• Dnevni horoskop
   
  Horoskop velja za 19. 4. 2018
   
   
       

  ONA:
  V zadnjem hipu boste spremenili načrte, kar se vam ne dogaja pogosto. Tokrat vam to ne bo pretežko, saj vam planeti obetajo veliko energije. Srčni utrip bo izdal vaše vznemirjenje ob pomembnem srečanju.

  ON:
  Okoliščine vam pomagajo pri delovnih odločitvah, posebno pri vsem, kar je povezano s trgovskimi posli. Nekoga boste spoznali v drugačni luči. Iz te situacije se lahko veliko naučite.

   

  ONA:
  Preveč oklevate in se vrtite okoli enega in istega, namesto da bi pogumno poiskali pot iz tega. Vsaj pri poslih se lahko odločite po svoje, prisluhnili vam bodo. Pričakujte nekaj novosti glede plače ali urnikov.

  ON:
  Pričakujete spotikanja, dobili boste nekaj drugačnega: to je dokaj pošteno sodelovanje. Morda vas je bilo preveč strah in razmišljali ste o stvareh, ki so v resnici precej preproste.

   

  ONA:
  Odpravite se na pot, ne mirujte. Tako doma kot v službi in s partnerjem lahko prevzamete glavno besedo, predvsem zato, ker zelo dobro veste, kaj bi radi in kam ste usmerjeni.

  ON:
  Dan bo po vašem okusu, ne bo preveč težkih nalog. Najbolje se počutite takrat, ko imate vse pod nadzorom, čeprav po navadi puščate drugačen vtis. Na ljubezenskem obzorju so prav tako zmage.

   

  ONA:
  Niste preveč razpoloženi za druženja, kar je za vas precej neznačilno. Tokrat morda le potrebujete nekaj več oddiha in časa zase. Le glede izpitov in ob učenju se pravočasno dogovorite.

  ON:
  Nimate dovolj moči ali pa preprosto časa, da bi se ukvarjali z več težavami hkrati. Osredotočite se le na eno težavo, nekaj, kar je povezano s stvarmi, glede katerih se še učite.

   
       

  ONA:
  Prihaja vaših pet minut, posebno če ste se pripravljeni boriti za več stvari hkrati. Pokličite ali povabite v svojo družbo nekoga, ki že nekaj časa računa na vas. Imeli se boste čudovito.

  ON:
  Pri poslih boste dobili pomembnega zaveznika. Nekaj več ljubezenskih utrinkov bo, zlasti pri osebi, ki se do zdaj ni preveč izpostavljala. To bo zanimiva sprememba glede na vajine dosedanje stike.

   

  ONA:
  Naredili boste še nekaj korakov, toda vseeno ne poteka tako, kot si želite. Preveč natančni ste in zato se boste pri vsem ustavili morda še dalj časa, kot bi bilo neogibno.

  ON:
  Pazite na zdravje, odpornost se niža in zato so mogoče sezonske nevšečnosti, kot so prehladi ali alergije. Čas je, da storite nekaj več tudi glede zavarovalnih pogodb ali novih delovnih urnikov.

   

  ONA:
  Vse se bo končalo dobro, posebno ob izpitih in na javnih nastopih, saj se boste držali tistega, kar že obvladate. Tudi na ljubezenskem obzorju bo nekaj novega, posebno v odnosih z izredno zadržano osebo.

  ON:
  Imate dovolj samozavesti, da marsikoga prepričate o svojih ciljih. Skok v neznano se lahko konča presenetljivo dobro. Ljubezensko nebo je tokrat polno novih utrinkov, nekaj boste ujeli brez težav.

   

  ONA:
  Izvedeli boste za nekaj, kar vas bo morda nekoliko vznemirilo. Nimate dovolj moči, da bi se takoj zoperstavili, zato počakajte, da se bo zgodilo še kaj več. Mogoče je tudi, da pod vplivom trenutnih okoliščin nekoliko pretiravate.

  ON:
  Pričakujte nekaj pripetljajev, posebno z nežnejšim spolom in glede pravnih zadev. Gre za stvari, ki niso preveč težavne, vendar pa se prepogosto ponavljajo. Vsekakor ste sicer psihično močnejši, kot kažete.

   
       

  ONA:
  Ni pravi dan za novosti, je pa ugoden trenutek za utrjevanje ljubezenskega razmerja. Preložite potovanje ali pa nakupe, danes se namreč ne morete pravilno in preudarno odločiti.

  ON:
  Na pol poti se boste ustavili in ugotovili, da ste utrujeni. Zato raje počakajte, pritiskov ne marate in se v takih težavnih okoliščinah ne znajdete najbolje. Preverite dokumente in uradne listine.

   

  ONA:
  Posvetite se tudi tistim opravkom, ki jih vedno odlašate. Prisluhnite nekomu, ki je dinamičen in optimističen, saj vas lahko nalete z izredno dobro energijo. V ljubezni vas bodo zmedla nasprotujoča si sporočila.

  ON:
  Preveč se nagibate k skrajnostim, zato v ljubezni ne najdete svojega miru. Pazite z osebo, ki je enako kot vi sumničava. Pri poslih potrebujete pomoč in nasvet nekoga, ki se vsega loteva bolj razbemenjeno.

   

  ONA:
  Želite si več miru in to si vsekakor lahko obetate, posebno popoldne. Igrajte na srečo ali pa si vsaj zastavite nekaj novih delovnih ciljev. Lahko dobite več, kot ste pričakovali, in to bo vsekakor okrepilo vašo samozavest.

  ON:
  Čim prej se odpravite od doma, saj boste v nasprotnem le nenehno razmišljali in se zapirali vase povsem po nepotrebnem. Storite več, da bi rešili odnos z osebo, ki vas vedno več pomeni.

   

  ONA:
  Ne dovolite si, da bi postali finančno ali kakor koli drugače odvisni od drugih. Vaša svoboda je nekaj najbolj dragocenega. Doma ali s starejšimi vas čaka dokaj težavna naloga.

  ON:
  Čutite nekaj utrujenosti ali zamorjenosti, vseeno pa se borite naprej. Čutite, da vam nekaj ne ustreza, zato bodite pazljivi, posebno pri dopisovanju. Le ljubezenske vibracije so še vedno dobre.  Natisni        Priporoči


 • Kazalo
  " "