• Dnevni horoskop
   
  Horoskop velja za 22. 5. 2017
   
   
       

  ONA:
  Luna obeta več pozitivnih vibracij in izrazitih čustev. Ne zapirajte se vase. Ugaja vam, da vas razvajajo. Priznajte, da ste se nedavno zmotili, ter partnerju ali prijatelju ponudite še eno priložnost.

  ON:
  Prepustite se stvarem, ki jih že dobro poznate. Občutek samozavesti bo ob začetku tedna z Luno v znaku zelo velik. Samski, storite nekaj novih korakov, zgodba se lahko prav kmalu razvije v kaj več.

   

  ONA:
  Pričakovali ste mirnejši začetek tedna, pred vami pa je nekaj napornih pogovorov, ki vam bodo odvzeli kar nekaj časa. Vse lahko nekako obrnete v svojo korist, čeprav bo zadeva zahtevna.

  ON:
  Ukvarjajte se le s tistimi novostmi in predlogi, ki ne pomenijo nikakršnih dolgoročnejših obveznosti. Nova srčna zgodba je zelo blizu, odvija pa se skozi navidezno neobvezujoči in nevtralni pogovor.

   

  ONA:
  Izbrali boste pravi trenutek za pogovor, posvet ali poslovno srečanje. Z drago osebo lahko nadoknadita zamujeno. Prijetno in obetavno bo glede na to, da bosta oba bolj sproščena, kot nekoč.

  ON:
  V nov teden boste zakorakali energično in optimistično, ker že čutite, da ste še vedno vplivni. Družite se z nekom, s katerim sta že zdavnaj ugotovila, da mislita enako ne glede na le občasna srečanja.

   

  ONA:
  Komaj ste čakali na priložnost, da se izkažete, toda mesto v ospredju še enkrat povsem po nepotrebnem prepuščate drugim. To je protislovje vašega značaja, da se umaknete ravno takrat, ko bi morali odločneje udariti po mizi.

  ON:
  Še enkrat ste zadržani in potrebujete preveč časa, da se odzovete na pravi način. Vsaj v ljubezni jasno pokažite, da razumete in cenite partnerkine ali prijateljičine napore, saj je včasih težko dojeti, kaj si v resnici mislite.

   
       

  ONA:
  Ljubezen vas bo močno ogrela, tako kot tudi pozornost osebe, ki vas očitno ni pozabila. Lahko začnete znova načrtovati, tokrat dolgoročneje kot nekoč. Tudi v karieri se bo premaknilo z mrtve točke.

  ON:
  Na poslovnem obzorju je nekaj zanimivega. Ne ustavljajte se po nepotrebnem, kajti prav na začetku tedna se vam ponuja nova priložnost. Pazite le glede naraščajočih zahtev v družini.

   

  ONA:
  Premislite, ali morda preveč ponosno čakate, da se vas nekdo spomni? Pri tem pa si ne priznate resnice. Predpogoj za rešitev vsega je pogovor. Ob možnosti za potovanje najprej preverite vse pogoje.

  ON:
  Ob začetku tedna vas marsikaj moti, morda najbolj dejstvo, da vam občasno očitno ne prisluhnejo do konca, potem pa ne veste, kako nadaljevati in ali še naprej dokazovati svoje. Popazite na prehrano.

   

  ONA:
  Ni še pravi trenutek za ljubezensko akcijo, zato pa se lahko osredotočite na posle. Z denarjem ste spretni, doma pa vas čaka še nekaj nesporazumov. Tudi zato, ker vam bo nekdo odgovoril povsem drugače, kot ste upali.

  ON:
  Naenkrat boste na marsikaj gledali iz nekoliko drugačnega zornega kota. Sporočilo vas bo prepričalo, da je vse skupaj zahtevnejše, kot ste upali. Pazite, če gre tudi za velike poslovne interese in sodelovanje.

   

  ONA:
  Nečesa še ne morete razvozlati ne glede na to, kako močno se trudite. Ostanite mirni, saj je to v trenutnih okoliščinah vsekakor najpomembnejše. Čas bo že pokazal svoje, kdo je imel prav.

  ON:
  Določenih dvomov ne morete rešiti, saj je več kot očitno, da na drugi strani ni dovolj posluha. Radi bi predlagali kaj novega, toda še vedno vas ustavlja občutek, da bi vas utegnili zavrniti, zato počakajte.

   
       

  ONA:
  Navdajajo vas pozitivna čustva, čeprav ljubezenska želja še ni povsem izpolnjena. Zato se toliko bolj osredotočate na delo. Glede domačega vprašanja pa potrebujete nekaj več podpore.

  ON:
  Pod ugodnimi vplivi ob oceni dogodkov zagotovo ne boste zgrešili. Lahko vas vodijo čustva. Tudi, kar zadeva potovanje ali selitev. Bodite spontani, presenetite partnerko ali prijateljico.

   

  ONA:
  Imate dobre zamisli, toda kaj, ko vas še vedno ustavlja nekaj družinskih opravkov ali odvečnih vprašanj v službi. Vse skupaj vas že pošteno utruja. Pojasnite, kako se počutite, saj je nemogoče ustreči prav vsem.

  ON:
  Teden začenjate nekoliko malodušni, tudi zaradi izčrpanosti. Nekdo se ne odziva tako hitro, kot bi radi. Vse poskusite sprejeti kot nekaj povsem normalnega, ostanite mirni in ne jezite se po nepotrebnem.

   

  ONA:
  Že dopoldne pokažite, da mislite resno. Posebno, če se boste v kratkem odpravili na potovanje ali je pred vami zahtevnejši izpit. V ljubezni ni nikakršnih razlogov, da izgubljate upanje.

  ON:
  Ob začetku Dvojčkove vladavine nimate dlake na jeziku in otresli ste se še zadnjih pomislekov. Začenjate nekaj novega, uživate v pozitivnih okoliščinah in dobrem sodelovanju.

   

  ONA:
  Nekaj vaših zamisli se uresničuje počasneje, vendar le zato, ker ste še nekoliko utrujeni. Svojih napak se zavedate prepozno. Popazite na zdravje, saj zahajate v ekstreme, posledice so vedno enake nihanje telesne teže.

  ON:
  Naenkrat si želite veliko več, toda ne storite toliko, kolikor bi lahko. Za uspeh zagotovo ni dovolj, da le tarnate. Ne izogibajte se vprašanjem, le mirno. Popoldne boste manj zbrani, zato ne odlašajte s težjimi opravili.  Natisni        Priporoči


 • Kazalo
  " "