Najbolj brane novice zadnjih dveh dni - Zabava

Zabava

Konec crocsov? Podjetje zaprlo še zadnji tovarni v Italiji.
Podjetje Crocs je sporočilo, da je v Italiji zaprlo še zadnji dve tovarni čevljev, ki so si v svetu mode že ob prvi izdaji pred šestnajstimi leti nadeli naziv najgrših čevljev na svetu.
38

Zabava

Vipavka za 30 ur izboljšala ženski rekord teka po planinski transverzali
Anja Klančnik je malo pred šesto uro zjutraj pritekla na Debeli rtič in s tem za 30 ur izboljšala ženski rekord teka po Slovenski planinski poti (SPP).
18

Zabava

Parižani ogorčeni nad novimi do okolja prijaznimi pisoarji
Pariške oblasti so na ulice francoske prestolnice namestile do okolja prijazne pisoarje, ki so pri Parižanih vzbudili mešane občutke.
17

Zabava

Gasilec papigi "Ljubim te", ona mu je vrnila s kletvicami
Londonski gasilci so se v ponedeljek ukvarjali z reševanjem papige, ki je tri dni preživela na sosedovi strehi.
15

Ture avanture

Enotedenski oddih si lahko privošči vse več Slovencev
Čeprav pogosto tožimo, da si oddiha zaradi visokih stroškov ne moremo privoščiti, podatki statističnega urada kažejo, da se na enotedenske počitnice odpravi vse več Slovencev.
27

Zabava

Nova figura Donalda Trumpa, ki se znaša nad fotografijo Angele Merkel
V muzeju Madame Tussauds v Berlinu so togi voščeni lutki Donalda Trumpa pridružili se gibajočo figuro ameriškega predsednika, ki uganja številne norčije.
3

Zabava

Bo Izrael izgubil pravico za organizacijo Evrovizije?
Pevka Netta je z zmago na letošnji Evroviziji poskrbela, da je Izrael dobil možnost organizacije naslednjega glasbenega tekmovanja.
21

Zabava

Pri imenu Rolls-Royce nekaj pomeni tudi pomišljaj
Avtomobilske znamke so svoja imena pogosto dobile po ustanoviteljih in to velja tudi za razkošno znamko Rolls-Royce. A malokdo ve, da v imenu nekaj pomeni tudi pomišljaj med imenoma ustanoviteljev.
3

Zabava

Strmoglavljenje turške lire sprožilo nakupovalno mrzlico
V želji po ugodnih nakupih so turisti preplavili turške prodajalne priznanih modnih znamk. Zaradi krize turške državne valute je namreč sicer drage kose oblačil moč dobiti po zelo ugodnih cenah.
9

Zabava

Kraljica soula Aretha Franklin v hudih zdravstvenih težavah
Legendarna ameriška pevka Aretha Franklin, ki so ji pred osmimi leti odkrili raka trebušne slinavke, naj bi bila v izredno slabem zdravstvenem stanju.
7

Zabava

Foto: Muja, ponos Beograda, je najstarejši aligator na svetu
Najstarejši aligator na svetu je Muja, ki je v beograjski živalski vrt iz Nemčije prišel leta 1937, ko naj bi bil star dve leti.
9

Zabava

Sinova Lennona in McCartneyja skupaj pozirala za selfi
Da kri ni voda, dokazuje selfi potomcev dveh glasbenih legend zasedbe The Beatles, ki ne le, da po videzu močno spominjata na svoja očeta, ampak sta tudi oba zaplula v glasbene vode.
7

Zabava

Električna reinkarnacija legendarne isette
V Švici se je rodil avtomobilček, ki bo pritegnil pozornost marsikaterega nostalgika. Imenuje se microlino, oblikovan je v slogu legendarne isette, poganja pa ga elektrika.
13

Zabava

Video: Mariborski otok drugo leto zapored gostil Igre mest
Mariborski otok je gostil zabavne Igre mest, nekoč znane pod imenom Jadranske igre, še prej pa pod imenom Igre brez meja, kjer so v konkurenci petih ekip lanski naslov ubranile Štajerske vijolice.
6

Zabava

The biggest loser?* Premier Tonge voditelje poziva k hujšanju.
Tongovski premier Akilisi Pohiva bo voditeljem drugih tihomorskih držav postavil zanimiv izziv - pozval jih bo, da bodo eno leto skupaj hujšali.
2

Zabava

Chelsea bo novemu trenerju na stadionu postavil kadilnico
Novi trener Chelseaja, Italijan Maurizio Sarri, je znan kot strasten kadilec.
21

Zabava

Na dražbo avtomobila Paula McCartneyja in Johna Lennona
Avtomobila, ki sta bila v preteklosti v lasti znamenitih glasbenikov Johna Lennona in Paula McCartneyja, bodo septembra prodajali na dražbi v ZDA.
3

Zabava

Ronaldo zaradi hude oblike gripe na Ibizi pristal v bolnišnici
Zdaj že športno upokojeni brazilski nogometni napadalec Ronaldo je po štirih dneh zapustil bolnišnico na Ibizi, potem ko je zaradi težke oblike gripe moral poiskati zdravniško pomoč.
3

Zabava

Foto in video: Nenavadni baloni nad mestom Bristol
Pretekli konec tedna je nad britanskim mestom Bristol letelo več kot sto toplozračnih balonov.

Zabava

"Demi Lovato se bo vrnila močnejša kot kadar koli do zdaj"
Glasbenica Meghan Trainor je v intervjuju spregovorila o tem, da verjame, da se bo Demi Lovato po predoziranju, zaradi katerega je pred kratkim končala v bolnišnici, vrnila močnejša kot kadar koli.
18
Izjava dneva
link
Uroš Macerl
15. avgust 2018 ob 10:31 Nekateri si to predstavljajo zelo preprosto. Potrebuješ eno peč, vržeš noter, zgori in ob tem izrabiš toploto. A to ni res, mi dobivamo skozi dimnike nore količine izredno nevarnih strupov.
Več novic ...
Kazalo