• Dnevni horoskop
   
  Horoskop velja za 24. 3. 2017
   
   
       

  ONA:
  Zamisel bo izredno privlačna in potrebujete le malo, da bi se odločili. Tudi glede zasebnih zadev bo pestro, nekaj bi lahko sprejeli kot dobro priložnost in iztočnico za pogovor.

  ON:
  Nekoga boste počasi osvajali, kar vas bo celo presenetilo. To so izkušnje, ki vas vedno znova predramijo in navajajo k drugačnemu načinu razmišljanja. Nekaj več drznosti in poguma se očitno obrestuje.

   

  ONA:
  Nekaj nezadovoljstva greni vaš petek. Naenkrat boste začeli kritizirati vse, kar vam ni prav. Ne pretiravajte, kajti mnogi okoli vas ne bodo razpoloženi za take muhe. Poskusite najti neko zlato sredino.

  ON:
  Tokrat je najbolje, da spregovorite le, ko boste povsem prepričani, da bo z druge strani nekaj več posluha. Ni razlogov, da bi preveč pritiskali in vztrajali, saj bi vas to le preveč utrudilo. Pazite glede prehrane.

   

  ONA:
  Dan bo zapolnjen z različnimi obveznostmi, toda trud se vam bo vsekakor obrestoval. Nekdo iz vaše okolice si želi zbliževanja z vami. Samski boste predlog sprejeli brez težav. Storite več za boljšo fizično pripravljenost.

  ON:
  Pri delu vam ni treba ugibati. Hitro boste našli rešitev, pa še dovolj časa bo za izpolnjevanje neke obljube. Poznanstvo z mlajšo osebo prebuja vaše ljubezenske apetite!

   

  ONA:
  Določenim opravkom ne bo ne kraja ne konca. Vse se odvija hitro in nimate veliko časa za počitek, kakršnega potrebujete. Upirate se, čeprav obenem ne preverjate, ali imate prav ali ne.

  ON:
  Nekdo vas spravlja iz tira. V resnici vas moti občutek, da vam noče povedati vsega ali jasno odgovoriti. Nazadnje boste začutili, da je to le še kaplja čez rob! Najdite si več časa zase, predvsem za psihično sprostitev.

   
       

  ONA:
  Nekaj opravkov boste hitro dokončali, toda vedno vam ostane tisto najtežje, za kar boste porabili največ časa. Ni razlogov za ljubosumje in sumničenja, ki vam vedno le jemljejo dragoceno energijo.

  ON:
  Ničesar ne morete opraviti tako, kot ste vajeni, okoliščine se namreč naglo spreminjajo. So tudi taki dnevi, v katerih vas vsi priganjajo. Vsekakor naredite natančen načrt, kaj, kdaj in kako.

   

  ONA:
  Nič vas ne more pomiriti, saj se stopnjuje občutek, da ste ubrali napačno taktiko, posebno v ljubezenskih odnosih. Posebno če vas mika nekdo, ki je še vezan, izredno samostojnega in trmastega značaja ali pa se srečujeta v službi.

  ON:
  Ob vas bo oseba, ki očitno ima dovolj energije in tudi zagona, čeprav vas hkrati obremenjuje s previsokimi zahtevani. Trenutno nimate dovolj energije za vse, to pa lahko obrazložite povsem mirno in taktno.

   

  ONA:
  Veliko pozitivne energije lahko uporabite tudi za stvari, ki so vas do zdaj nekoliko obremenjevale. Naučili se boste nekaj novega, tokrat skozi prijetne pogovore in brez kakršnega koli pritiska ali težav.

  ON:
  Osredotočili se boste na eno zadevo, ki jo želite obravnavati pozorno in do podrobnosti. Uspelo vam bo, saj boste naleteli na odobravanje. Še vedno vas mika možnost, da bi odpotovali!

   

  ONA:
  Utegnili bi naleteti na nekaj težav, saj ne popustite niti okoli stvari, pri katerih je še vam jasno, da pretiravate. Tokrat gre za princip! Pazite v odnosih z zračnimi dvojčki, vodnarji in tehtnicami.

  ON:
  Še enkrat se bo izkazalo, da ste ne glede na vse pod vplivom določenih negativnih okoliščin, ki bi se jih lahko tudi otresli. Vsaj glede poslov boste marljivi, čeprav vas določene stvari še vedno izredno utrujajo, posebno vse, kar je rutina.

   
       

  ONA:
  Vse bo še dobro, pomembno je, da nadaljujete tako, kot vam narekujejo čustva. Izziv ste že sprejeli in zdaj vam preostane le to, da pogumno nadaljujete. Trud se vam bo obrestoval.

  ON:
  Izredno občutljivi ste in dovzetni za novosti, hkrati praktični in spretni tudi z denarjem. Uspelo vam bo in končna bilanca celega dneva bo dokaj dobra. Hkrati storite več za izboljšanje odnosov z mlajšimi.

   

  ONA:
  Konec tedna bo morda v znaku večjih obveznosti, toda tudi to vam bo bolj všeč, kot da bi predolgo tuhtali. Okoliščine se spreminjajo in tokrat vam bo odleglo. Popoldne po možnosti odpotujte.

  ON:
  Tokrat ne boste pokazali niti sledu obzirnosti ali taktnosti. Marsikaj vas moti in zavira, zato boste neko zadevo brez pomislekov zavrnili. Vsekakor se potrudite, da vsaj s partnerko ne bo nedorečenosti.

   

  ONA:
  On: Pod vplivom ugodne Lune v znaku se bo marsikaj naglo premaknilo v pozitivno smer, čeprav vas bo morda strah, da bo drugače. Spomlad očitno prinaša nova presenečenja, le prenovite nekaj stikov z najbolj energičnimi.

  ON:
  Ona: Čustva vam ne bodo dala miru. Za neko novost se boste zagreli kot že dolgo ne. Poskusite prebrati tudi tisto, kar je med vrsticami. Tudi delo bo v ospredju, ker čutite, da lahko napredujete.

   

  ONA:
  Konec delovnega tedna prinaša nekaj več zamorjenosti, preprosto nimate moči, da bi se znova borili. Nekaj vas utruja in dolgočasi, sicer pa boste zadevo vseeno izpeljali do srečnega konca. Slutite, da bo kmalu bolje!

  ON:
  Vaše počutje je spet bolj spremenljivo, kot je vreme. Niste navdušeni nad tem, da spet morate reševati določene ljubezenske ali domače zaplete, vendar drugače enostavno ne gre, saj nekoga morate preprosto zavrniti.  Natisni        Priporoči


 • Kazalo
  " "