• Dnevni horoskop
   
  Horoskop velja za 22. 8. 2017
   
   
       

  ONA:
  Marsikaj se vam zdi dolgočasno in monotono, ker je v preteklih dneh bilo še preveč dinamično in na trenutke utrudljivo! Zagotovo pa ne odobravate več marsičesa, kar vam ponujajo ali predlagajo.

  ON:
  Pazite pri pogovorih, kjer se lahko zaplete zaradi podrobnosti. Nesporazume tokrat povzroča oseba, ki noče popustiti. Tudi v ljubezni boste dobili nekoliko manj, kot ste pričakovali.

   

  ONA:
  Tokrat ste nekoliko pristranski, vseeno pa se bo končalo v vašo korist. Tudi ker se zavedate svojega vpliva. Ob popoldanskem pogovoru boste blesteli, ker gre za cilj, ki vam je izredno pri srcu.

  ON:
  Z denarjem imate srečno roko. Premislite, kako bi z ubranimi besedami povedali tisto, kar vam leži na srcu. To bo pomembno tudi zato, ker je na drugi strani oseba, ki ji zaupate.

   

  ONA:
  Nujno storite nekaj več za zdravje in vitkejšo postavo ali poskusite utrditi že utrujene mišice. Popoldanski višek energije lahko uporabite tudi pri učenju ali poizvedovanju glede službe.

  ON:
  Posvetite se nujnim nalogam: ostalo je še veliko nedorečenega, kar bi morali hitro pregledati. Ne zapravljajte časa ob čakanju, kar velja tudi glede ljubezenske zgodbe.

   

  ONA:
  Nekaj vas spravlja iz tira, v službi niste tako potrpežljivi kot po navadi. Nenehno pa odlašate glede urejanja dokumentov ali gradiva. Pohitite, da ne bo prepozno. V ljubezni prav tako ne oklevajte!

  ON:
  Razveselilo vas bo nekaj novic glede poslovnih priložnosti. Imate možnost začeti nekaj novega. Nikar se ne ustavljajte na pol poti, pokažite več poguma. Velja tudi glede ljubezenske pobude!

   
       

  ONA:
  Ugotavljate, kdo vas ima resnično rad, vendar vseeno še počakajte, da se vajine poti križajo. Nova priložnost bo že zgodaj popoldne. Zanimivo bo, posebno ob dejavnosti, pri kateri se lahko izkažete z zgovornostjo.

  ON:
  Bodite čim bolj jasni in neposredni, tako kot se za vaše znamenje spodobi. Nadaljujte načrte na finančnem področju ali glede potovanja in ne oklevajte glede samostojnejšega poklica.

   

  ONA:
  Izkazali se boste tudi na potovanjih. Marljivi ste in zanesljivi. Imate veliko dobrih zamisli in tokrat vam gre na roko še dejstvo, da ne boste prepuščeni sami sebi. Lahko računate na pomoč somišljenikov.

  ON:
  Danes boste bolj optimistični kot sicer, posebno ob delu v trgovskih vodah in medijih. Radi ste ustvarjalni, tokrat se boste prepustili domišljiji in nekaj rešili drugače kot doslej.

   

  ONA:
  Ob začetku dneva tedna ste še vedno nekoliko utrujeni. Morda ste bili nekoliko pristranski ali naivni, zadeve ste ocenjevali le na podlagi nekaj dejstev. Preverite finančne zmogljivosti.

  ON:
  Ob potegovanju za nekaj boljšega v službi se lahko zatakne, morda ker ste preveč obzirni. Gre za nekaj, kar vam je že povzročilo preglavice. Previdno, ponavljajo se določene nevšečnosti z zdravjem.

   

  ONA:
  Ugotovili boste, kje je resnica, in to vas bo pomirilo. Imeli ste prav, to potrjujejo dejstva, tako doma kot v službi. Navezujete odlične stike s tistimi, ki jih ne srečujete prav pogosto.

  ON:
  V ljubezni ste lahko pogumnejši, zato ne zavrnite nečesa, kar bi vas prebudilo! Tudi v službi so napovedane spremembe. Tokrat se vas sicer ne bodo neposredno dotaknile, čeprav ne boste ostali ravnodušni.

   
       

  ONA:
  Imeli boste občutek, da ste nekaj končali, toda vendarle ne bo tako. Na vrsto prihaja še eno domače vprašanje. Niste še povsem zadovoljni, čeprav vas upanje ne zapušča.

  ON:
  Tokrat se ne morete zanesti na druge. Vaše želje niso usklajene, kar vas dodatno obremenjuje. Dobro premislite, kaj in kako bi lahko povedali. Vse se bo dobro izteklo, če boste kratki in jedrnati.

   

  ONA:
  Izkazali se boste z dobrimi ocenami ter uporabili alternativno metodo za nekaj, kar očitno zahteva drugačen pristop. Z Luno v vašem astrološkem elementu vam ne more spodleteti in tudi v ljubezni boste prepričljivi!

  ON:
  Imate odlično priložnost, da razrešite nekaj sporov iz preteklosti, morda tudi večje poslovno ali pravno vprašanje. Pozanimajte se, čim več sprašujte. Partnerka ali prijateljica vam bo pozorno prisluhnila.

   

  ONA:
  Nekdo vam ne more odgovoriti tako, kot si želite. Zaman so upanja, da so se okoliščine spremenile. Po drugi strani pa vas iščejo tisti, ki bi se jim radi izognili. V ljubezni ste trenutno nestrpni.

  ON:
  Ne bodite črnogledi. Zadeve se bodo počasi izboljšale. Naporno bo, toda zbrali se boste in dokončali nekaj težjih opravil. V ljubezni spet potrebujete več pozornosti, za to pa se lahko izborite samo brez prepirov!

   

  ONA:
  Lotiti se morate nečesa, kar vam ni najbolj pri srcu, svoje pa bo pristavil še partner ali prijatelj z napornimi vprašanji. Odločiti se morate, ali boste dejavnost vseeno nadaljevali.

  ON:
  Svetujete drugim, toda sebi pogosto ne znate pomagati. Zgodovina se pravzaprav ponavlja, toda nimate dovolj moči, da bi to priznali. Več pozornosti namenite finančnim ter nepremičninskim zadevam.  Natisni        Priporoči


 • Kazalo
  " "