• Dnevni horoskop
   
  Horoskop velja za 1. 2. 2015
   
   
       

  ONA:
  Mučijo vas mešana čustva, ne veste, kako bi se obrnili. Naj ne traja v nedogled, sicer se boste le zapletali. Preprosto razložite, kako se počutite. Ljubezen je tokrat na čakanju.

  ON:
  Motijo vas vsi, ki po vašem mnenju preveč sprašujejo. Neko nalogo lahko opravite tudi doma ali pa vsekakor brez pomoči. Tako boste bolj sproščeni, saj vam ne bo treba ničesar razlagati. V ljubezni ste nekako pod pritiskom.

   

  ONA:
  Nedeljo lahko preživite brez pretiranega obremenjevanja s tem, kaj se bo dogajalo v mesecu, ki je pred vami. Vsekakor pazite, da se ne bi preveč sprostili in razvajali tudi z neprimerno prehrano. Tudi v ljubezni bi lahko storili nekaj več.

  ON:
  Nekaj se vam vedno znova plete v mislih in več kot očitno je, da glede zadeve ali osebe niste ravnodušni. Morda gre tudi za posle ali potovanje, nekaj pomembnega, kjer bi se radi dobro odrezali in doživeli nekaj novega.

   

  ONA:
  Potovanje vas lahko razvedri, toda vsekakor se odpravite čim bolj zgodaj, da bi čim bolj zaužili in izkoristili dan. Nikar se ne zatekajte v predolga razmišljanja, posebno glede ljubezenskih dilem.

  ON:
  Povabilo prihaja v trenutku, ko boste še neodločni. Morda se boste odpravili v zadnjem hipu, sicer pa ne bo prepozno, ker se boste na koncu dobro odrezali in doživeli še več zanimivega in vznemirljivega, kot ste upali.

   

  ONA:
  Končno se prebujate, želite si več, bodisi v družini bodisi na ljubezenskem področju. Ljubezensko preizkušnjo boste dobro prestali. Nekdo tokrat ne popušča, kar bo za vas le še dodatni izziv.

  ON:
  Luna v vašem ozvezdju vam kot po navadi poklanja veliko fizično moč. Uspelo vam bo sprostiti se in hkrati si zastaviti nekaj novega, z osebo, ki vam posebno ogreva srce.

   
       

  ONA:
  V ljubezni ste morda nekoliko naivni, želite si verjeti v nekaj, kar bi morali vseeno preveriti. Pazite, komu boste zaupali. Dela bo danes prav tako nekaj več, kot ste pričakovali, toda vse boste uspešno razporedili.

  ON:
  Zadnji dan v tednu izkoristite predvsem za to, da si naberete nekaj novih moč. Razvajajte se, ukvarjajte s priljubljenim športom, uživajte v mlajši družbi. Za zdaj vam bo uspelo preložiti nekaj, kar vas ne navdušuje preveč.

   

  ONA:
  Ujamete se z neposrednimi osebami, ki ne ovinkarijo. Življenje pa vas sicer vedno znova preseneča, saj boste nekaj odgovorov vseeno dobili po naključju. Določene stvari se očitno premikajo šele takrat, ko jih pustite pri miru.

  ON:
  Sobotni večer je pustil lepe spomine in zdaj je trenutek, da si omislite kaj novega, posebno z osebo, k kateri vas najbolj vleče. Čustva so obojestranska. Zdravje se bo izboljšalo, prav tako se bo povečala tudi želja po učenju in izpopolnjevanju.

   

  ONA:
  Nekaj opravkov boste preložili, slutite, da jim niste kos, da niste najbolje pripravljeni. Spet postajate nekoliko pasivni, morda celo zajedljivi in napeti zaradi malenkosti. Previdno, posebno v domačem krogu.

  ON:
  Tudi vi se občasno lahko ustavite, čeprav je mogoče, da boste naleteli na partneričino neodobravanje. Nekaj težjih opravkov vam je vseeno odvzelo še zadnje atome moči. Premislite o posvetu z zdravnikom.

   

  ONA:
  Z Luno v vodnem elementu se lahko odločate na podlagi šestega čuta. Odnosi se bodo izboljšali, tokrat predvsem po vaši zaslugi, saj boste na zadeve pogledali iz pozitivnega zornega kota.

  ON:
  Delujete popustljivo, toda ni tako. Nekdo vam ne more do živega, še ni razkril vaše šibke točke. Sicer pa postajate že nekoliko utrujeni ob takem nenehnem bojevanju. Vsaj popoldne se boste končno sprostili in izkazali z duhovitostjo.

   
       

  ONA:
  Niste dovolj prožni, nekaj vas iztirja. Poskusite razumeti prijatelja ali znanca, ki le razlaga, kako razmišlja. To zagotovo ne pomeni, da je proti vam. Varujte se pred prehladi.

  ON:
  Ne vmešavajte se, posebno ko se boste znašli v napetem ozračju. V resnici pa gre za zadevo, ki nikakor ni povezana z vami. Popazite na želodec, varujte svoj notranji mir.

   

  ONA:
  Pričakovali ste miren konec tedna, dobili pa precej nepredvidljiv boj. Pri tem boste spet pokazali nekaj, kar ste morda nekoliko skrivali, to je trma. Odločite se vsaj za nekoliko mirnejše popoldne.

  ON:
  Ne hitite, morda ste preveč pristranski. Znova intenzivno razmišljate o selitvi, tudi zaradi nekoliko težavnih domačih odnosov. Vse prihaja prav v trenutku, ko ste bili prepričani, da so se zadeve uredile.

   

  ONA:
  Velik del dneva boste namenili obveznostim, čeprav ste načrtovali drugačen konec tedna. Naj vam ne bo nerodno razložiti, kaj vam ne ustreza in kaj bi radi nekako spremenili, posebno v partnerskem odnosu.

  ON:
  Nekaj vam še vedno ni povsem všeč, toda vsaj ne gre za nekaj ključnega. Popazite s sorodnikom ali znancem, ki še vedno koleba. Vsak ima svoje razloge, zato mu prisluhnite.

   

  ONA:
  Čeprav je nedelja, imate veliko dobrih zamisli. Igrajte na srečo, premislite, kako bi lahko izboljšali denarno stanje. Odmeva neka izjava, ki prebuja nova ljubezenska upanja. Očitno je, da se nikoli ne vdate.

  ON:
  Čaka vas nekaj zanimivih ter krajših ljubezenskih in prijateljskih epizodic. Na izletu se ukvarjajte s športom, pohajajte, razgibavajte se. Ne bo nekih posebnih novosti, toda zagotovo veliko dobre volje, sprostitve in smeha.  Natisni        Priporoči


 • Kazalo