• Dnevni horoskop
   
  Horoskop velja za 23. 2. 2017
   
   
       

  ONA:
  Tokrat potrebujete več počitka. Prevečkrat pozabljate na to, da tudi vaše telo ne zdrži vseh naporov. Vsaj proti večeru se poskusite sprostiti, posebno če ste bili tudi v ljubezni ali doma preveč strogi in zahtevni.

  ON:
  Tokrat vas bodo kar nekajkrat vprašali, zakaj ste se odločili za nekaj, kar je na prvi pogled čudno. Niste preveč razpoloženi za to, da bi polagali račune. Ni dovolj sproščenosti, pa še zdravje nagaja.

   

  ONA:
  Tokrat boste iz ljubega miru nekoliko popustili in ne bo vam žal, posebno če ste na pragu reševanja večje dileme, tako v ljubezenskih kot v poslovnih odnosih. Na potovanju bo nepozabno.

  ON:
  Počasi se boste zavedli, da zaprti med štirimi stenami v enih in istih navadah ne dosežete ničesar. Sprejmite povabilo na neko družabno srečanje. To je nekaj, kar trenutno najbolj potrebujete, da se opomorete.

   

  ONA:
  Z Luno v nasprotujočem položaju ste še vedno precej neodločni. Naredite nekaj več za zbranost pri delu. Potem se boste lahko brez občutka slabe vesti odpravili na lepše.

  ON:
  Ob vas bo oseba, ki očitno ima dovolj energije in tudi zagona, čeprav vas hkrati obremenjuje s prevelikimi zahtevani. Nimate dovolj energije, pogrešate več miru, zato bo vaš odziv precej oster!

   

  ONA:
  Nekaj boste najbolje opravili sami, zato nikar ne vztrajajte glede družbe, v kateri ni nikakršnih možnosti za napredek. Čas je, da storite več za svoje zdravje, lahko pospešite presnovo.

  ON:
  Imate občutek, da ste na pragu sprememb, ki vam trenutno ne ugajajo, posebno če vas mika nekdo, ki je še vezan ali s komer se srečujeta v službi. Glede poslov še vedno čakate na neki odgovor.

   
       

  ONA:
  Nekoliko strožji boste kot doslej. Z naraščajočo sumničavostjo zagotovo niste na pravi poti, da rešite ljubezenske zaplete. Na vsak način se poskusite izogniti sporom, ki bi vas le utrudili, temveč počakajte na ugodnejši trenutek.

  ON:
  Čutite, da marsikaj ni tako, kot si želite, tudi doma. Preveč se prepuščate razvadam in trenutnim čustvom, potem tarnate čez vse in vsakogar. Spremenite smer ter se vsaj popoldne potrudite na drugačen način.

   

  ONA:
  Popoldne vas čaka zanimiva dilema in odločitev ne bo prav lahka. V takih situacijah vedno postanete sumničavi, posebno če gre tudi za izredno pomembno ljubezensko priložnost ali odločitev.

  ON:
  V neki družbi se boste počutili prav sijajno. Končno boste našli prave besede, s katerimi boste izkazali svoje počutje. Ljubezenske želje se lahko izpolnijo hitreje, kot ste pričakovali!

   

  ONA:
  Nimate miru, nekje se boste zadržali le toliko, kolikor bo neogibno. To pomeni, da vas vleče nekam daleč, želite si več na vseh področjih. Vsekakor se potrudite bolje spoznati nekoga, ki vas ne glede na vse še vedno mika.

  ON:
  Nič vas ne more pomiriti, imate občutek, da ste ubrali napačno taktiko, posebno v ljubezenskih odnosih. Resnica je le, da postajate vedno bolj sumničavi, morda celo oblikujete scenarije, ki so daleč od resnice.

   

  ONA:
  Naenkrat boste postorili skoraj vse tisto, glede česa ste v zadnjih časih po nepotrebnem oklevali. Tudi v ljubezni bo pestro, posebno ob srečanju in pogovoru, ki se začenja v nekoliko nenavadnih okoliščinah.

  ON:
  Že navsezgodaj boste zahtevali in pričakovali več. Okoliščine so ugodne, lahko izbirate in pri tem boste prav uživali. Le pazite na zdravje, posebno glede spremembe prehranjevalnega režima.

   
       

  ONA:
  Pohiteli boste glede izbire v zvezi z domačim vprašanjem ali stanovanjem. To pa ni zagotovilo, da se boste odločili na pravi način, saj že sami veste, da v naglici niste najuspešnejši! V ljubezni počakajte na neki odgovor.

  ON:
  Še vedno ste preveč čustveni in hkrati zahtevni, sumničavi. Glede ljubezni bi radi premislili povsem trezno in hladno, čeprav je kaj takega, vsaj za vas, v tem trenutku nemogoče.

   

  ONA:
  Poskusite čim prej pozabiti na morda neprijeten dogodek in premislite, kako bi lahko odnose izboljšali. Z obzirnostjo boste dosegli nekaj več. Previdno z denarjem, pozanimajte se glede svojih pravic.

  ON:
  Glede poslov se lahko dogovorite, sicer pa nekaj časa vseeno zapravljate ob tuhtanju. Povsem po nepotrebnem, saj se bo vse zavrtelo tako, kot vam ustreza. V ljubezni bodite odkriti glede vaših pričakovanj.

   

  ONA:
  Imate višek energije in ambicije. Najboljša rešitev je vsekakor to, da sami organizirate nekaj, kar bo koristilo vsem vpletenim. Izkazali se boste, le omejite pretiran glas čustev.

  ON:
  Planeti so vam ob začetku vašega astrološkega obdobja vsekakor naklonjeni, toda vsekakor se potrudite, da ne bo nedorečenosti. Poskrbite za to, da boste določene posle končali že zgodaj.

   

  ONA:
  Tokrat ste nedvomno suvereni in zagotovo ne boste dovolili, da bi vse ostalo le na besedah. V ljubezni so še vedno možne novosti, vendar tokrat ne s strani osebe, o kateri ste v zadnjih časih največ razmišljali.

  ON:
  Imate še vedno veliko energije za vse, zato svoje moči čim prej pravilno razporedite in se organizirajte. Prav tako lahko naredite korak, ki ga je draga oseba dolgo čakala.  Natisni        Priporoči


 • Kazalo
  " "