• Dnevni horoskop
   
  Horoskop velja za 1. 10. 2016
   
   
       

  ONA:
  Morda nimate dovolj motivacije za določene opravke, vsekakor pa se spomnite, da se obveznosti le še nabirajo. Pogovor opravite iz oči v oči in nikar ne po telefonu ali prek elektronskih sporočil.

  ON:
  Prebudili se boste z viškom energije. Nekako nepotrpežljivi ste, slutite, da vas nekaj mika, sicer pa je pot še dolga. Ko pa vam je nekaj všeč, ne morete več čakati!

   

  ONA:
  Nekaj, pri čemer ste nekoč uživali, vas tokrat pušča kar ravnodušne. Lahko bi bilo idealno, če se le ne bi vrtelo okoli nekoga ali nečesa, ki ne pospešuje več vašega utripa. Prav kmalu si boste zastavili nov cilj.

  ON:
  V ljubezni boste končno bolj zagnani, draga oseba pa je kaj takega že začela pogrešati. Če pa konec tedna preživljate delovno, uporabite domišljijo. Ne oklepajte se starega!

   

  ONA:
  Previdno naprej, saj se ponavlja nekaj, za kar ste mislili, da je že pozabljeno. Poskusite z nekom, ki vam je pripravljen ponuditi pomoč, ne da bi vas preveč spraševal.

  ON:
  Niste pripravljeni na nekaj novega, posebno zato ker čutite, da ste pod pritiskom. Ne vztrajajte za vsako ceno, posebno če so vpleteni tisti, ki so po vašem mnenju prezahtevni.

   

  ONA:
  Kar nekajkrat boste ponovili nekaj, česar druga stran očitno ne more ali noče razumeti. Morda je najbolje, če bi svoj načrt nekoliko spremenili oziroma dodelali. Z mlajšimi v družini bo manj težav.

  ON:
  Ne odlašajte glede obveznosti, ki vas bodo v nasprotnem primeru doletele takrat, ko boste najbolj zaposleni. Srčne zadeve se premikajo le pod pogojem, da boste končno predlagali nekaj novega.

   
       

  ONA:
  Pred vami je prijeten konec tedna. Srčne zvezde sicer še niso tako močne, kot bi si želeli, toda vseeno bo zanimivo, posebno v večji družbi ali ob možnosti za krajše potovanje.

  ON:
  Zberite pogum in poiščite prijateljico ali znanko, lahko navežeta prijetne stike, obudite preteklost. Potrebujete nekaj več ljubezenskega adrenalina! Pazite glede stroškov, saj vas privlačijo nenavadni konjički.

   

  ONA:
  Opazovali boste, kaj se dogaja okoli vas, in dojeli, kdaj je pravi trenutek, da se odzovete. Zvečer se dobra volja stopnjuje, posebno ob ljubezenskih novostih. Nekdo vam je še vedno naklonjen.

  ON:
  Je še veliko možnosti, da bi dosegli svoje, zato ne razmišljajte o prvem spodrsljaju. Ni značilno, da bi se ustavili pri taki oviri! V družini in s partnerko bodite iskreni, posebno če si želite nekaj povsem novega.

   

  ONA:
  Vsaj danes pozabite na delo, saj vam situacija dovoljuje, da se povsem sprostite. Najlepše vam bo daleč od doma ali pa vsaj v družbi ljudi, ki so v umetniških vodah. Nekdo vas osvaja s pozornostjo in prijaznostjo.

  ON:
  Ne potrebujete družbe ljudi, ki vedno znova obujajo stara vprašanja. V tem času razmišljate o marsičem, kar bi radi spremenili. Preložite krajše potovanje in se ukvarjajte predvsem z domačimi opravki.

   

  ONA:
  Nadejate se srečanja, vse se bo tudi uresničilo, vendar po drugačnem scenariju od predvidenega. Življenje je polno presenečenj, kar pa vam tokrat pravzaprav ustreza, saj bo zasvetila iskrica upanja!

  ON:
  Nekdo pričakuje od vas pomoč ali vsaj majhen namig, vpletena pa je še tretja oseba, ki ji ne zaupate. Odmislite ponos in s partnerko poiščita najboljšo možno rešitev.

   
       

  ONA:
  Postajate vedno bolj drzni, temu botruje vaša radovednost, posebno glede ljubezenskih dogajanj. Ne iščite nasvetov na napačni strani, ker še sami dobro veste, da se boste držali le svojega!

  ON:
  Ugotovili boste, kako so določeni dogodki povezani med sabo. V takih okoliščinah preživijo le najmočnejši in vi ste med njimi. Ob nenavadnem razpletu boste izredno srečni!

   

  ONA:
  Ljubezen je zelo blizu, morda je ne znate prepoznati, ker vse skupaj primerjate s preteklostjo. To je nekaj, kar zelo pogosto počnete, morda pa se tega niti ne zavedate. Pazite glede prehrane.

  ON:
  Razmišljate o nečem, kar vam je praktično na dosegu roke. Zato si ne zastavljajte odvečnih vprašanj, temveč pogumno nadaljujte. Še bolje bo, če bo udeležena devica, tehtnica ali levinja.

   

  ONA:
  Nekaj, kar ste začeli z velikim navdušenjem in elanom, se morda ustavlja. Prav čudežno se boste izvlekli iz zagate. Naslednjič ne morete več računate le na srečne okoliščine.

  ON:
  Neka naloga bo sprva nezanimiva, potem pa se odpira več različnih izhodov. Z znanko bodite povsem iskreni, posebno če je riba, strelka ali škorpijonka. Pri športu in na potovanjih so vaše želje velike, resnično stanje pa ne dovoli prevelikih naporov.

   

  ONA:
  Neko povabilo vam ne diši preveč. Precej zmedeni boste, v pričakovanju, da se lahko nekako izmuznete in pozabite na vse skupaj. V ljubezni pa nikar ne začnite pogovora na še vedno žgočo temo.

  ON:
  Pripravljate se na srčne novosti, ki jih bo vseeno manj od pričakovanega. Opazovali boste dogajanja okoli in se zavedli, da vas morda ne upoštevajo toliko, kolikor bi radi. Zato se ne morete povsem sprostiti ali pa skrivate svoja prava čustva.  Natisni        Priporoči


 • Kazalo
  " "