• Dnevni horoskop
   
  Horoskop velja za 22. 6. 2017
   
   
       

  ONA:
  Radi bi odšli daleč stran ali vsaj v okolico, kjer ste se vedno dobro počutili. To pa je zaenkrat nemogoče in zato sprejmite tisto, kar se vam trenutno ponuja. Več pozitivne energije bo v mlajši družbi.

  ON:
  Nekaj, o čemer boste sklepali na podlagi prvega občutka in vtisa, vam bo dejansko izredno koristilo, morda celo hitreje, kot je kazalo. Vsekakor lahko računate na srečne okoliščine!

   

  ONA:
  Ne prenesete priganjanja ali preveč osebnih vprašanj. Tokrat bi se utegnili prehitro odzvati, ob razburjanju, ki vam zagotovo ne koristi. Čustveno ste ranljivi in zato tudi bolj pristranski.

  ON:
  Ni miru, ki si ga tako srčno želite. Morda še sami ne veste, kaj naj bi naredili, kako naj bi se odzvali. Pazite, da ne boste prehitro spregovorili in si s tem sami nakopali težave.

   

  ONA:
  Dokaj energični boste, čeprav se obenem zavedate, da določenih zadev še niste končali. Danes razmišljate pozitivno, zato ne oklevajte in opravite nekaj, kar ste prestavljali.

  ON:
  Poskusite se nekako zbuditi, bodite prizadevni in natančni. Izidi bodo vsekakor dobri. To je odličen poduk za naslednjič, da se zadev lotite veliko bolj sistematično. V ljubezni bo več zanimivega osvajanja!

   

  ONA:
  Misli vas še vedno vodijo k nekomu, ki vam veliko pomeni, vendar ne najdeta pravega načina, da bi se pogovorila. Pod pritiskom boste dotlej, dokler ne boste povedali svojega mnenja . Za marsikaj bi vendarle morali tudi pustiti času čas.

  ON:
  Nekaj boste opazovali brez prevelikega navdušenja. Zavedate se, da vaša moč počasi peša. Nočete se več ukvarjati z istimi starimi zadevami, kar tokrat velja tudi z nežnejšim spolom.

   
       

  ONA:
  Z nekom boste izredno iskreni, vseeno pa pazite na svoje besede. Vse skupaj bo morda zazvenelo strožje, kot si mislite, posebno če vas povezujejo tudi delovne naloge ali praktični načrti.

  ON:
  Delovni zapleti vas iztirjajo; ne gre za nekaj, česar ne bi mogli popraviti, toda potrebovali boste več časa. V ljubezni pa vam zagotovo ne bo dolgčas, posebno v družbi vihrave, simpatične znanke.

   

  ONA:
  Naenkrat ste zamorjeni ali napeti, glede delovnih zadev pa povsem brez moči. Tudi v ljubezni se ne morete odločiti, čeprav vam pomaga prijatelj s podobnimi izkušnjami.

  ON:
  Nekaj boste zavrnili, a le zato, ker vas bodo prepričevali ravno v trenutku, ko boste najbolj utrujeni. Bodite previdnejši in predvsem natančnejši pri vseh nalogah ali sporočilih, da ne bo nesporazumov.

   

  ONA:
  Ljubezenske novosti vas ne bodo pustile ravnodušne. Marsikdo vam zavida, česar se zavedate, toda nočete pokazati. Dobro se počutite, tokrat tudi daleč od doma. Popoldne ne ostanite križem rok.

  ON:
  Pri delu boste sprejeli nekaj novih izzivov. Vsekakor si zaslužite še eno priložnost. Zahtevali boste in dobili možnost, da samostojno odločate. Hkrati pazite glede večjih stroškov ter naložb.

   

  ONA:
  Reševali boste več stvari hkrati. Pri poslih sicer ne poznate vseh okoliščin, zato ne govorite preveč na pamet, temveč poiščite ustrezno pomoč, posebno glede denarja in uradnih zadev.

  ON:
  Odločili se boste za eno zadevo, dan pa zaključujete v povsem drugačnem počutju. Postajate vedno bolj praktični, ne boste dovolili, da vas zavedejo čustva ali prazni pogovori, kjer ni nič novega in koristnega.

   
       

  ONA:
  Jutro bo ugodno, potem pa boste nekoliko utrujeni ali zmedeni. Z zgovornostjo boste prikrivali dejstvo, da niste pripravljeni na kaj bolj konkretnega. Ostanite mirni, nekdo iz prijateljskega kroga vam pomaga.

  ON:
  Pri poslih se lahko odločate na podlagi prvega občutka. V ljubezni se bo še enkrat izkazalo, da ni nikakršnih pravil: neko sporočilo vas bo zbegalo predvsem zato, ker še niste pripravili odgovora.

   

  ONA:
  Presenetili vas bodo z vprašanji, glede katerih bi se morali še posvetovati. Vsekakor pazite kako in s kom. V službi preverite denar, pogodbe in druge pomembne listine, posebno če čakajo na vaš podpis.

  ON:
  Včasih je bolje nadaljevati sam kot v družbi tistih, ki preglasno zagovarjajo nekaj, kar vam ne ustreza. Niste preveč prepričani v nekaj, kar se vam ponuja, prisluhnili boste le partnerki ali družinskemu članu.

   

  ONA:
  Lahko se spopadete prav z vsem, a pod pogojem, da ostanete mirni in zbrani. Nekdo vam je izredno naklonjen, kar bo jasno, ko boste razmišljali o selitvi ali o uvajanju službenih novosti.

  ON:
  Morda vas bodo poklicali v zadnjem trenutku, toda ne bo vas zmotilo, temveč ravno obratno. To bo dobrodošla sprememba! Uporabite višek energije, saj lahko rešite tudi srčne nesporazume.

   

  ONA:
  Ni posebnih težav, toda nekaj vam vseeno še ni všeč. Počakati morate na nove informacije, čeprav precej nejevoljno. Popoldne se boste lažje zbrali, tudi v ljubezni boste dobili nekaj več.

  ON:
  Ne tuhtajte preveč o nečem, kar boste opravili hitro, brez prevelikega napora. Tudi ljubezenske zvezde bodo radodarne, pri pogovoru bodite čim bolj iskreni. Zazrite se le v prihodnost ter se otesite slabih izkušenj!  Natisni        Priporoči


 • Kazalo
  " "