• Dnevni horoskop
   
  Horoskop velja za 29. 7. 2016
   
   
       

  ONA:
  Razmišljate o možnostih za dodatni zaslužek. Ob tem bo časa za romantiko nekoliko manj, kar vas ne bo motilo, ker ste usmerjeni le na en cilj. Popoldne boste vseeno prijetno presenečeni zaradi nekoga, ki ne miruje!

  ON:
  Pohitite, lahko končate več stvari hkrati. Planeti vas podpirajo, posebno če boste poiskali nove zaveznike. V ljubezenskih odnosih se lahko izkažete tudi z novo znanko.

   

  ONA:
  Nekdo vam ne bo odgovoril tako, kot ste upali. Imeli ste občutek, da sta si preveč različna, da bi začela kakršnokoli zgodbo. Težave z zdravjem so le prehodne in kmalu bodo pozabljene. Morda potrebujete le nekaj več počitka.

  ON:
  Ni vse v tem, da se držite enega in istega. Tudi če ste na ta način, vsaj po vašem mnenju, najuspešnejši. V ljubezni postajate dokaj nepotrpežljivi, kar je precej obremenjujoče za oba.

   

  ONA:
  Vaše delovne težave se počasi končujejo. Še enkrat se potrjuje staro pravilo: ko se na enem mestu zaprejo vrata, se na drugem odpre okno. Tokrat boste tudi v ljubezni resnično zadovoljni.

  ON:
  Najprej se posvetite nujnim opravkom, posebno zgodaj zjutraj, potem bo ostalo še dovolj časa za druge, prijetnejše dejavnosti. Z Luno v znaku ste izredno dinamični in lahko se zanesete na prvi občutek.

   

  ONA:
  Strpnost je vaša vrlina. Pomaga vam, posebno ob reševanju nekega starega vprašanja. Glede potovanja se povežite z nekom, ki ste ga že srečali in vsaj približno veste, kaj lahko pričakujete.

  ON:
  Preveč ste prepričani o svojem prav, zato si preprosto ne priznate možnosti, da bi se utegnilo kje zalomiti. Najdite neko novo taktiko in omislite si nekaj, kar naj bi vam pomagalo prebroditi trenutne težave.

   
       

  ONA:
  Z neodločnostjo v ljubezni in igro med dvema ognjema si pravzaprav želite priskrbeti neki zasilni izhod. Pri delu poskrbite predvsem za materialno plat zadev, tudi če potujete ali spreminjate pomembne delovne pogoje.

  ON:
  Nikar ne hitite, saj po tem ni nikakršne potrebe. Počasi boste izvedeli vse glede sprememb delovnih razmer ali sodelovanja, ki naj bi zaznamovali naslednji mesec. Imate vse v svojih rokah.

   

  ONA:
  Nekaj, o čemer se še nočete pogovoriti, vas sicer še vedno vznemirja. Izzivali vas bodo, da spregovorite, čeprav niste pripravili vseh odgovorov. Raje varčujte z močmi in taktizirajte.

  ON:
  Naenkrat imate občutek, da se zatika na vsakem koraku. Pazljivo glede stroškov. Tokrat ne bi smeli nikakor tvegati, kar velja tudi za zasebne odnose. Pripravite nove, prepričljivejše argumente.

   

  ONA:
  Z osebo, ki vam že dolgo ogreva srce, se bosta resnično ujela. Med vama bo več strasti. Petkovo popoldne in večer sta lahko nepozabna, posebno če se odpravljate na pot.

  ON:
  Vaši napori bodo obrodili konkretne dosežke, tudi z mlajšimi in med prijatelji boste hitreje našli sprejemljiv izhod. V ljubezni se odpira novo, vsekakor srečnejše poglavje.

   

  ONA:
  Pozabite na stare dileme, sicer se boste še bolj zapletali v dvome. Stvari se rešujejo postopoma. Ni nikakršnih bližnjic, posebno če imate opravka z občutljivim in muhastim dvojčkom ali rakom.

  ON:
  Še enkrat preverite vse dogovore, pogoje in pogodbe. Nečesa ne morete končati tako, kot si želite, zato si poiščite kakšno drugačno pot. V ljubezni ste preobčutljivi.

   
       

  ONA:
  Vsaka stvar ima svoj razlog, zato ne obupajte, če bo začetek dneva težji, kot ste upali. Preveč se ukvarjate z zadevo, ki naj bi jo pustili za seboj. Morda se bo rešitev prikazala šele takrat, ko boste že skoraj dvignili roke.

  ON:
  Spomnite se nečesa, kar vam je nekoč dvignilo samozavest in zadeva zanimivo aktivnost v prostem času. S kančkom poguma boste uspešnejši in zadovoljni, tudi v ljubezni.

   

  ONA:
  Ugibate, ali je prijatelj ali znanec z vami povsem iskren. Že to, da se sprašujete, pomeni, da nekaj ni, kot je treba. Morda se le trenutno ne moreta uskladiti, vsekakor pa bodite strpni tudi doma.

  ON:
  Ni najboljši dan za kakršnekoli dogovore. Prehitro izgubljate samozavest in potrpežljivost, predvsem če vam ne povedo vsega, zato hitro izgubljate nit. Popoldne si vzemite več časa za šport.

   

  ONA:
  Z nekom se izredno dobro razumeta, čeprav vas je na začetku morda skrbelo. Očitno je, da lahko začneta znova graditi vajin odnos. Novice od daleč pozitivno vplivajo na vaše petkove načrte.

  ON:
  Nekaj vas še vedno lahko preseneti, zato bodite pripravljeni na vse. Vsekakor pazite, večkrat premislite, preden spregovorite. Lahko najdete ustrezno rešitev, tudi le na podlagi občutka. Glede potovanja se pravočasno zavarujte.

   

  ONA:
  Tokrat bo manj posluha in razumevanja, tudi s partnerjem ali doma. Imate nekaj težav z zdravjem, priznati si morate, da ste si nakopali preveč naenkrat in zdaj ste preutrujeni.

  ON:
  Nekomu odgovorite obzirno, a odločno, posebno če gre za vaše načrte in aktivnosti v prostem času. Pri preostalem, posebno v ljubezni, pa morda spet delate celo začetniške napake.  Natisni        Priporoči


 • Kazalo
  " "