• Dnevni horoskop
   
  Horoskop velja za 20. 10. 2014
   
   
       

  ONA:
  Poskušajte se otresti negativnih misli, posebno glede ljubezenskega srečanja ali domačih vprašanj. Ne pozabite, da nič ni le črno ali belo, posebno v odnosih z nekom, ki vam očitno ni preveč podoben.

  ON:
  Pri nečem niste dovolj zagnani ali prepričani, čeprav si tega še ne priznate in za vsako ceno iščete neki zagovor ali opravičilo. V ljubezni ste prav tako negotovi. V zraku bo nekaj ljubosumja brez pravih razlogov.

   

  ONA:
  Odšteli boste več, toda obrestovalo se bo, posebno če že dolgo razmišljate o možnosti za izboljšanje vaših delovnih ali stanovanjskih pogojev. V ljubezni bo več igrivosti in manj napak.

  ON:
  Nekaj več miru vam ustreza, posebno če sodelujete z mlajšimi ali načrtujete potovanje v dvoje. Vsekakor vam bo šlo na roko nekaj, kar boste slišali že takoj ob začetku dneva, zato se boste lažje odločali.

   

  ONA:
  Ob koncu tedna si niste nabrali dovolj moči, zato še vedno oklevate. Potrebujete nekaj več časa za premislek, posebno ko bo v ospredju spet vprašanje v povezavi s stanovanjem ali večjim nakupom.

  ON:
  Ne iščite novih dogovorov glede dela ali učenja. Bližnjic preprosto ni, treba bo zavihati rokave. Glede ljubezni je najtežje to, da morate vedno znova razlagati, zakaj ste se odločili za nekoliko nenavadno potezo.

   

  ONA:
  Razveselilo vas bo srečanje z nekom, ki vam izkazuje pozornost. Tokrat se lahko dogovorita tudi glede delovnega projekta. Ne navezujte se le na stare navade, čas je za spremembe.

  ON:
  Storite več glede odnosov z osebo, ki vam še vedno veliko pomeni. Ni razlogov, da bi se odzvali z nestrpnostjo, saj v resnici imata veliko skupnega. Zaživel bo zanimiv ustvarjalni načrt.

   
       

  ONA:
  Uredite odnose, ki so vam v zadnjih časih povzročili kar nekaj sivih las. Napočil je trenutek, da se zadeve nekako uravnovesijo. Popoldne pa popazite, da ne boste porabili preveč.

  ON:
  Želite si nekaj zunaj običajnega, morda sodelovanje ali zvezo z osebo, ki ni iz vaše okolice. Tak izziv vas še dodatno spodbuja. V službi pa modro nočete iskati nikakršnih bližnjic.

   

  ONA:
  Vse boste sprejeli veliko bolj sproščeno in lahkotno kot po navadi, kar je vsekakor najboljša pot. Tako se vam bo posrečilo tudi z nekom, ki se vam očitno želi približati. Potrebuje le en vaš majhen namig.

  ON:
  Potrebujete spremembo vzdušja, zato odpotujte, lotite se česa novega. Tudi glede ljubezni je čas za novosti in tokrat ne bo niti sledu vaši značilni zadržanosti. Podjetni boste in glasni, v ospredju dogajanja.

   

  ONA:
  Nenehno boste tavali med željo, da bi nekaj storili, in previdno zadržanostjo. Dobro premislite glede vseh zahtevnejših načrtov. Zagotovo še ni pravi trenutek za kakršne koli večje finančne podvige.

  ON:
  Lahko ste mirni, kajti danes vas ne bodo preveč zasliševali ali preverjali. Povabilo boste sicer zavrnili, čeprav vam bo potem morda nekoliko žal. Zagotovo pa niste še pripravili vseh potrebnih argumentov.

   

  ONA:
  On: Luna je ob začetku tedna vaša zaveznica. Obeta veliko, posebno v ljubezni in ob vseh dejavnostih, ki vključujejo nekaj več izvirnosti in ustvarjalnosti. Vaša domišljija danes nima meja.

  ON:
  Izkoristite vsak trenutek, ne oklevajte. Marsikaj boste dokončali brez prevelikega napora. Čim prej organizirajte srečanje, ki ste ga večkrat preložili. Tudi zdravje bo boljše.

   
       

  ONA:
  Svojih obveznosti se lotite v kakem mirnem okolju, kjer boste zaščiteni pred morebitnimi motečimi vprašanji. Previdnost vsekakor ni odveč, varujte svoje skrivnosti. Tudi glede ljubezni ste nekoliko manj zaupljivi.

  ON:
  Ne tolažite se na napačen način, v napačni družbi ali ob pogovorih o stvareh, ki naj bi jih že zdavnaj pustili za seboj. Vse večje stroške si zapisujte, saj boste le tako zadeve dejansko nadzorovali.

   

  ONA:
  Presenetljivo mirni boste, ob prepričanju, da vam bo slej ko prej uspelo. Nekdo vas očitno pozna veliko bolje, kot ste si predstavljali. Za vaju se očitno začenja novo poglavje.

  ON:
  Nikar ne oklevajte, ker lahko dobite resnično veliko, tako v karieri, posebno ob samostojni dejavnosti, kot glede ljubezenskih načrtov. Le tako boste povsem zadovoljni, posebno ob pomembnem srečanju.

   

  ONA:
  Vaše počutje je precej spremenljivo, niste preveč tolerantni in to boste pokazali predvsem v domači okolici. Utrujeni ste in ne prenesete, da bi vas kar koli spraševali ali priganjali. Ne jezite se zaradi malenkosti.

  ON:
  V službi vam ne bodo prizanesli, morda vam bodo celo ostro nasprotovali. To ni nekaj nepričakovanega, toda vseeno vam bo ostal občutek, da morda niste odgovorili tako, kot je treba.

   

  ONA:
  Nekako nemirni in neučakani boste. Neko sporočilo vam bo pospešilo srčni utrip. Lahko vsaj približno uganete, kaj se bo iz vsega skupaj izcimilo, toda morda nekoliko pretiravate, posebno v odnosih z nekom, ki je zadržan.

  ON:
  Imate nekaj možnosti za dobre posle, vendar je mogoče, da ničesar ne končate tako, kot bi bilo treba. Ohranjevanje dobre fizične kondicije je pod vprašajem, ne pretiravajte.  Natisni        Priporoči


 • Kazalo