• Dnevni horoskop
   
  Horoskop velja za 1. 10. 2014
   
   
       

  ONA:
  Vztrajate, čeprav že potihoma slutite, da bi morali ubrati drugačno pot. Pazite z drago osebo ali s sorodnikom. Ne glede na vašo odločnost je vsekakor bolje, da se znova pogovorita.

  ON:
  Za nekaj se boste dokaj hitro odločili, potem pa še hitreje prešli k dejanjem in dosegli več, čeprav vas vse skupaj precej utruja. Celo izčrpanje vam je bolj všeč kot to, da bi preveč mirovali.

   

  ONA:
  Težko se boste odločili, posebno zato, ker ste pustili času čas. Zato se zdaj ne morete kar naenkrat umakniti iz družbe ali okolice, ki vam ne ugaja več. Posvetujte se z nekom izmed domačih, ki je dovolj energičen.

  ON:
  Začetek oktobra morda ni pravi trenutek, da obrnete povsem novi list, tudi zato, ker ste mirovali. Zdaj je težko spremeniti vse naenkrat. Niste v najboljši kondiciji, zato ne hitite.

   

  ONA:
  Čeprav ste po navadi med najbolj optimističnimi, si tokrat vendarle morate priznati, da vas navdaja vedno večji strah, predvsem pred tem, da nečesa ne bi uresničili. Popazite na prehrano.

  ON:
  Ob začetku meseca ste z Luno v nasprotju nekoliko bolj negotovi kot po navadi. Preseneča predvsem vaša neodločnost glede zasebnosti. Slutite, da bi neki odnos morali spremeniti, toda še ne veste, kako.

   

  ONA:
  Znova ste se pripravljeni žrtvovati, ste izredno ustrežljivi in nikogar ne morete kar tako zavrniti. Tako ne pridete nikamor, zato se naučite čarobne besedice ne in uporabite jo brez občutka slabe vesti. Zgledujte se po strelcu ali levu.

  ON:
  Zmanjšuje se napetost, ki vas je spremljala ob izteku septembra. Kljub temu še nimate občutka, da bi držali prav vse v svojih rokah. Spontanost se vam vsekakor obrestuje, posebno s partnerico ali v poslovni okolici.

   
       

  ONA:
  Vse se bo pozitivno izteklo, posebno ko boste spregovorili o zadevi, ki vas je dolgo obremenjevala, tudi na čustvenem področju. Vsaka stvar lahko zazveni lepše, treba je le uporabiti prave besede.

  ON:
  Nekaj boste videli v povsem drugačni luči kot do zdaj. Zato boste že dopoldne nekoliko mirnejši. Brez oklevanja potujete ali se dogovarjate glede dejavnosti v povsem drugačni okolici.

   

  ONA:
  Nekdo vas izziva, vi pa se boste dolgo spraševali, zakaj. Odgovor ste sicer nekako že zaslutili, toda zadev vsaj za zdaj ne morete spremeniti tako, kot bi radi. Previdno v odnosih s starejšimi, posebno doma.

  ON:
  Spet nenavadno zavlačujete, celo glede ljubezni. Če ste nezadovoljni, potem se pozanimajte, poskusite izvedeti, kaj vse bi lahko spremenili. Tudi v službi bo nekaj napetosti, predvsem zaradi utrujenosti udeležencev.

   

  ONA:
  Poskusite izboljšati vse, kar je mogoče, tudi take stvari, ki so povezane z vsakodnevnimi opravki. Čas je, da na vaše srčne težave ali dvome začnete gledati kot na nekaj, kar naj bi pustili v preteklosti.

  ON:
  Veste, kaj bi morali spremeniti. Morda nimate dovolj časa za vse, toda vsekakor si lahko zastavite nove cilje. Odločilno bo tudi srečanje s prijateljico ali znanko, ki vam odpira oči.

   

  ONA:
  Radi bi se odločali povsem samostojno, kar morda še ni mogoče. Pazite, še zlasti v ljubezni, kjer bi morali pokazati, kaj nameravate. Partner ne more brati vaših misli, ne da bi vi kar koli storili.

  ON:
  Varujte zdravje in dobro počutje, saj vas okoliščine takoj ob začetku meseca opozarjajo in svarijo pred starimi napakami. Spustite se na trdna tla in upoštevajte spremenjene okoliščine.

   
       

  ONA:
  Začetek meseca je obetaven, čeprav ne bi smeli prehitro sklepati. Vsekakor ne boste več zadržani, marsikaj vam šlo lažje z jezika. Z nekom se bosta dogovorila hitreje, kot upate, tudi glede poslovne dejavnosti.

  ON:
  Pred vami je zanimiv začetek meseca, posebno če ste glede novih korakov imeli še nekaj pomislekov. Tokrat zagotovo ne čutite več strahu pred novostmi. Lahko združite prijetno s koristnim, ob novih rešitvah.

   

  ONA:
  Po nekoliko čudnem in predvsem napornem koncu meseca ter obdobju nesporazumov s partnerjem ugotavljate, kaj bi v resnici morali storiti, da bodo vsi zadovoljni. Posebno energični boste popoldne.

  ON:
  Končno se zatekate v pozitivne misli. Preprosto si želite več, tako od vaših bližnjih kot tudi od partnerice. Zgovornejši ste in bolj optimistični, vrača se vam nasmeh.

   

  ONA:
  Obeta se vam zanimiv začetek meseca. Začutili boste izredno povezanost z drago osebo. Prav ta prijateljska naklonjenost vam bo posebno všeč. Popoldne urejajte denarne ali študijske zadeve.

  ON:
  Nič ni povsem trdno zakoličeno, kar je po eni strani spodbudno, po drugi pa vas bega. To sodi v dvojnost vašega značaja, želite si zadržati svojo svobodo odločanja. Uspehi vas povezujejo s področjem, ki ste se mu posvetili pred kratkim.

   

  ONA:
  Ponavljajo se stvari, ki vas ne navdušujejo, vi pa ne veste, kako naj bi začeli in zadeve postopoma uredili. Prisluhnite nekomu, ki vam morda ni preveč podoben, lahko vseeno dobite kak koristen namig.

  ON:
  Nekdo vas ne bo razumel, še manj pa podprl, zato vsekakor računajte na še nekaj trenj. Mogoče je, da se boste po prvotnem presenečenju burno odzvali, kar morda ni najpametnejša rešitev. Omislite si drugačno taktiko.  Natisni        Priporoči


 • Kazalo