• Dnevni horoskop
   
  Horoskop velja za 19. 10. 2017
   
   
       

  ONA:
  Delovnih razmer ne morete spremeniti, toda lahko se povežete s tistimi, ki vam lahko pomagajo. Razmišljate o nekem predlogu, ne oklevajte preveč! Šele po pogovoru se lahko mirno odločite.

  ON:
  Luna vam še vedno nasprotuje. To se zrcali predvsem v pomanjkanju zamisli ali posluha v delovnih vodah ali pa ob povišani nestrpnosti s partnerko. Izberete lahko med prepirom in modrim čakanjem, da se razmere za vas izboljšajo.

   

  ONA:
  Pazite, posebno pri nepremičninskih poslih, ne delajte ničesar kar na pamet. V takem vzdušju bo malo časa za ljubezen. Odločilen bo pogovor z nekom, ki je na tem področju podkovan. Le tako vam ne more spodleteti.

  ON:
  Dan se začenja v znamenju delovnih novosti. Imate priložnost, ki jo je treba ujeti prav v hipu! Tveganje je minimalno, zato ne izgubljajte dragocenega časa. V ljubezni ste trenutno preveč togi.

   

  ONA:
  Končno dan po vašem okusu! Pri marsičem ste izredno hitri in marljivi. Radovednost vam lahko odpre nova vrata. Zadovoljni boste, posebno po nekem pogovoru. Izberite si pravo družbo za potovanje.

  ON:
  Znani ste po trmi, ki se po navadi zbudi, ko je najtežje. Nekaj boste opravili po svoje, izkazalo se bo, da niste zgrešili. Tudi v ljubezni lahko dobite zeleno luč, posebno v zgodbi, ki je še v povojih.

   

  ONA:
  Pri delu vas bo zmotila naglica tistih, ki le veliko govorijo, ne da bi karkoli storili. Morda pozabljate, da ste tudi sami večkrat povsem isti. Šele popoldne si boste lahko oddahnili.

  ON:
  V ljubezni bo pestro, vendar pazite, če oklevate med dvema osebama. Vsekakor ostanite zvesti svojim prepričanjem, nekaj vas bo rešilo takrat, ko boste povsem mirni in iskreni. Zdravje in videz se izboljšujeta.

   
       

  ONA:
  Nekaj vas prijetno vznemirja. To se po navadi dogaja takrat, ko že postanete nestrpni, na pragu nove poslovne ali ljubezenske priložnosti. Zagotovo ne boste zgrešili, odzovete se lahko na podlagi občutka.

  ON:
  Zanimivo bo, posebno če si želite obrniti nov list ter če bi radi spet postali vplivnejši. Privoščili si boste več zabavnih aktivnosti, posebno če je vključena tudi draga oseba.

   

  ONA:
  Nekaj lahko vodite brez kakršnih koli težav. Le poskusite se prebiti v ospredje, ni razlogov, da bi tik pred zdajci popustili. V ljubezenskih odnosih ste lahko veliko bolj drzni in izvirni.

  ON:
  Imeli boste možnost, da na pravi način izveste resnico. Izredno odločni boste, vsaj z besedami. V službi bo vsekakor manj zahtevno, kot ste pričakovali. Ljubezen prinaša olajšanje!

   

  ONA:
  Pripravite se na srčno srečanje, po katerem se vam lahko tudi zavrti v glavi! Dobro se boste počutili v družbi mlajših in energičnih. Tokrat ste lahko prepričani, da vam bodo prisluhnili.

  ON:
  Obstaja veliko področij, na katerih se lahko izkažete. Neko srečanje se bo končalo veliko bolje, kot ste predvidevali, posebno če boste naredili prvi korak. Hrepenite po zmagi in zagotovo niste daleč od cilja!

   

  ONA:
  Preveč tuhtate in se obremenjujete. Nekaj bi lahko popravili hitreje, kot sploh upate. Morda le predolgo čakate na druge, da vam prikimajo. Tokrat se poskusite učiti na napakah.

  ON:
  Priznati si morate, da vas izkušnje vendarle niso izučile, saj očitno preveč upate, da bo vse le tako, kot si sami želite. Ne morete se sprijazniti s tem, da morate čakati, vendar vsaj danes ni druge poti.

   
       

  ONA:
  Nekaj se vam bo zdelo preveč dobro, da bi bilo resnično. Po navadi ste nezaupljivi takrat, ko vse poteka preveč lahko. Le v ljubezni se vsekakor lahko sprostite, posebno v odnosih z zračnimi tehtnicami, vodnarji ter dvojčki.

  ON:
  Imate veliko energije, končno jo boste usmerili na pravo stran, k načrtu ali osebi, ki si to zasluži. Vaša odpornost se počasi izboljšuje in tudi časa bo dovolj, da končno končujete nekaj, kar se je po nepotrebnem zavleklo.

   

  ONA:
  Bodite previdnejši, da ne bi zamešali nekaj pomembnih podatkov, datumov, števil. Le z natančnostjo boste lahko mirno nadaljevali. Imate dovolj poguma, vendar v ljubezni ali ob nekem druženju vseeno ne veste kako naprej.

  ON:
  Nekaj srečanj ali napornejših pogajanj vas bo utrudilo, vendar izkazalo se bo, da nikakor ni šlo drugače. Imate vsaj to možnost, da uredite nekaj v domačih odnosih, če boste tudi nekoliko popustili.

   

  ONA:
  Ob Luninem mlaju v zračnem elementu je vse mogoče! Postajate izredno optimistični. Iščete bližnjico, možnost, da bi neko delo opravili drugače ali da se v razmerju postavite zase bolj odločno kot doslej!

  ON:
  Zastavili si boste nekaj, kar je dokaj težek in zahteven zalogaj. Vsekakor pa boste ravno zaradi tega izredno odločni in vztrajni, ker boste vse skupaj sprejeli kot izziv! Tudi v ljubezenskih odnosih.

   

  ONA:
  Dogaja se vam preveč stvari hkrati, zato boste cel dan neverjetno napeti. Ne morete se sprijazniti s tujimi odločitvami, posebno če imate občutek, da vas pravzaprav niso nič vprašali. Priložnost, da bi kaj spremenili prihaja nekoliko pozneje.

  ON:
  Napetost se zvišuje, posebno pri pomembnih srečanjih ali sestankih. Ničesar ne morete rešiti kar čez noč. Preveč ste obremenjeni ali raztreseni, oddahnili si boste šele proti večeru. Storite več za fizično kondicijo.  Natisni        Priporoči


 • Kazalo
  " "