• Dnevni horoskop
   
  Horoskop velja za 24. 4. 2017
   
   
       

  ONA:
  Planeti obetajo prijetnejša ljubezenska dogajanja, posebno Luna, ki sije na vas prav iz vašega ozvezdja z vso močjo in vam vrača optimizem. Znašli se boste v zanimivi družbi, vaša komunikativnost bo na vrhuncu.

  ON:
  Kar naenkrat vas bo predramilo nekaj, kar bo vplivalo na vaše ponedeljkove načrte. Zdravje se bo počasi izboljšalo, vendar tudi pod pogojem, da boste storili več za fizično pripravljenost.

   

  ONA:
  Preveč ste se sprostili, s čimer na določen način ogrožate svoj položaj. Potem bi morali hiteti z iskanjem rešitev. Od vas pričakujejo veliko, zato se hitro premaknite, posebno kar zadeva pomembnejšo nalogo.

  ON:
  Trenutno se ne morete dogovoriti, saj se nikakor ne morete sprijazniti z nečim, kar vam ne ustreza. Nekaj telefonskih klicev in pogovorov tik pred zdajci ne bo zadostovalo. Dragi osebi pozorneje prisluhnite.

   

  ONA:
  Nenehno boste zatrjevali, da ste tokrat imeli prav. Vse vendarle ima svoje meje, zato ne pretiravajte. Izkoristite stike z nekom, ki vam je nekoč dal nekaj koristnih napotkov tako glede dela kot v zasebnih odnosih.

  ON:
  Dogajalo se bo kot po navadi, vse naenkrat. Z drago osebo se še ne moreta povsem uskladiti, toda nekako se vam zdi, da podobno razmišljata vsaj glede pomembnega praktičnega vprašanja v zvezi s potovanjem ali obiskom.

   

  ONA:
  Na srčnem področju ne želite odstopiti od svojih načel. Vsekakor bi se morali pravočasno zavedati, da pravzaprav gre za igro brez zmagovalca. Pazljiveje izbirajte besede, čeprav boste stežka premagali svojo današnjo impulzivnost!

  ON:
  Teden boste začeli nekako na trnih in z občutkom, da vam nasprotujejo. Pazite, kajti tudi sami ste izredno občutljivi, bolj kot kažete. Previdnost je mati modrosti, posebno z nežnejšim spolom.

   
       

  ONA:
  Vse se počasi postavlja v ravnovesje in vsekakor boste zadovoljni. Očitno je, da se vse najbolje obnese takrat, ko sledite svojemu šestemu čutu, posebno ko se bo izkazalo, da vas nekdo končno pozorno spremlja.

  ON:
  Pri delu vam bo pomagal nekdo, ki prihaja od daleč ali se po dolgem času vrača v vaš vsakdan. Vsekakor vas bodo razveselili mlajši ter novica v zvezi z osebo, ki je ne morete pozabiti!

   

  ONA:
  Takoj ob začetku tedna se prebuja močna ambicioznost! Radi bi nekako vplivali na dogodke, tudi na srčnem področju boste z neko izjavo pustili svoj pečat. Varčujte s fizičnimi močmi, posebno če še vedno okrevate.

  ON:
  Prejeli boste povabilo na pot. Ni razlogov za obotavljanje, le preverite vse stroške. V službi boste imeli kar nekaj dobrih zamisli in priložnosti, obrestuje se vam nekaj več izvirnosti.

   

  ONA:
  Dnevi kar bežijo, še vedno pa se ne morete izogniti občutku, da niste storili dovolj, posebno glede ljubezenskega razpleta. Delujete neodločno ali pristransko, zato poskusite spremeniti taktiko in predlagajte kaj novega.

  ON:
  Med prijatelji bo nekaj novosti, toda še vedno ne tisto, kar si predstavljate. Ni pravi trenutek za reševanje pomembnih vprašanj, saj ste preveč napeti in imate občutek, da bi se morali preveč prilagoditi.

   

  ONA:
  Ne dovolite si, da bi z najtežjimi opravki začeli prepozno. Pohitite, ker danes ne bodo imeli preveč razumevanja za vaše muhe. V ljubezni pa nekako utišajte svoje dvome in še posebno neutemeljene strahove.

  ON:
  Začetek tedna je precej naporen, z ovinki na vsakem koraku. Posebno pazite glede nepremičninskih zadev, saj nečesa še ne poznate ali vam ne ustreza tako, kot ste pričakovali. Za ljubezen bo trenutno premalo časa.

   
       

  ONA:
  Pravočasno boste ujeli nekaj novih priložnosti. Tako lahko poravnate vse zaostanke. Poskrbite za svoje telo in boljše počutje, krepite moči ter se ne ozirajte preveč na sitnosti s partnerjem, ki jih boste že jutri pozabili.

  ON:
  Fizično se počutite veliko bolje in komaj čakate na še nekaj novic od daleč. Dan bo vsekakor po vašem okusu in posebno zanimivo bo tudi v ljubezenskih in družinskih odnosih. Uspešno boste premagali še nekaj zadnjih dvomov.

   

  ONA:
  Ob začetku tedna bo nekaj negotovosti. Nekaj vam ne bo po godu, vsekakor pa morate ostati na trdnih tleh. Zaželeli si boste več miru, toda sprostitev si lahko privoščite šele po uspešno opravljenih nalogah, tudi v zvezi s študijem.

  ON:
  Nadaljuje se nekaj negotovosti. Morda vas še moti to, da ste odvisni od nekoga, ki malo razkriva, zato morate vedno znova ugibati, kaj si misli. Pozor tudi glede naložb in na splošno glede vsega v zvezi z domom in stanovanjem.

   

  ONA:
  Nekaj boste opazovali v čisto drugačni luči kot doslej. Zavedate se, da se situacija postopoma obrača tako, kot vam ustreza. Še partner vam bo prikimal in odprtih rok dočakal trenutek, ko se boste umirili.

  ON:
  Ko boste še enkrat premislili, končno ugotavljate, da lahko preidete od besed k dejanjem. Neogibno bo premagati neupravičeni občutek negotovosti. V družinskem krogu je nekaj ugibanja, toda vse se hitro rešuje.

   

  ONA:
  Med vsemi nalogami vam zagotovo ne bo dolgčas. Pazite le, kako boste izrazili svoje mnenje, posebno če se ne strinjate z določenimi odločitvami v službi. Posvetujte se z nekom, ki je seznanjen z novostmi.

  ON:
  Čas je, da se odločite, ali bi nadaljevali neko dejavnost. Pomaga vam oseba, ki ni ravno nepristranska, toda vseeno vam bo dala veliko energije. Ljubezen je trenutno na stranskem tiru.  Natisni        Priporoči


 • Kazalo
  " "