• Dnevni horoskop
   
  Horoskop velja za 22. 12. 2014
   
   
       

  ONA:
  Pri določenih zadevah ste naenkrat preveč enostranski. Morda le zato, ker ne zaupate osebi, ki vas je enkrat zavrnila. Ne premakneta se z mrtve točke. Ne pričakujte preveč, saj se le tako lahko zaščitite pred razočaranji.

  ON:
  Pred vami je naporen prehod v zimo in le najvztrajnejši boste ostali v nekih ustaljenih vodah, vsaj kar zadeva delo. V ljubezni pa naenkrat sklepate na neki čuden način, dokaj naivno.

   

  ONA:
  Ugotovili boste, kje ste se morda motili glede osebe, za katero si močno želite, da bi ostala v vašem življenju. Razvajajte se, lahko tudi prevzamete pobudo, posebno glede potovanja.

  ON:
  Danes boste med najbolj prepričljivimi, tudi glede stvari, ki so težje dosegljive. Potujte, ne odlašajte glede nekega pogovora. Dobri stiki s tujino omogočajo razplet glede kar nekaj težjih vprašanj.

   

  ONA:
  Tokrat preprosto nočete ali ne morete spregovoriti o nečem, kar vam je še vedno izredno pri srcu. Pustite času čas, pa tudi partnerju, da se odloči. Glede službe pa lahko poiščete pojasnila, v nasprotnem pa boste le odlašali.

  ON:
  Pri delu ste preveč lahkomiselni, kar je lahko nevarno, posebno pri novem sodelovanju. Ničesar ne morete opraviti v imenu ali namesto drugih. V ljubezni se naenkrat preveč razkrivate.

   

  ONA:
  Ni pravi dan za romantiko ali velika načrtovanja. Na vas vpliva oseba, ki vam ni preveč podobna. Imate v mislih svojo zgodbo in od tega nikakor nočete odstopiti. Pazite ob nakupih in dogovorih glede urnikov.

  ON:
  Pot do vaših ciljev je trnova. Ne zaupate skoraj nikomur, toda težava je morda prav v tem, ker bi v resnici morali pravočasno spregovoriti in si poiskati neke nove rešitve, tako pri poslih kot z nežnejšim spolom.

   
       

  ONA:
  Preveč razmišljate o eni in isti zadevi, namesto da bi se pomaknili naprej. Gre za nekaj na zasebnem področju, kar še držite v sebi. Ne glede na vse morebitne pomisleke lahko vseeno preidete k dejanjem, čeprav previdno.

  ON:
  Obtožili vas bodo, da ste preveč raztreseni. Lahko se zaprete med štiri stene, kar se vam sicer ne zdi kot optimalna rešitev. Taktiziranje je vsekakor bolje, kot da bi zapravljali energijo.

   

  ONA:
  Imate veliko energije, tudi za nekaj nujnega, kar ste morda preložili. Ob vas je nekdo, ki vas ne bo pustil na cedilu. Zato premislite, kaj bi lahko uredili, in preidite k dejanjem.

  ON:
  Pred vami je nekaj, kar vam bo ogrelo srce. Ne razmišljajte preveč, kaj kaže storiti. Pokažite, kaj si dejansko želite, saj boste tako pri poslih kot v ljubezni uspešni le najhitrejši.

   

  ONA:
  Imate še nekaj pomislekov glede zadeve, ki se bo nekako prehitro premaknila z mrtve točke. Vprašajte se, ali si to resnično želite, saj bo vse skupaj dokaj velik zalogaj in napoveduje izredno naporen teden.

  ON:
  Priložnosti je manj, kot ste pričakovali. To je nekaj, kar vas naenkrat muči, saj niste vajeni ostati v ozadju ali praznih rok. V ljubezni nočete razkriti svojih namenov. Partnerica ali prijateljica to sicer sluti, a ne more kljubovati vaši trmi.

   

  ONA:
  Vaša kondicija se bo izboljšala, pa še v ljubezni osvajate z nežnostjo. Imate vse razloge za dobro voljo. Tokrat imate na voljo dve možnosti, ob srečnem preobratu boste zadovoljni.

  ON:
  Dinamični ste, želite si več druženj, zabave, nečesa zunaj običajnega. Po drugi strani pa se v domačem krogu ne počutite najbolje, morda zaradi tega, ker od vas spet preveč pričakujejo.

   
       

  ONA:
  Določenim odločitvam se ne morete izogniti. Vseeno se poskusite spomniti nečesa, kar vas je pred kratkim rešilo in je povezano s nakupom ali dogovorom z drago osebo. Ljubezen iščete pri nekom, ki je zanesljiv.

  ON:
  Nečesa si še vedno ne morete privoščiti, predvsem zaradi zamud pri izplačilih. V ljubezni se bo zgodil čudež: naenkrat boste ostali brez besed, posebno če je ob vas oseba, ki očitno ne namerava popustiti.

   

  ONA:
  Luna se počasi seli v vaše ozvezdje, hkrati se začenja vaše astrološko obdobje. Šesti čut vas ne bo pustil na cedilu. Čeprav bo še nekaj nedorečenega, se boste, tudi v zadnjem hipu, odločili, kako in kam. Ne boste zgrešili.

  ON:
  Tokrat lahko delate po svoje, saj lahko računate na srečne okoliščine. Vaši načrti se bodo spreminjali iz minute v minuto. Dogodki vas prepričujejo, da so presenečenja vedno mogoča, posebno zgodaj popoldne.

   

  ONA:
  Za zdaj ste izgubili glavno besedo in vodilno vlogo, toda zadeve vendarle niso tako črne, kot si domišljate. Nekaj obžalujete, čeprav bi v resnici morali le obrniti novi list.

  ON:
  V ljubezni se zavedate, kaj imate, a srce vas vseeno vleče drugam. K sreči pa imate dober občutek za to, kdaj se je treba ustaviti. Pazite na zdravje, več počivajte. Ne zastavljajte si novih, napornih ciljev.

   

  ONA:
  Obkrožajo vas osebe, ob katerih vam ne bo dolgčas. Ne boste ostali na suhem, posebno v ljubezni. Imate pred seboj veliko možnosti v povezavi s potovanjem ali celo selitvijo.

  ON:
  Sprenevedali se boste, čeprav dobro veste pravo resnico. Vseeno se še vedno lahko rešite iz zadrege, toda samo s popolno iskrenostjo. Naenkrat boste na vse skupaj gledali z drugačnimi očmi.  Natisni        Priporoči


 • Kazalo