• Dnevni horoskop
   
  Horoskop velja za 26. 3. 2015
   
   
       

  ONA:
  Ne marate ljudi, ki uporabljajo že obrabljene fraze in se nenehno vrtijo okoli enega in istega, namesto da bi merili na tisto pomembno. Radi bi se premaknili veliko hitreje, toda vsekakor bi se morali znova prilagoditi.

  ON:
  Bodite iskreni in odprti za novosti. Izkoristite nekaj informacij, ki jih boste slišali kar mimogrede ali po naključju. Pustili boste dober vtis, vseeno pa komaj čakate, da bo nekaj napornejših nalog za vami.

   

  ONA:
  Poslovne zadeve se premikajo v pravo smer. Pošljite neko prošnjo, odpravite se na pogovor, storite vse, kar je v vaših močeh. Nekdo vas bo zelo pozorno opazoval, sprva vam bo nerodno, potem pa le še zanimivo.

  ON:
  Nekaj vas bo sprva zmedlo, saj niste bili pripravljeni odgovoriti tako hitro. Počasi se boste zbrali in dosegli nekaj več, posebno s pomočjo pozitivno naravnanega dvojčka, vodnarja ali tehtnice.

   

  ONA:
  Luna poudarja vaše astrološke značilnosti: spretnost in komunikativnost. Vse skupaj vam pravzaprav odpira zlato priložnost za kako večjo novost. Pozanimajte se glede spremembe naslova ali novih delovnih pogojev.

  ON:
  Na dan prihaja marsikaj, na kar ste nekako dolgo čakali, zato ujemite priložnost. Ne razmišljajte predolgo, sicer boste spet morali čakati na ugoden trenutek. Prišlo je vaših pet minut, izkoristite jih!

   

  ONA:
  Ne pritožujte se zaradi stvari, ki so pravzaprav malenkostne. Več časa zapravite v kramljanjih in ugibanjih, slabše bo. Potrudite se, posebno ob pogovoru, ki zadeva vašo delovno prihodnost.

  ON:
  Navdaja vas občutek, da ste izpustili nekaj pomembnega. Pri podrobnejšem pregledu boste tudi ugotovili, kako lahko ukrepate. Prilagodite se, prisluhnite mlajšim, ki vam odpirajo nekaj novega.

   
       

  ONA:
  Ljubezenske novosti bodo povezane z nekom, ki je podobnega temperamenta, kot je vaš. To vam bo vsekakor ustrezalo, ker ste že siti ugibanja in branja med vrsticami. Glede poslov se boste izkazali v trgovini in posredovanju.

  ON:
  Imate občutek, da se ne bi smeli ustaviti, kar je še izraziteje v poslovnih odnosih. Nekako slutite, da bi morali ostati v ospredju, in ne boste zgrešili. Okrevanje poteka hitreje.

   

  ONA:
  Preveč skrbite zaradi stvari, ki ne bodo toliko težavne, posebno v delovni okolici. Ne odzivajte se na vsako besedo, saj vsemu pripisujete prevelik pomen. Tako le ogrožate svoje fizično počutje, in sicer zaradi vprašanja, ki je rešljivo.

  ON:
  Ne morete predvidevati prav vsega, čeprav se tako počutite varnejši. Poskusite najti neko zlato sredino, tudi ob pogovoru s partnerico ali z vašimi domačimi, okoli zadeve, ki je še vedno kamen spotike.

   

  ONA:
  Ukvarjali se boste z dvema zanimivima predlogoma. Razplet vam tokrat ustreza, zadovoljni boste! Tisto poglavitno se šele začenja in današnji dan je vsekakor ugoden za zbiranje novic in komunikacijo.

  ON:
  Lahko se odpravite na pot ali pozanimate glede novih naložb. Hkrati komaj čakate na nekaj ljubezenskih novosti. Potrebujete več manevrskega prostora in priložnosti, da poveste svoje.

   

  ONA:
  Poskusite najti neko kompromisno rešitev, pri tem pazite, kaj boste povedali. Vseeno vas čaka zanimiva izkušnja, čeprav se boste počutili nekoliko utesnjene, celo okoli zadev in vprašanj, ki jih dobro poznate.

  ON:
  Poiščite pomoč, vsaj do trenutka, ko boste spet lahko dejavneje vplivali na situacijo, posebno med čakanjem na odgovor v povezavi s službenimi zadevami. V ljubezni je preveč govora in premalo dejanj.

   
       

  ONA:
  V ljubezni vam bo najlažje, da se nekako prepustite, ker je to edino, kar vas ne obremenjuje preveč. Popoldne boste pod vplivom Lune, ki vam nasprotuje, vseeno nekoliko nemirni. Popazite na zdravje, posebno na noge in sklepe.

  ON:
  Popazite, posebno če ste pri nekem delu odvisni od drugih. To velja še zlasti, če je že bilo nekaj nesoglasij. Preverite, ali ste morda kaj izpustili, posebno če se odpravljate na pot.

   

  ONA:
  Vse boste opravili pravočasno, zato naj vas ne bo strah. Vsekakor si lahko privoščite nekaj več oddiha, posebno če je partner še neodločen, tudi kar zadeva družinsko vprašanje.

  ON:
  Nekaj vas zavira. Pohitite, sicer se lahko zaplete zaradi pomanjkanja časa, posebno če je vpleten nekdo, rojen v znaku device ali bika in računa na to, da boste izpolnili dogovorjeno, posebno pri delu. Le preverite materialne zmogljivosti.

   

  ONA:
  Vse je veliko preprosteje, kot se vam zdi, čeprav vas igra še vedno vznemirja. Vsekakor pazite, posebno ob popoldanskih dogodkih. Nekoga vidite kot prijatelja, čeprav se vam približa z drugačnimi nameni.

  ON:
  Nekaj, kar boste storili na podlagi prvega občutka, se bo k sreči obneslo. Vseeno si morate priznati, da vam je pomagala predvsem sreča. Pokažite več vztrajnosti, posebno pri delu. Le preverite materialne zmogljivosti.

   

  ONA:
  Na povabilo odgovorite prijazno, toda odločno, posebno če še niste pripravljeni na srečanje z nekom, ki je izredno glasen in zahteven. Preverite račune oziroma preostale finančne obveznosti; morda ste pozabili kaj pomembnega.

  ON:
  Poudarjeni so dvomi, nikakor nimate miru. Tudi v ljubezni boste nenavadno vznemirjeni, nečesa preprosto ne morete skriti. To je sicer nevarna taktika, toda pripravljeni ste tvegati.  Natisni        Priporoči


 • Kazalo