• Dnevni horoskop
   
  Horoskop velja za 28. 4. 2015
   
   
       

  ONA:
  Ne vmešavajte se v nekaj, kar se vas v resnici ne tiče. Imate že dovolj svojih in zato bi si le še nakopali dodatne skrbi. Tudi sami bi se borili proti tistim, ki bi preveč pritiskali na vas s svojimi idejami.

  ON:
  Ne morete se odločati tako hitro, kot bi radi, saj bi utegnili marsikaj spregledati, izpustiti, narediti nove napake. Vsekakor lahko napredujete, vendar le z jasnim načrtom, tako v ljubezni kot na poklicnem področju.

   

  ONA:
  Nekaj napakic boste hitro popravili in še presenečeni boste nad tem, kako hitro se odpirajo nove priložnosti. Uspelo vam bo, posebno na zasebnem področju, saj je pred vami izredno zanimiv predlog.

  ON:
  Odpirajo se nova obzorja in le od vas bo odvisno, kako hitri in iznajdljivi boste. Največ energije boste imeli zgodaj popoldne, ob nagli spremembi okoliščin, vsekakor v vašo korist.

   

  ONA:
  Pazljivo na poti, saj določenih domačih zadev še niste rešili in vse skupaj vas pritiska še bolj, kot ste pričakovali. Nekdo vam bo odgovoril na čuden način, vsekakor pa ostanite potrpežljivi.

  ON:
  Tik pred pomembnim ciljem ugotavljate, da marsičesa še niste povsem razvozlali. Posebno vas vznemirja oseba, ki se odziva vedno drugače, in zato ne najdete prave taktike.

   

  ONA:
  Nekaj se vam bo odprlo hitreje, kot ste upali, zlasti glede študija, trgovskih poslov ali ob stikih z mlajšimi. Rešujeta vas dobra volja in iznajdljivost. Všeč vam bo predvsem to, da se končno dogaja nekaj novega.

  ON:
  Imate višek energije in tokrat ste dejansko pripravljeni preiti k dejanjem. Nekdo vam bo odgovoril na pravi način in to bo le še nadaljevanje izredno prijetnega druženja ali sodelovanja.

   
       

  ONA:
  Poti do zmage ne morete skrajšati, saj je treba narediti prav vse stopnice, eno po eno, ne glede na to, kako rutinirano postaja. V ljubezni se prav tako držite jasnih dejstev.

  ON:
  Povežite se z nekom, ki ga občudujete zaradi dobre organiziranosti. Še sami se lahko naučite nekaj koristnega, kar boste prav kmalu lahko uporabili. V ljubezni še vedno delate nekaj napakic, toda nič takega, česar ne morete popraviti.

   

  ONA:
  Luna prestopa v vaše znamenje in tako rekoč takoj dela čudeže, saj ste v bikovem obdobju pripravljeni narediti pomembne korake. Izkazali se boste z izredno dobro odločitvijo.

  ON:
  Številne boste navdušili z vašim pozitivnim stališčem. Le redkokdaj se tako odprete in pokažete, česa ste zmožni oziroma da na vas lahko računajo tudi v nekoliko nenavadnih okoliščinah.

   

  ONA:
  Zastavljate si še nekaj vprašanj, toda vse skupaj lahko prav kmalu razvozlate, posebno s pomočjo starejše osebe ali device, kozoroga ali bika, ki bo veliko bolj zbran in umirjen.

  ON:
  Zbranost ne bo na vrhuncu, toda še vedno imate nekaj lepih možnosti za uspeh, čeprav nekoliko počasneje, kot ste upali. Glede pomembnejšega delovnega projekta ali izpita pa si poiščite pomoč.

   

  ONA:
  Pripravljeni ste prejeti bika za roge in jasno pokazati, kaj si želite. Dobra organizacija bo vredna zlata, tudi glede pomembnega srečanja ali potovanja, ki vam je še kako pomembno.

  ON:
  Do marsičesa prihajate še hitreje, kot ste upali, in ob pomembnem srečanju boste le še poudarili to, kar si želite in nameravate. Prikimavali vam bodo, kar bo le okrepilo vašo samozavest.

   
       

  ONA:
  Poskusite rešiti nekaj perečih delovnih vprašanj, za katera potrebujete tudi strokovno pomoč. Vsako odlašanje pomeni le korak dlje od cilja, zato bodite pogumnejši.

  ON:
  Zasebne zadeve so v ozadju, saj se preprosto morate osredotočiti na nekaj pomembnejšega, kar je povezano s kariero in organizacijo vsakodnevnih navad. Še malo zbranosti in uspelo vam bo.

   

  ONA:
  Znova bo v ospredju predvsem vaša trma, čeprav bi morali čim prej izvedeti, kako živijo in razmišljajo drugi ter kaj lahko popravite. Vsaj partner bo vsekakor na vaši strani, kar bo najpomembnejše.

  ON:
  Bodite igrivi, mladostni, optimistični. Tako boste zbrali največ pozitivne energije ter se vsega lotili na najboljši mogoči način in izvedeli, za kaj vse se lahko potegujete.

   

  ONA:
  Nadaljuje se bikovo astrološko obdobje, ki zagotovo ni eno najlažjih, toda vsekakor se lahko lotite vsaj nečesa, za kar potrebujete več zbranosti. Za lepše reči pa morate počakati na drugi del tedna.

  ON:
  Niste tako hitri in spretni kot po navadi. Tokrat se preveč zadržujete okoli stvari, ki bi jih radi analizirali do podrobnosti, in ugotovili, kakšne so morebitne pasti. Vse skupaj pa vas tudi precej izčrpa.

   

  ONA:
  Z Luno, ki vam nasprotuje, spoznavate, da ste morda zapostavili nekaj pomembnega. K zadevi se morate vrniti s prenovljenim navdušenjem in jasno začrtanim ciljem!

  ON:
  V mislih ste raztreseni, mikajo vas daljave in področja, ki jih še niste raziskali, po drugi strani pa vas omejujejo realne okoliščine v obliki denarja in nezadostne podpore. Ostanite na trdnih tleh!  Natisni        Priporoči


 • Kazalo