• Dnevni horoskop
   
  Horoskop velja za 28. 8. 2014
   
   
       

  ONA:
  Utegnili bi zapraviti preveč, kar je le posledica pomanjkanja izkušenj. Pazite z moškimi, posebno v službi. Zadeve lahko uredite le z veliko več potrpežljivosti, obenem pa trpi vaše zdravje.

  ON:
  V ljubezenskih in domačih odnosih je napeto. Morda vas muči občutek slabe vesti, zato se boste stežka odločili za akcijo. Vsaka medalja ima dve plati, premislite o tem, kaj bi radi izboljšali.

   

  ONA:
  Tisto, kar se vam zdi znano, je morda povsem zunaj vašega nadzora. Zato se še pozanimajte, kaj in kdaj lahko ukrepate. Pošljite nedvoumno sporočilo le nekomu, ki vas čaka.

  ON:
  Glede financ vam bo uspelo nemogoče: poravnali boste nekaj dolgov ali se dogovorili glede povišanja plače. Le draga oseba bo morda nekoliko muhasta, zato pazite, kako se boste odzvali.

   

  ONA:
  Nekaj več sreče časa tiste, ki se v zadnjih avgustovskih dneh odločate za potovanje. Tudi ljubezen je zelo blizu, verjetno je, da vse skupaj prihaja od nekoga, ki se bo kar naenkrat izpostavil.

  ON:
  Ljubezenske zvezde vam pripravljajo presenečenja. Končno se boste odločili, s kom si želite prebiti največ časa. Po eni strani vam bo odleglo, saj vas je dolgo spremljala obremenjujoča neodločnost.

   

  ONA:
  S partnerjem ali prijateljem bo kar nekaj težav. Imeli boste občutek, da govorite v različnih in nerazumljivih jezikih. Taka zgodba se prepogosto ponavlja, zato bi si morali omisliti kak rezervni načrt.

  ON:
  Ne sprejemajte nase novih obveznosti, nečesa, o čemer še sami niste prepričani. Utegnilo bi se zaplesti takrat, ko boste že začeli razmišljati o naslednjih korakih. Previdno, posebno v odnosih s tehtnicami in vodnarji.

   
       

  ONA:
  Ljubezenske zadeve se končno premikajo, zato bodite pripravljeni na nove izzive. Družite se z vami podobnimi: ovni in strelci. Tako se boste še bolj prepričali, da ste na pravi poti.

  ON:
  Hiteli boste, toda brez pravega načrta se lahko spet zaplete. Tokrat vam lahko pomaga nekdo, ki sicer govori veliko, vendar je tudi precej izkušen in ve, kaj kaže storiti.

   

  ONA:
  Prijetno bo, predvsem po zaslugi nekoga, ki razume, kaj si želite. Tokrat se najbolje razumete s tistimi, ki vam sicer niso podobni, in to so tehtnice, vodnarji ter dvojčki. Glede nove naloge čutite nekaj strahu, toda brez razloga: uspelo vam bo.

  ON:
  Napredujte počasi in izredno previdno. Ničesar ne ocenjujte naglo in nepremišljeno. Kaj takega ne bi bilo v skladu z vašim značajem. Popoldanski dogodek vseeno pozitivno vpliva na vas, saj se boste počasi odprli.

   

  ONA:
  Zahtevajte svoje, posebno če gre za nekaj povsem konkretnih dogovorov. Tokrat se ne bi smeli ustaviti pri besedah. Luna v znaku vam podarja prav posebno očarljivost, posebno ob srečanju, ki ste ga dolgo čakali.

  ON:
  Čim prej poiščite nekoga, ki vas pozna in predvideva, kako bi lahko rešili tisto, kar vas trenutno najbolj muči. Uspešnejši boste pri nalogah, ki zahtevajo večje fizično naprezanje.

   

  ONA:
  Imeli boste dovolj časa, da se odločite. Ob vas bo nekdo, do katerega čutite vedno več, čeprav tega še ne kažete. Izogibajte se kakšnemu koli besednemu spopadu, posebno v službi.

  ON:
  Nikar se ne odločajte na vrat na nos ali le na podlagi nekaj dejstev, posebno če gre za spremembo službe ali selitev. Počakajte in vmes prisluhnite vsem, ki vam svetujejo drugače.

   
       

  ONA:
  Nekdo bo pokazal veliko zanimanje za to, kar počnete. Vse skupaj boste sprejeli kot pohvalo in očiten znak, da vam je uspelo. Obenem poskrbite za izpopolnjevanje na poslovnem področju.

  ON:
  Teden se nadaljuje v znamenju dobre volje. Luna vam pomaga, da se odločite in vsaj za zdaj omejite na področje, kjer ste posebno uspešni, in to je delo. Popoldansko sporočilo vam bo dodalo še nekaj adrenalina.

   

  ONA:
  Znova vas motijo predvsem neurejene družinske razmere. Potrebujete več dokazov, da bi se lahko sprostili, čeprav jih iščete na napačni strani, pri osebah, ki vas trenutno preprosto ne morejo razumeti.

  ON:
  V zakonu in na splošno doma bo kar nekaj vprašanj, ki jih za zdaj ne morete rešiti, vsaj sami ne, zato se pripravite na kompromis. Poskusili boste vse, toda zaman, zato počakajte, da se bo spet zjasnilo.

   

  ONA:
  Na delu počakajte na odločilno informacijo. Veliko govora bo o vseh mogočih novostih in za zdaj ni nikakršnih razlogov, da bi se ustavili, posebno če ste pripravljeni spremeniti navade.

  ON:
  Sproščeno se boste lotili nečesa, kar bo laže od predvidenega. Vseeno vam ostane občutek, da bi si lahko zastavili veliko več. Poskrbite tudi za materialno plat, organizirajte si nekaj v dvoje.

   

  ONA:
  Posebno oblačno bo ljubezensko nebo, kar vas preseneča. Pričakovali ste več posluha od nekoga, ki se je umaknil. Obenem pa se počutite odlično v družbi znancev iz umetniških krogov in s prijateljicami.

  ON:
  Veliko govoric bo, kar vas moti, ker ne marate, da se vam kdor koli vmešava v vaše načrte. Pri delu preveč čakate, da se vam stvari ponudijo kar same od sebe. Potrudite se po najboljših močeh.  Natisni        Priporoči


 • Kazalo