• Dnevni horoskop
   
  Horoskop velja za 1. 3. 2015
   
   
       

  ONA:
  Spet ste precej spremenljivega počutja in o svojih težavah najraje ne bi govorili. Situacija pa je taka, da boste že dopoldne srečali nekoga, ki vas sprašuje, odgovoru se ne morete izogniti.

  ON:
  Radi bi dosegli svoj mir in se vsega, kar je najpomembneje, lotili nekoliko pozneje, ko si boste nabrali več energije. Mars vam zagotavlja dobro fizično počutje in lažje vam bo od trenutka, ko boste uredili še svoje misli.

   

  ONA:
  Nihče vas ne more prepričati, da bi zavirali. V ljubezenskem razmerju ste na dobri poti in morebitne manjše ovire zagotovo niso razlog, da bi odnehali. Potrudite se obdržati le svojo samostojnost.

  ON:
  Nekdo vam izkazuje naklonjenost. Napredujeta odprtega srca, ni razlogov za zastavljanje vedno novih vprašanj. Nasploh je kar nekaj priložnosti, da vse skupaj uredite in zgladite tako, kot vam najbolj ustreza.

   

  ONA:
  Počakajte, dokler ne boste dobili novice, ki vam dejansko lahko pomaga. Končno se boste nekoliko umirili in dojeli, na koga lahko računate. Partner bo popustljivejši.

  ON:
  Ne boste razočarani, čeprav dan začenjate nemirni, v nenehnem pričakovanju, da se bo kaj zgodilo, dinamike pa bo morda nekoliko manj. Vsekakor pa urejate nekaj domačih zadev, ki vas že nekaj časa obremenjujejo.

   

  ONA:
  Predolgo ste se spraševali, ali ste na pravi poti, zdaj si želite vse naenkrat, tudi v ljubezni. Vse skupaj vas prijetno vznemirja, saj take hitrosti v resnici niste vajeni. Boljše zdravje omogoča nove podvige.

  ON:
  Višek energije lahko izkoristite že dopoldne. Vse bo odvisno od tega, ali boste pokazali, da ste pozitivno naravnani. Številne boste vznemirjali z vašimi vprašanji, toda prepričani ste, da bo na koncu izpadlo tako, kot si želite.

   
       

  ONA:
  Številni vas ne razumejo le zato, ker se držite enega in istega. Imate občutek, da je to recept za uspeh, toda morda ni tako. Popoldne vsekakor popazite na noge: na kolena in sklepe, posebno če načrtujete več športa.

  ON:
  Nestrpni boste, čeprav tako ne dosežete ničesar. Motila vas bo počasnost tistih, ki le obljubljajo, marsičesa pa potem ne uresničijo. Omislite si pestrejše popoldne, obenem se poskusite otresti razvad, ki vas vlečejo nazaj.

   

  ONA:
  V družini se boste dogovorili drugače, tako da ne bo vse breme le na vaših ramenih. Zaslužite si bolj sproščen konec tedna. Nad novo ljubezensko priložnostjo boste navdušeni, čeprav ste vsaj navidezno zadržani.

  ON:
  Nekaj starih zamer in nerešenih obveznosti vam že pošteno načenja živce. Premislite o tem, kaj lahko storite, da bo boljše. Premalo časa namenjate nečemu, kar vas sprošča, naj bo vsaj popoldne prijetneje.

   

  ONA:
  Niste pripravljeni na nekaj novih dejstev, zato nečesa ne boste opravili tako, kot je najustrezneje. Večjih posledic ne bo razen morda nekaj več stroškov. Morda ste nekoliko nepraktični in s partnerjem sumničavi.

  ON:
  Z drago osebo mislita enako, vendar tudi v tem smislu, da nihče noče popustiti in storiti prvega koraka. Nekaj morate preložiti, da se pozneje ne bi kesali zato, ker ste bili preveč impulzivni.

   

  ONA:
  Z ugodnimi planeti imate vse tako rekoč na dlani, začutili boste veliko energije. Storite več tudi glede pozabljenih načrtov, tako s partnerjem kot v družinskem krogu. Pozanimajte se okoli vseh morebitnih novosti, ne zamujajte.

  ON:
  Na potovanju se boste počutili odlično, naenkrat pozabljate na vse pomisleke. Vse se lahko obrne drugače in pozitivneje, posebno pozneje popoldne, če boste pripravljeni storiti več tudi za drago osebo.

   
       

  ONA:
  Ljubezenske zvezde niso prav radodarne. Vsekakor boste pozneje, proti večeru nekoliko bolj sproščeni in pripravljeni na dialog. Oseba na drugi strani vam morda ni preveč podobna, vsekakor pa vam je vdana in lahko računate na kompromis.

  ON:
  Vaš obraz je kot odprta knjiga, zato popazite s tistimi, ki so nekoliko bolj sumničavi. Vse se lahko reši, sicer pa premislite, preden boste kar koli ocenjevali. Previdno z denarjem.

   

  ONA:
  Pohitite, le tako se boste izognili nepredvidenim preobratom v zadnjem trenutku. V tem obdobju, ko vam ni najlažje, zagotovo ne potrebujete dodatnih zapletov. Znancu ali prijatelju ponudite še eno priložnost, da vas prepriča.

  ON:
  Imate opravka z ljudmi, ki vam niso v ničemer podobni. Zato boste novi mesec začeli precej napeti in moteče bo predvsem to, da bo nenehno nekaj nepojasnjenih zadev, ki naj bi jih že pustili za seboj.

   

  ONA:
  Prepričani ste, da bi morali ravnati predvsem po glasu srca, toda to je vsekakor dvorezni meč, saj partner ali prijatelj ne bo zlahka popustil. Otresite se navad, ki vas očitno držijo v preteklosti. Zazrite se v nova obzorja.

  ON:
  Nekaj bo šlo po sreči tudi zaradi pomoči tistih, ki vam zaupajo. Vsekakor ste si zmago zaslužili, že zato, ker ste bili dovolj pogumni v pravem trenutku. Iskani boste, v ljubezni se napovedujejo več kot zanimive novosti.

   

  ONA:
  Vaše fizično počutje je še vedno na zavidljivi ravni, počasi se boste spet zavihteli visoko. Tudi v ljubezni boste odločnejši. Razmišljali boste, kaj pravzaprav lahko dobite, in posegli po nečem, kar je blizu in vam ustreza.

  ON:
  Nekoga preprosto ne morete zavrniti. Tokrat ste vsaj bolj praktični in jasno boste določili vse obveznosti in pravice, posebno če v novem mesecu imata nekaj skupnih delovnih ciljev. Sproščate se ob priljubljeni športni dejavnosti.  Natisni        Priporoči


 • Kazalo