• Dnevni horoskop
   
  Horoskop velja za 25. 10. 2014
   
   
       

  ONA:
  Imate občutek, da glede marsičesa zamujate, zato si omislite nekoliko manj naporen urnik in nekaj tudi preložite. Ne jezite se preveč na nekoga, ki mora ubrati svojo pot, ki je povsem drugačna od vaše.

  ON:
  Z vami bodo izredno zahtevni, del krivde je vsekakor tudi vaš. Niste odgovorili na nekaj sporočil ali vprašanj in zdaj morate še počakati na novo priložnost. Razburjanje ne pomaga, raje najdite novo taktiko.

   

  ONA:
  Ne iščite bližnjic in pomoči za stvari, ki bi jih morali razvozlati sami. Nekaj opazk, ki jih boste slišali na svoj račun, je upravičenih, čeprav tega zaradi trme nočete priznati. Ponavljajo se prehladi.

  ON:
  Prave nasvete boste preprosto preslišali, zato se utegne zgoditi, da boste nazadnje le še bolj zmedeni, predvsem zato, ker ste v stikih z osebo, ki vam ni preveč podobna. Nikar ne mešajte ljubezni s prijateljstvom.

   

  ONA:
  Naenkrat boste postali izredno čustveni in pristranski. Omislili si boste zgodbo, ki morda ne ustreza resnici, posebno glede odnosa, ki je nekako zašel v slepo ulico. Pri delu pa bodite natančnejši.

  ON:
  Še vedno vas muči nekaj nerazčiščenih računov, morda prepozno odgovarjate na pomembna vprašanja. Z bližnjimi ne najdete skupnega jezika, želje se trenutno razhajajo.

   

  ONA:
  Pri poslih boste končno dojeli, kaj je najbolj zapleteno. Spoznanje vam lahko pomaga tudi glede odločitve v povezavi s potovanjem. Odnos z drago osebo se bo izboljšal, saj boste pripravljeni tudi kaj spremeniti.

  ON:
  Dobili boste novi zagon. Še presenečeni ste, kako se določene stvari hitro premikajo in ubirajo čudne in nepričakovane poti. V novi družbi lahko prevzamete vodilno besedo, znašli se boste v ospredju.

   
       

  ONA:
  Ne ocenjujte ljudi le na podlagi prvega vtisa, čeprav ste prepričani o svojem prav. Stežka si boste priznali, da je odločitev težka in da bi mesto v ospredju trenutno morali prepustiti drugim.

  ON:
  Na čustvenem področju je še nekaj vprašanj, na katera sicer že vsaj približno poznate odgovore, toda tega si morda še nočete priznati. Previdno v odnosih z zahtevno žensko, tako doma kot v službi, kjer bo še nekaj sitnosti.

   

  ONA:
  Hitro boste spregovorili in morda tudi razkrili več kot po navadi. Vse to ni prav značilno za vaš temperament, tokrat pa se bo izkazalo kot dobra taktika. Tokrat si dejansko želite nekaj več, tudi ob nepričakovanih druženjih.

  ON:
  Dan bo izredno ugoden za trgovske posle. Ob pogajanju boste izredno uspešni, posebno če ste v stiku z mlajšimi. Popoldne se vam bo pospešil srčni utrip, pred vami je nepozabno srečanje.

   

  ONA:
  Če se še vedno sprašujete, kako bi rešili nekaj nejasnosti, posebno v karieri, potem lahko računate na pomoč ali nasvet sorodnika ali prijatelja. Nekaj boste dobili skoraj po naključju. To velja tudi v ljubezni.

  ON:
  Imate še eno priložnost in že začetek pogovora bo bistveno vplival na potek dogodkov. Vsekakor ste vedno bolj izbirčni in izrazito ne prenesete, da se vam kar koli vsiljuje. Na koncu se bosta s sogovornikom vendarle razumela.

   

  ONA:
  V preteklih dneh ste imeli ogromno obveznosti, zdaj pa se pozitiven trend nadaljuje s prvimi konkretnimi izidi. Imate višek moči in fizične energije, zato premislite o tem, da bi se odpravili tudi na krajšo pot.

  ON:
  Imate dovolj energije za vse, tudi za učenje nove snovi, posebno če je ob vas kar nekaj zanimivih oseb. Marsikaj boste opravili hitreje, če se ne boste držali strogega vrstnega reda in zaporedja.

   
       

  ONA:
  Nikar ne nasedajte prehitro, ne sklepajte prehitro, temveč se držite prvotnega načrta. Najuspešnejši ste takrat, ko niste pod pritiskom. V ljubezni si želite več pozornosti, nikakor ne odrezavih odgovorov.

  ON:
  Od vas se pričakuje, da rešujete tudi stvari, ki se jih niste neposredno udeležili. To bo naporneje, posebno popoldne. Nekdo izmed vaših bližnjih ali partnerica se preveč oklepa starih navad in to vas precej obremenjuje.

   

  ONA:
  V ljubezni vas končno spremlja nekaj več sreče, tudi če gre za zgodbo, ki je imela nekaj burnih nadaljevanj. Zdaj se želite nekako ustaliti, ustaviti in uspelo vam bo. Fizično ste močnejši.

  ON:
  Spraševali boste o stvareh, ki jih ne poznate dovolj dobro. Tako iskren pristop vas lahko privede le do uspeha. Tudi v ljubezenskih odnosih lahko uberete drugačno taktiko: pokažite, kaj čutite.

   

  ONA:
  Tisto, kar je na današnjem urniku, ni preobsežno, vendar je hkrati najbolj zapleteno. Lahko vam ponagaja pomanjkanje izkušenj. Popazite, tako z denarjem kot v odnosih s tistimi, ki so po vašem mnenju preglasni.

  ON:
  Prag vaše potrpežljivosti je sicer izredno visok, toda tokrat se žal kopiči preveč negativnih stvari, tudi doma. Spet ste preveč sumničavi in čutite, da je vaše srce še vedno precej nemirno.

   

  ONA:
  Na potovanju vas bo spremljala sreča; očitno je, da ste komaj čakali na tako spremembo, ki vas bo prerodila. Popoldne pričakujte še zanimivo romantično sporočilo.

  ON:
  Ob koncu tedna se odvija zgodba z zanimivi preobrati in presenetljivim koncem, posebno če potujete ali se lotevate zadeve, ki zahteva še kanček ustvarjalnosti. Na dobri poti ste, tudi v ljubezni.  Natisni        Priporoči


 • Kazalo