• Dnevni horoskop
   
  Horoskop velja za 21. 10. 2016
   
   
       

  ONA:
  Nadaljuje se nekaj težav in nejasnosti, posebno med sodelavci in ob delu z mlajšimi, zato pazite. Odločitev bo le vaša, vendar pazite, posebno če vas pogosteje kot običajno opozarjajo na vaše napake.

  ON:
  Vse se vam preveč vleče. Ne zadostujejo vam le pogledi, namigi, domneve. Želite si nekaj več, konkretne dokaze, vendar hkrati bodite pripravljeni sprejeti resnico.

   

  ONA:
  Neverjetno napeti boste, kot da bi vam gorelo pod nogami. Tudi z moškimi bo nekaj težav v komunikaciji. Prav tako pazite glede dogovorov o delovnih pogojih in zaslužku.

  ON:
  Ob koncu meseca ste še kar precej utrujeni, kar se lahko odrazi tudi na srčnih odločitvah. Prebujajo se vaši največji, skriti dvomi. Vse skupaj je morda odveč, obudite svoje logično, trezno presojanje.

   

  ONA:
  Dan bo izredno ugoden za posle. Vse boste hitro opravili in potem se začeli spraševati, kaj in s kom naprej. Ne boste dolgo tuhtali! Višek energije lahko usmerite tudi na izpopolnjevanje.

  ON:
  Ne bo vam pretežko dogovoriti se glede vnovičnega opravljanja izpita ali krajše poti. Nekaj ali nekoga boste dobro ocenili, zato vam preostane le to, da preidete k dejanjem.

   

  ONA:
  Planeti obetajo zanimiv, romantično obarvan dan. Morda bo udeležena tudi oseba, ki ste jo začeli srečevati šele pred kratkim. Vsekakor imate priložnost tudi uskladiti delovne obveznosti.

  ON:
  Izberite pravi trenutek za neki pogovor. Z druge strani bo dovolj posluha, toda vi se morda ne morete brzdati in utegnete povedati vse naenkrat. Vseeno vas ščitijo srečne okoliščine.

   
       

  ONA:
  Ob začetku dneva boste nekoliko zadržani, potem pa vedno aktivnejši. Na tako razpoloženje vpliva tudi to, da boste končno dobili odgovor, ki vas spravlja pokonci, tudi v službi.

  ON:
  Imate veliko časa. Zakaj potem vedno oklevate pri istih stvareh, potem pa se umikate z najrazličnejšimi izgovori? Vsaj z nadrejenimi in doma boste lahko prevzeli pobudo, medtem ko se s partnerko še obirate.

   

  ONA:
  Vaša jesen se nadaljuje v znaku zanimivih dogajanj. Lahko združite prijetno s koristnim in se odločite za krajše potovanje, kjer boste še izvedeli marsikaj novega. Vsak sogovornik bo pomemben!

  ON:
  Novost v karieri se vam najprej ne bo zdela kot nekaj odločilnega, vendar kmalu ugotavljate, da pravzaprav gre za enkratno priložnost. V ljubezni prav tako ne boste ostali praznih rok!

   

  ONA:
  Ob nekem na novo obujenem druženju nikakor ne morete predvideti, kaj se bo zgodilo. Lahko izgradita nekaj novega, vendar pod pogojem, da se boste otresli pomislekov.

  ON:
  Planeti vas še vedno obremenjujejo in morda je tokrat najtežji občutek, da trenutno ne morete storiti veliko glede vašega napredovanja. Glede zasebnih zadev pa se prav tako ne bi smeli prehitro vdati!

   

  ONA:
  Z ugodno Luno ni razlogov, da bi kogarkoli spraševali, ali ste se odločili prav. Vse bo steklo kot po maslu, kar hitro in brez zadržkov boste pokazali svoj igriv in vihrav značaj!

  ON:
  Rešitev prihaja, ko se boste sprostili. Z Luno v ugodnejšem položaju bo šlo po sreči, zato se vam ni treba bati, posebno v službi. Tokrat imate dovolj fizične energije, zato tudi hitreje okrevate.

   
       

  ONA:
  Ob splošni naglici se spet ponavlja stara zgodba, da nimate časa za nikogar. Tudi tokrat imate nekaj dobrih razlogov, vseeno se poskusite dogovoriti. V službi zahtevajte spoštovanje zastavljenega.

  ON:
  V zraku bo nekaj nedorečenosti, ki bi jim utegnili pripisati preveč pomena. Take situacije vas vedno znova iztirjajo. Prav hitro boste razbremenjeni, zato se vam ne obrestuje, da bi se kjerkoli in za karkoli prepirali.

   

  ONA:
  Nič ni odvisno izključno od vas, čeprav ste se tokrat odločili, da ne boste odnehali. Imate opravka s tistimi, ki vas utgenejo zlahka premagati z besedami. Previdno, posebno z raki in ribami.

  ON:
  Spet je med vami in drago osebo nekaj iskric. Tokrat jih povzroča predvsem pomanjkanje zaupanja. Višek energije raje usmerite na neki ustvarjalni projekt, na nekaj, kar vam bo pomagalo ob sprostitvi.

   

  ONA:
  V ljubezni ste na pragu novosti, toda morda prehitevate, zato morate začeti znova. Premislite, koliko boste porabili za nekaj, za kar bi se lahko odštelo veliko manj.

  ON:
  Nekaj stvari morate opraviti tako, da ne bo ostalo nič nedokončanega, posebno v zvezi z denarjem ali študijem. Ne bo časa za premor. Previdno z nežnejšim spolom, saj trenutno niste dovolj močni.

   

  ONA:
  Zadali si boste nekaj visokih ciljev in že to vas bo navdajalo z energijo. Le ne razkrivajte preveč o svojih načrtih. Marsikaj bi se rešilo ugodneje, če bi le postali previdnejši.

  ON:
  Marsikaj lahko spremenite, kar vam vsekakor ustreza. Preverite, kaj je z osebo, o kateri še vedno razmišljate. Okoliščine so na vaši strani in odločili se boste za pravo potezo!  Natisni        Priporoči


 • Kazalo
  " "