• Dnevni horoskop
   
  Horoskop velja za 5. 9. 2015
   
   
       

  ONA:
  Nekdo vam ne more do živega, saj še ni razkril vaše šibke točke. Vsekakor pa bosta na koncu oba nekoliko popustila. Pazite pri športnih dejavnostih, radi bi čim prej dosegli nekdanjo kondicijo. Nikar ne pretiravajte.

  ON:
  Tudi vi se občasno lahko ustavite in prepustite svojim sanjarjenjem. Ne primanjkuje vam idej, pač pa še nekaj denarnih sredstev. Previdno pripravite tudi načrt glede izleta.

   

  ONA:
  Prijatelj se vam oglaša z zanimivimi novicami. Ne morete ostati ravnodušni. Razmišljate o tem, kaj bi lahko pravzaprav storili. Gre za nekaj pomembnega, posle ali potovanje, in pri tem vam ne bi smelo spodleteti.

  ON:
  Po eni strani ste v trenutni ljubezenski zgodbi zadovoljni, po drugi pa bi se radi tudi spomnili stare družbe in si privoščili več zabave. Poskusite nekako uskladiti zadeve, da boste ohranili mir.

   

  ONA:
  Novica od daleč bo izredno pozitivna. Končno se prebujate, saj si ob prvem septembrskem koncu tedna želite več na vseh področjih. Pri tem boste spet pokazali nekaj, kar ste morda nekaj časa skrivali: to je trma.

  ON:
  Uspelo vam bo zadeti dve muhi na en mah, uskladiti obveznosti z nečim na ljubezenskem področju, kar vas vedno bolj mika. Vsekakor pazite, saj še ni čas, da začnete razglabljati o svojih čustvih.

   

  ONA:
  Uspelo vam bo preložiti nekaj, kar vas ne navdušuje preveč. Vseeno pa se pripravite na to, da se bo zadeva slej ko prej vrnila na vaš urnik. V ljubezni vas trenutno navdaja negotovost.

  ON:
  Neko povabilo bo prišlo ob nepravem trenutku, ko bi si morali privoščiti več počitka, posebno če se ponavljajo ljubezenski zapleti. Morda ste tudi sami krivi, saj ste določene zadeve sprejeli preveč površno.

   
       

  ONA:
  Dobili boste nekaj odgovorov, a povsem po naključju. Določene stvari se očitno premikajo šele takrat, ko jih pustite pri miru. V prostem času bi si lahko omislili več športa.

  ON:
  Nekoliko raztreseni ste, kar ni naključje, saj se spet ukvarjate s preveč stvarmi hkrati. V ljubezni ste morda nekoliko naivni; želite si verjeti v nekaj, kar bi vseeno morali preveriti. Pazite, komu boste zaupali.

   

  ONA:
  Spet ste preveč nestrpni, morda celo okoli malenkosti. Nekega povabila niste preveč veseli, saj se zavedate, da bi vas vse skupaj le še dodatno utrudilo. Popazite na grlo.

  ON:
  Nekaj opravkov je najmodreje preložiti, morda pod vplivom dogajanja v preteklih dneh. Taka poteza vam trenutno prinaša mir in zavedanje, da vam bo slej ko prej uspelo, čeprav ne takoj.

   

  ONA:
  Zavlačevanja preprosto ne prenesete več. Tokrat si želite kaj več in pravzaprav iščete le tiste ljudi, ki so neposredni in jih ni strah pokazati čustev. Popoldne previdno ob večjih nakupih.

  ON:
  Ob nepričakovanem telefonskem klicu ali povabilu se morate hitro odzvati. Poskusite razumeti prijatelja ali znanca, ki se je nekoč znašel v podobni situaciji. Izkušnje drugih vam lahko pomagajo, čeprav je vaša situacija navidezno drugačna.

   

  ONA:
  Ne ugaja vam tisto, kar se dogaja okoli vas, čeprav vsaj za zdaj ne morete vplivati na odločitve drugih. Velik del dneva boste namenili obveznostim, čeprav ste načrtovali drugačen konec tedna.

  ON:
  Nekdo vam je izredno podoben in lahko se dogovorita okoli skupnih dejavnosti. Še lepše bo, če gre za prijateljico ali znanko, ki bo odkrito navdušena nad vašo podjetnostjo.

   
       

  ONA:
  Izredno dobro se počutite, čeprav je še nekaj nerešenih zadev, ki jih vlečete tako rekoč od konca avgusta. Tokrat se s tem ne boste preveč ubadali, ker se izpolnjuje pomembna srčna želja.

  ON:
  Niste še pripravljeni na nekaj novega, posebno zato, ker čutite, da ste pod pritiskom. V ljubezni se upirate, še nočete odgovoriti in se podrediti partnerici. Pazite na potovanju in za volanom.

   

  ONA:
  Nekaj vas močno moti, toda še ne najdete pravega načina, da bi se nekako dogovorili. Naj vam ne bo nerodno s preprostimi besedami razložiti, kako se počutite in kaj pričakujete.

  ON:
  V zraku bo nekaj negotovosti, morda prav takrat, ko boste prepričani, da so se zadeve uredile. Vse skupaj vas preveč utruja in odvzema dragoceni čas in energijo. Previdno tudi z domačimi.

   

  ONA:
  Čaka vas nekaj zanimivih in krajših ljubezenskih in prijateljskih epizodic. Nič posebno novega, toda vseeno boste zadovoljni. Na izletu se ukvarjajte s športom, pohajajte, razgibavajte se.

  ON:
  Znašli se boste v pravi družbi, sicer pa prav v tem trenutku spreminjate zamisli in se odpravljate nekam drugam. Očitno je, da imate velik višek energije, in zato bo lahko prav ta sobota nepozabna.

   

  ONA:
  Šele popoldne se boste zavedli, kakšne so trenutne meje vaših moči. Zato ne oklevajte in si pravočasno poiščite pomoč. V ljubezni se vam prav tako ni treba nenehno razdajati.

  ON:
  Vse gre v bolj pozitivno smer in že dopoldne boste izredno močni in odločni, posebno po nekem klicu. Le glede potovanja ste še vedno polni pomislekov, saj gre za dokaj velik zalogaj, povezan tudi z delovnimi ambicijami.  Natisni        Priporoči


 • Kazalo