Najbolj brane novice zadnjih dveh dni - Zabava

Zabava

V 29. letu starosti je umrl švedski DJ Avicii
Svetovno znan švedski DJ Avicii, čigar pravo ime je bilo Tim Bergling, je umrl v 29. letu starosti, je potrdila njegova predstavnica za odnose z javnostmi.
50

Zabava

Natalie Portman zavrnila častno judovsko nagrado
Podelitev nagrade genesis, ki je namenjena počastitvi posameznikov, "ki navdihujejo s svojo predanostjo judovski skupnosti in judovskim vrednotam", je bila, potem ko jo je zavrnila igralka Natalie ...
21

Zabava

Ženske hlače: Kontroverzen kos garderobe, ki javnosti ni pustil ravnodušne
Ste se kdaj vprašali, kdaj so ženske začele nositi hlače?
27

Zabava

Rachel Weisz pri 48 letih z Danielom Craigom pričakuje otroka
48-letna Rachel Weisz je sporočila, da s partnerjem, zvezdnikom Jamesa Bonda, 50-letnim Danielom Craigom, pričakujeta otroka.
8

Zabava

Foto: Navadni smrtniki, ki so s poroko vstopili v kraljeve družine
Če je bilo dolga stoletja mešanje med plemiči in navadnim ljudstvom popolnoma nepredstavljivo, lahko danes v kraljevih družinah najdemo manekenke, osebne trenerje, novinarje in številne druge ...
5

Zabava

Presenečenje uporabnikov: Barbie vseeno ima priimek
Če ste odraščali s slovito lutko Barbie, ste bili najverjetneje trdno prepričani, da nima priimka, saj so jo od leta 1959 vsi naslavljali zgolj z imenom, zdaj pa so bili ob ponovnem poudarku priimka ...
7

Zabava

Italijanski duhovnik zakockal pol milijona evrov župnijskega denarja
Italijanskemu duhovniku se sreča ni in ni hotela nasmehniti ravno takrat, ko jo je najbolj potreboval. Pri igrah na srečo je namreč zakockal več kot 500.000 evrov župnijskega denarja.
32

Zabava

John Stamos zaradi očetovstva srečnejši kot kadar koli
John Stamos in žena Caitlin McHugh sta pred kratkim dobila prvega sina Billyja, igralec pa je v prvem intervjuju po njegovem rojstvu dejal, da nikoli ni bil srečnejši.
4

Zabava

Je mogoče iz garaže in drvarnice ustvariti domovanje?
V tokratni oddaji vam bomo pokazali stanovanje, v katerem je lastnik osrednji prostor rezerviral za priljubljeni štirikolesnik, in hišo, ki jo obdaja peščeni vrt po vzoru japonskega vrta, ter ...
3

Zabava

Foto: Vzpon žene Kim Džong Una - prej tovarišica, zdaj prva dama
Severnokorejski mediji so za ženo voditelja Kim Džong Una, Ri Sol Ju, prvič po 40 letih znova uporabili naziv "prva dama", s čimer so po mnenju poznavalcev želeli izenačiti njen status s statusom ...
23

Zabava

Avstralija: Pavi se zatekajo v hiše prebivalcev, kjer se najraje zadržujejo pred ogledalom
Avstralski prestolnici Canberra težave povzročajo pavi, barvite ptice, ki se nenadzorovano množijo. Da bi nenadno rast populacije omejili, so se Avstralci odločili, da bodo pticam odredili "pripor".
11

Zabava

Za Princeovo smrt ne bo odgovarjal nihče
Od smrti glasbene legende Princea mineva dve leti. V povezavi s primerom se je končala preiskava, maja pa bo na dražbo postavljena bogata zbirka glasbenikovih predmetov.
3

Zabava

Pametno polnjenje za električne smarte
Za polnjenje na javnih polnilnicah ne bodo več potrebne kartice ali aplikacije. Avtomobili bodo sami komunicirali z električnim omrežjem, ki jih bo prepoznalo in samodejno začelo polnjenje.
1

Zabava

Kdo bo nastopil na letošnjem Festivalu urbane kulture v Ljubljani?
15. in 16. junija bodo ritmi koncertnega dela Festivala urbane kulture preplavili Tobačno mesto.
3

Zabava

Jean Todt: Za večjo varnost potrebujemo znane Slovence
Na povabilo ministra za infrastrukturo Petra Gašperšiča je bil v Sloveniji posebni odposlanec Združenih narodov za varnost v prometu in predsednik Mednarodne avtomobilistične zveze Jean Todt.
31

Zabava

Foto: Varnostnik Eda Sheerana navdušil družbena omrežja
Oboževalci, ki bi radi prišli blizu britanskemu glasbeniku Edu Sheeranu, morajo najprej priti mimo njegovega varnostnika Kevina Myersa, ki pa je v zadnjem času navdušil uporabnike družbenih omrežij.
6

Zabava

Video: Kako robot v devetih minutah sestavi Ikein stol?
Singapurski znanstveniki so našli rešitev za vse, ki imajo dovolj nerazumljivih navodil za sestavljanje pohištva.
19

Zabava

Chris Pratt: Ločitveni postopek je grozen
38-letni Chris Pratt je šele zdaj javno priznal, da je ločitev od 40-letne Anne Faris, s katero sta veljala za enega najpopolnejših hollywoodskih parov in sta z novico o ločitvi tudi številne ...
9

Zabava

Bankovci z vrednostjo 0 evrov gredo za med
V nemškem mestu Trier so v spomin 200-letnici rojstva filozofa Karla Marxa nedavno postavili semafor z njegovo podobo, zdaj pa so izdali še spominske bankovce za ... nič evrov.
35

Zabava

Juha s kokosom in šampinjoni
Sestavine: žlička posušene limonine trave, suhega čilija, limeti, pločevinki kokosovega mleka (skupaj 8 dl), 40 dag šampinjonov, nekaj vejic koriandra, sol.
Izjava dneva
link
Theresa May
2
20. april 2018 ob 14:52 Generacija Windrush je pomagala zgraditi državo, v kateri zdaj živimo. Želim pregnati vsako senco dvoma, da se je moja vlada postavila proti ljudem s Karibov, ki so si tukaj ustvarili novo življenje.
Več novic ...
Kazalo