• Dnevni horoskop
   
  Horoskop velja za 2. 7. 2016
   
   
       

  ONA:
  Nekdo bo storil veliko, da se počutite prav prijetno, zato ste lahko mirni, čeprav še vedno razmišljate o delovnih nedorečenostih. Vse se lahko reši hitreje, kot sploh pričakujete.

  ON:
  Dan se začenja dokaj prijetno, v domačem krogu bo več razumevanja. Vseeno se pripravite tudi na to, da bo pogovor potekal tudi o resnejših temah, kot je morebitna selitev ali večja sprememba navad.

   

  ONA:
  Z Luno v znaku nimate težav v izražanju. Na nekoga boste morda pozabili, toda popoldne in zvečer bo dovolj časa, da napako popravite. Poskrbite za svoje zdravje, lahko zvišate odpornost.

  ON:
  Čim prej pošljite najpomembnejše sporočilo ali povabilo. Tako vas pozneje ne bo pekla vest, da ste nekaj morda zamudili. Vsekakor se potrudite pokazati svoje dobre namene in izvirnost.

   

  ONA:
  Iskrenost je dobra lastnost, posebno ob srečanju, ki bi se utegnilo končati nekoliko drugače, celo brez dogovora, če ne boste prevzeli vajeti v svoje roke. Zdravje bo boljše, vedno bolj ste dinamični.

  ON:
  Tako v karieri kot v ljubezni se boste odločili na osnovi prvega občutka; kaj drugega bi vas le utrudilo. Odigrali boste glavno vlogo pri tem, da se vse reši. Le previdno s tistimi, ki so še vedno organizirani povsem drugače.

   

  ONA:
  Ne čutite več takega pritiska kot ob začetku tedna. Več časa namenite rekreativnim dejavnostim, športu, sprehodom, še zlasti če ste v preteklih dneh pretiravali in se ob delu izčrpali.

  ON:
  Dovolj bo le nekaj pogovorov in spet boste optimistični. Ugaja vam prijateljski odnos z drago osebo. Vsaj popoldne se poskusite dogovoriti tudi glede potovanja ali dopusta.

   
       

  ONA:
  Naložili ste si preveč in napake ponavljate le zaradi nepotrpežljivosti. Ne morete še dojeti, zakaj vam nekaj ne gre tako od rok kot nekoč, ali pa v ljubezni trenutno ne dosežete soglasja.

  ON:
  Pazite z denarjem. V ljubezni imate še vedno nekaj sreče, čeprav vam le-ta prav kmalu ne bo več zadostovala, zato se morate bolj potruditi. Doma se boste vseeno nekako dogovorili.

   

  ONA:
  Prihaja vaših pet minut, praktično glede vseh načrtov, o katerih že dolgo razmišljate, posebno popoldne, ko se prebujate in ko boste postorili marsikaj, s čimer ste odlašali.

  ON:
  Vaš občutek je pravi, toda obnašate se čisto drugače, zato sami sebi mečete polena pod noge. Zganite se, dokler je še čas! Tudi v ljubezni lahko dobite kaj več.

   

  ONA:
  Poskusite razumeti nekoga, ki trenutno razmišlja drugače. Škoda je, da bi se spet zapletalo le zaradi pristranskosti. Miniti mora še nekaj časa, preden boste zadeve začeli analizirati povsem drugače.

  ON:
  Ne boste počivali, saj bo prvi julijski konec tedna v znaku mnogo zanimivih načrtov. Navdušeni ste glede možnosti, da bi odpotovali. Tokrat vas ne bo treba dolgo prepričevati!

   

  ONA:
  Nekaj vas bo zmedlo, morda še bolj, kot si želite priznati. Priklonite se zlati sredini, posebno doma in s partnerjem. Ne obujajte nekdanjih nesporazumov ali zamer.

  ON:
  Ne razpolagate dobro s svojim časom. Enkrat ste neustavljivi, drugič pa apatični in zato trpijo tisti, ki so vam najbližji. V ljubezni vas moti nekaj, o čemer še nočete spregovoriti.

   
       

  ONA:
  Nekaj se vas ne bo preveč dotaknilo, čeprav vas je bilo strah, da bo težje. Doma vas bodo razbremenili, takoj si lahko zastavite kaj zanimivejšega v prostem času, zlasti proti večeru.

  ON:
  Ne odpravljajte se na pot ali na obiske, če še niste sproščeni, in nikar ne vztrajajte pri stvari, ki je še neizvedljiva. Vsemu botruje tudi nekaj nerazčiščenega z drago osebo, prijateljem ali sorodnikom.

   

  ONA:
  Morda ste načrtovali mirnejši konec tedna v družbi le najbližjih, vendar vam bo usoda ponudila nekaj drugačnega. Bodite radovedni, igrivi in prepustite se občutkom.

  ON:
  V ljubezni prihaja do nepričakovanega razpleta. Dobili boste nekaj izredno pomembnih namigov, ki jih ne bi smeli kar spregledati in zanemariti. Posebno zanimivo bo zvečer!

   

  ONA:
  Razmišljali boste, kako odgovoriti na neko sporočilo. Popoldne se boste dogovorili z osebo, ki vam je morda mešala štrene. Ugotovili boste, da se preprosto nista razumela.

  ON:
  Še enkrat bo izrazita vaša negotovost. Nekaj vam ne diši preveč. Lahko se vsaj izgovorite na utrujenost. To ni daleč od resnice glede na to, da ste si naložili preveč obveznosti.

   

  ONA:
  Najbolje se dogaja takrat, ko ne pričakujete. Še enkrat se bo izkazalo, da to staro pravilo drži tudi v ljubezni. Vsekakor uživajte v pozitivnem trenutku in ne vračajte se na stare teme.

  ON:
  Vaša energičnost danes praktično nima meja. Želite vedeti, kaj se dogaja, biti v središču pozornosti. Zadovoljni boste ob klicu, ki menja vaše načrte. Prepričljivi boste celo z osebo, ki vam do zdaj ni velikokrat prikimala.  Natisni        Priporoči


 • Kazalo
  " "