• Dnevni horoskop
   
  Horoskop velja za 23. 5. 2015
   
   
       

  ONA:
  Z Luno v ugodnem položaju boste dobili nekaj odgovorov na najbolj žgoča vprašanja. Tako srce kot razum vas vlečeta na isto stran. Zato nadaljujte, saj so pred vami zanimiva doživetja.

  ON:
  Lahko dokončate nekaj, kar vam je dolgo belilo glavo. O isti zadevi boste kar nekajkrat slišali povsem enako zgodbo, in sicer z različnih strani. To je znak, da ne gre za naključja.

   

  ONA:
  Nekaj boste sprva preskočili, morda le trenutno izpustili ali pozabili. Pri srečanjih in pogovorih ste nekako zadržani, ker veste, da niste slišali celotne zgodbe, o resnici pa le ugibate, tudi v povezavi z nečim, česar vam draga oseba ni zaupala.

  ON:
  Nekomu ne bo jasno to, kar mu dopovedujete. Niste preveč prepričljivi, tudi zato, ker preveč oklevate. Vse se lahko spremeni, zato nikar ne obupajte celo v navidezno nemogočih okoliščinah, posebno zgodaj popoldne.

   

  ONA:
  Zanimiv klic prihaja v pravem trenutku, ko ste se že začeli spraševati, kako naprej, tudi če se odločate glede dela. Nekje se boste počutili kot doma, še vedno pa pogrešate nekaj več romantike.

  ON:
  Z nekom se razumeta kot že dolgo ne. Ne bo vas več strah pred določenimi stvarmi, ki so vas dolgo obremenjevale. Počasi se učite sprejeti zadeve takšne, kot so, brez prevelikega načrtovanja ali pričakovanj.

   

  ONA:
  Pustili ste, da mine preveč časa glede reševanja stare študijske zadeve ali nesporazuma z drago osebo. Konec bo dober, ker boste prav kmalu izkoristili nekaj priložnosti, da vse popravite in povsem zgladite.

  ON:
  Počasi se boste pripravili na nekaj, kar bi po pravici povedano morali že končevati, sicer pa nikoli ni prepozno. Lahko pa se posvetujete z osebo, ki je polna adrenalina in ve, kam pes taco moli.

   
       

  ONA:
  V vas se prebuja neverjeten optimizem. Včasih je vsekakor bolje, da se prepustite dogodkom, namesto da bi preveč načrtovali. Luna v znaku prinaša veliko novih in vznemirljivih ljubezenskih vibracij.

  ON:
  Komaj čakate, da preidete k dejanjem, posebno če se dolgo pripravljate na pomemben poslovni ali ljubezenski korak, in popoldne bo prava priložnost, ki jo boste ujeli kar v hipu.

   

  ONA:
  Radi bi nekaj končali, vendar to ne bo mogoče, tudi zato, ker je v vse vpleteno preveč oseb in različnih interesov. Zadeve so nekako obtičale, zato se držite že zastavljenega. V ljubezni preveč čakate, namesto da bi se uprli.

  ON:
  Želite si nekaj več miru. V ljubezni bo nekaj več negotovosti, tudi zato, ker ste nenavadno neodločni in morda ustvarjate napačen vtis o sebi in svojih namenih. Previdno na daljšem potovanju.

   

  ONA:
  Prijetna sobota je pred vami, zato si omislite nekaj zunaj vsakdanjega. Zanimivo bo, po naključju se boste srečali z nekom, ki ne razmišlja preveč o preteklosti, in takoj boste tudi vi bolje razpoloženi.

  ON:
  Vse bo zelo preprosto in zato vam bo kar hitro odleglo, še bolj zato, ker se vam obeta dokaj romantični ali športno obarvani konec tedna ali pa nekaj več srečanj z osebo, ki vas izredno privlači.

   

  ONA:
  Popazite na to, kaj in kako boste povedali. Nekaj bo preveč podobno zgodbi, ki ste jo že enkrat doživeli. Nimate dovolj moči, da bi stvar znova premlevali. Morebitne težave s telesno težo so le posledica razvad, zato pozor.

  ON:
  Tokrat ste nemirni in nestrpni, kar se odraža tudi v ljubezenskih zadevah in načrtih. Tega se bo zavedla oseba, ki bi se vam tako rada približala. Morda ne more prebrati vaših dvoumnih sporočil. Previdno tudi glede nikdar rešenega domačega vprašanja.

   
       

  ONA:
  Nekdo vas še ne more pozabiti, čeprav ste se odločili obrniti novi list. Zato vas bodo nepričakovano dobre novice hitro spravile pokonci. Vsekakor ste znani po iznajdljivosti in tudi tokrat boste vse rešili dokaj hitro.

  ON:
  Lahko napredujete, posebno ob dejavnosti, ki vas povezuje z zanimivo, mlajšo družbo. Zablesteli boste z neko zanimivo in odmevno izjavo, to vam odpira pomembna vrata.

   

  ONA:
  Niso vsi tako iskreni, kot se vam dozdeva, čeprav nenehno iščete neka pojasnila. To nikakor ni zagotovilo za dober odnos. Poskusite nepristransko odkriti, kaj je v ozadju, posebno z nekom, ki trenutno živi daleč.

  ON:
  Pazite doma, dogaja se nekaj, kar boste izvedeli izredno pozno. Niste najbolje fizično pripravljeni, pa še čakati morate na ljudi, ki niso preveč zanesljivi. Z drago osebo bi morali spet poiskati skupni jezik.

   

  ONA:
  Nekaj nalog vas sicer ne navdušuje, toda potem vam bo ostalo še veliko časa za prijetnejše reči. V ljubezni se vam obrestuje iskrenost, čeprav bo prvi odziv drage osebe ali vaših sorodnikov nekoliko nenavaden.

  ON:
  Ne marate prav vsake družbe, zato boste svoje povedali izredno jasno, da ne bo nikakršne pomote. Popazite na fizično počutje, saj bi radi počeli veliko zadev hkrati, toda brez pravega načrta ne bo šlo.

   

  ONA:
  Počivajte, postajate kronično utrujeni. Ne morete rešiti najpomembnejšega ljubezenskega vprašanja, kar vas že nekoliko obremenjuje in utesnjuje. Občudovali boste osebo, ki očitno ima boljše ideje glede tega, kaj kaže storiti.

  ON:
  Pri marsičem ste negotovi. Preveč besedičenja bo, toda nič takega, kar bi vam razkrilo bistvo zadeve. Imate opravka z ljudmi, ki so morda preveč zahtevni in po svoje trmasti. Ne bi smeli prehitro popustiti.  Natisni        Priporoči


 • Kazalo