v popolnem kaosu. Premislite, kaj vam je vendarle najpomembneje.

   

  ONA:
  Nekaj vam ni tako všeč kot na začetku, ko ste se za zadevo močno ogreli. Zdaj se zavedate, da gre za prevelik zalogaj, tudi zato, ker nimate dovolj časa, da bi se ukvarjali z nekom, ki je preveč različen od vas.

  ON:
  Imate veliko dobrih zamisli, čeprav se glede marsičesa morate znajti kar sami. To sicer ne bo tako težavno, pomembno je, da ste iskreni in odločni do konca, tudi ob nenapovedanih ovirah.

   

  ONA:
  Iz druženja se lahko rodi nekaj zanimivega in novega. Obenem pa bo tudi nekaj več domačih obveznosti. Ne pozabite na tisto, kar vas še vedno polni s pozitivno energijo. Popazite tudi glede stroškov.

  ON:
  Ni razlogov, da bi preveč oklevali glede povabila, ki vam jasno odpira neka nova vrata. Družba enako mislečih vam bo vsekakor ugajala. Ljubezen lahko srečate tudi v prijateljskem krogu.

   

  ONA:
  Pričakujte nekaj nenapovedanih novic, tako doma kot v povezavi z nekom, ki prihaja od daleč. Spet boste nekoliko zmedli partnerja, ki ni pričakoval vašega umika. Bodite strpnejši.

  ON:
  S partnerico in doma kažete miren obraz, čeprav vas bo nekaj močno zmedlo. V ljubezni spet potrebujete več pozornosti, najprej pa prisluhnite. Drugo je v ozadju; nekaj obveznosti vam je odločno preveč, preložili jih boste.  Natisni        Priporoči


 • Kazalo
  " "