• Dnevni horoskop
   
  Horoskop velja za 19. 9. 2014
   
   
       

  ONA:
  Bodite pozornejši na napovedane delovne spremembe. Nekdo, ki ga sicer niste vedno upoštevali, bo tokrat prišel z zanimivim predlogom. Morda bi se morali vsaj začasno prilagoditi.

  ON:
  Naporne obveznosti so za vami, zdaj se z vsem spopadate veliko bolj sproščeno. Odpravite se na krajše potovanje, izkoristite šesti čut in prebujeno komunikativnost, posebno v odnosih z drugimi ovni ter levi in strelci.

   

  ONA:
  Komaj čakate, da se bo ta težek dan končal, saj so številni okoli vas prepočasni, vi pa bi radi čim prej izvedeli, kako bodo potekale določene delovne stvari. Pazite, tudi s partnerjem, ki vam zastavlja težje vprašanje.

  ON:
  Ne morete se zbrati, saj stvari ne potekajo tako, kot si želite. Tokrat vas motijo predvsem tisti, ki na vas preveč pritiskajo. Tudi v službi je mogoče, da se boste odzvali precej ostro.

   

  ONA:
  Prebujajo vas zanimivi stiki, srečanja, naročila; vse bo nekako medsebojno povezano na prav poseben način. Komunikativnost je na vrhuncu, posebno ob srečanju, ki bo imelo dolgoročne posledice.

  ON:
  Nikar se ne zapirajte med štiri stene in se prav tako ne podrejajte tujim željam. Pri učenju in reševanju pravnih vozlov ne dovolite, da bi vas motili, temveč izberite osebo, ki bi vam lahko pomagala prebroditi najtežje.

   

  ONA:
  Lahko združite dve dejavnosti, ste na dobri poti, dovolj iznajdljivi in podjetni. Tudi v ljubezni se lahko prepustite prvemu občutku, saj se bosta z nekom razumela kot že dolgo ne.

  ON:
  Danes boste polni optimizma, spretni tudi pri nenavadnih srečanjih. To so po navadi situacije, v katerih ne najdete pravih besed, tokrat pa bo drugače. Hitreje okrevate.

   
       

  ONA:
  Mars je na vaši strani neba in zagotavlja vam še več energije, celo za zadevo, ki ste jo nameravali opustiti. Hitro in spretno se boste lotili nečesa, za kar ste prej potrebovali več časa.

  ON:
  Luna je prestopila v vaše ozvezdje in že zgodaj zjutraj čutite njene blagodejne vplive, tudi tako, da se boste instinktivno odločili za obisk pravega mesta ali ukvarjanje z zanimivo dejavnostjo. Ljubezen je spet v ospredju.

   

  ONA:
  Pričakujete novico ali sporočilo, vse skupaj pa zamuja in vas še bolj obremenjuje. Ni vam pisano na kožo, da bi bili odvisni od kogar koli, zato nadaljujte po svoji vesti in občutku.

  ON:
  Premislite o drugačnem pogovoru z osebo, ki je roko na srce niste niti poskušali povsem razumeti. Prilagodljivost je edina pot do uspeha. Pri študiju ne zanemarjajte podrobnosti.

   

  ONA:
  Končno ste bolj sproščeni in optimistčni. Tako se boste veliko lažje spoprijeli z vsemi obveznostmi. Je kar nekaj zanimivih in spodbudnih možnosti. Petek končajte z dobro novico na ljubezenskem obzorju.

  ON:
  Po nekaj dneh povišane napetosti čutite olajšanje, saj bodo sodelovanja v znaku izpolnjenih želja in usklajenih interesov. Z denarjem imate srečno roko, v ljubezni vas privlači oseba, ki je povsem razbremenjena.

   

  ONA:
  Ugotovili boste, da vam je nekaj opravkov odvzelo preveč časa. V trenutku, ko se lahko sprostite, pa ste še vedno pod stresom, nemirni in neučakani. Varujte zdravje, popazite nase.

  ON:
  Vrsti se nekaj nesporazumov, in sicer povsem po nepotrebnem, saj bi se sporom najraje izognili. Nečesa ne morete dokazati, zato obrnite novi list in začnite znova, na drugačnih osnovah.

   
       

  ONA:
  Zjutraj boste precej raztreseni, saj nečesa ali nekoga niste pričakovali tako hitro. Vse skupaj zahteva vašo popolno pozornost in zbranost, zato odprite oči in ne dovolite, da bi se spet zmedli.

  ON:
  Prepričani ste, da bo neko srečanje nekoliko težavno, toda izteklo se bo drugače. Ne izdajte svojih skrivnosti, čeprav vas sprašuje oseba, ki ji zaupate. Počakajte, dokler ne boste bolj zbrani in odločni.

   

  ONA:
  Nad današnjimi predlogi niste preveč navdušeni, zato bo morda najbolje, če se boste oddaljili in ukvarjali samo s tistim, kar vam je resnično všeč. Naj vas ne presenetijo glavoboli. Zdravite se na naravni način.

  ON:
  Imeli boste nekaj več opravkov z znanko ali sorodnico, ki vas lahko zmede s svojimi vprašanji. Ne zanašajte se le na svoj šesti čut, ker vas moti preveč vtisov in nasprotujočih si čustev. Upoštevajte dejstva.

   

  ONA:
  Pričakujte nekaj novic od osebe, ki ji resnično zaupate. To bo vajin odnos obarvalo z novimi odtenki. Družabnost vam pomaga tudi pri poslovnih dogovorih in ob dejavnosti, ki ste jo nekoč prehitro opustili.

  ON:
  Z drago osebo storite prvi korak, čeprav ste v resnici pričakovali več njene pobude. Vsekakor se lahko odkrito pogovorite, ker boste v nasprotnem znova zmedeni, posebno januarja.

   

  ONA:
  Popazite, tako ob težjih fičnih dejavnostih kot za volanom. Danes ste nekoliko zasanjani, tudi zaradi ljubezenskih novosti. Tokrat lahko tudi nekoliko improvizirate in se organizirate drugače kot doslej.

  ON:
  Ni nujno, da se držite enih in istih pravil ter ustaljenih shem. Naenkrat boste ugotovili da vam je nekdo izmed vaših bližnjih pripravljen prisluhniti tudi okoli zadeve, kjer se do zdaj nista razumela.  Natisni        Priporoči


 • Kazalo