• Dnevni horoskop
   
  Horoskop velja za 22. 2. 2018
   
   
       

  ONA:
  Že dopoldne se boste uprli in se vsaj za nekaj ur umaknili, ne da bi vas preveč skrbelo, kaj bodo govorili za vašim hrbtom. Radi bi nadaljevali v svojem tempu in še predobro veste, da boste nadoknadili izgubljene delovne ure.

  ON:
  Stežka se osredotočate na opravke, imate občutek, da vse čaka le na vas. Potrudite se vsaj okoli svojih denarnih pravic. Lahko vprašate, kaj je s pomembno pogodbo ali dogovorom.

   

  ONA:
  Odpirajo se vam neka nova vrata, v vas sta hkrati navzoča strah in radovednost. Zmagala bo želja, da bi kaj spremenili. Tudi Luna v ozvezdju je na vaši strani, zato se podajte v akcijo.

  ON:
  Dan bo ugoden za srečanja, ki vam bodo ogrela srce. Imate priložnost popraviti neke napake, a le če boste povsem iskreni. V ljubezni si želite nekaj trajnega, toda marsikaj bo odvisno tudi od vas.

   

  ONA:
  Radi bi se znašli v družbi osebe, ki se ji premalo posvečate. Tudi danes vam primanjkuje časa. Nenehno si dopovedujete, da boste dobili še eno priložnost, čeprav se v resnici po nepotrebnem obotavljate.

  ON:
  Danes boste nekoliko manj glasni in temperamentni. Preložite potovanje ali pa skrajšate neki obisk. Vzemite si več časa zase ter za razvedrilo, saj je že opazno, da ste zamišljeni in raztreseni.

   

  ONA:
  Razmišljate o delovnem napredovanju, četudi se vam odpirajo druge stvari. Nujno potrebujete več gibanja, nikar se ne zapirajte med štiri stene. Tudi v ljubezni nikar ne iščite izgovorov.

  ON:
  Doma bo manj napeto, kot ste pričakovali. Pravzaprav vam bodo mnogi veliko bolj naklonjeni kot doslej. Končno bo več posluha za vaše ideje in mnenje, velja tudi za vprašanje selitve.

   
       

  ONA:
  Potrebujete več podpore tako od partnerja kot od prijateljev. Znašli se boste v zadregi, kar se vam ne dogaja prav pogosto. Nekako ste brez moči, zato se ne smete razburjati okoli malenkosti.

  ON:
  Ugotovili boste, da vas nekdo pozna veliko bolje, kot ste upali. Moti vas le to, da se morda preveč vtika v vaše zasebno življenje. Zati boste morda jezni in pri delu raztreseni.

   

  ONA:
  Marsikaj je lažje, kot ste upali. Prenovite stare prijateljske in poslovne vezi. Neko neuradno srečanje bo odlična priložnost. Samske čaka nekaj nepričakovano zanimivega.

  ON:
  Marsikaj je tudi danes na vaši strani. Dokazali boste, da ste izredno trmasti takrat, ko ste prepričani o svoji izbiri. Nova zgodba bo obetavna, tudi če se odpravljate na potovanje.

   

  ONA:
  Ohranite skrivnost zase, saj bo to edini način, da ostanete mirni. Vsekakor bo izrazita tudi želja, da bi se posvetovali z nekom, toda pravih sogovornikov žal ni. Nekdo je namreč bolj trmast, kot ste sploh pričakovali.

  ON:
  Spet bo prišlo do neravnovesja med vašimi željami in resničnostjo. Tudi doma, kjer so z vami še dovolj potrpežljivi, a niti to ne bo trajalo v nedogled. Zato ne pretiravajte!

   

  ONA:
  Omejite posesivnost, ki se zbudi predvsem takrat, ko ste negotovi. Imate občutek, da vas nekdo zapostavlja le zato, ker nima vedno dovolj časa. Ni vse tako črno, sprostite se ter se obrnite k novim ciljem.

  ON:
  Niste najboljše razpoloženi, ker še vedno razmišljate o nedavnih ljubezenskih korakih. Le čas bo pokazal, kdo je imel prav. Medtem zaman iščete takojšnjo rešitev.

   
       

  ONA:
  V ljubezni boste negotovi vse dotlej, dokler ne boste storili kaj konkretnega. Dobro veste, kaj lahko pričakujete od osebe, ki vas najbolj vznemirja, zato ne zahtevajte čudežev.

  ON:
  Imate dovolj časa za vse, vseeno pa se vas loteva čudna apatičnost. Svoja čustva ste zaklenili, kar je za vas neznačilno. V ljubezni vam preostane le čakanje, ne glede na nedavne dogodke.

   

  ONA:
  Pričakujte razgiban dan. Načrtovali ste veliko bolj mirne dejavnosti, toda dogodki vas preprosto ne bodo pustili počivati. V resnici vam bo tak tazplet všeč. Nadaljujte druženje, ki vam veliko pomeni.

  ON:
  Radi bi se vsaj za en dan ukvarjali s prijetnimi rečmi, ki se jim dolgo niste posvečali. Nekdo vas bo prijetno presenetil, ko vam bo sporočil, da mislita enako. Le pazite glede stroškov.

   

  ONA:
  Utrdili boste prijateljske vezi, ki so vam najbolj pomembne. Tudi z osebo, ki potrebuje vašo pomoč pri pomembni izbiri. Premislite o novi dejavnosti v prostem času, saj potrebujete spremembo.

  ON:
  Imate občutek, da se marsikaj vsaj trenutno ne ujema z vašimi pričakovanji. Pazite, na kakšen način boste povedali svoje. Ni se vam treba ukvarjati z vsemi podrobnostmi. Le ostanite mirni.

   

  ONA:
  Nekdo vas opazuje in bere kot odprto knjigo. Tokrat ne morete storiti ničesar, razen da na določena vprašanja enostavno ne odgovorite. Prijatelj vam bo ob zahtevnem delu priskočil na pomoč.

  ON:
  Dobili boste povabilo, a še ne veste, kako naj bi se odzvali. Le počakajte, preden vas bodo vprašali za mnenje. Velja še zlasti za znance ter sodelavce. Obzirnost je ključ do uspeha.  Natisni        Priporoči


 • Kazalo
  " "