Najbolj brane novice zadnjih dveh dni - Zabava

Zabava

Foto in video - Iz tisočerih grl v Carigradu: "Mi, Slovenci!"
Vredno je bilo spremljati vsako akcijo, si gristi ustnice, kričati, ploskati in se kdaj tudi jeziti. Slovenski navijači so na evropskem prvenstvu v košarki spisali pravljico, kot je ne pomnimo.
125

Zabava

Reportaža iz Carigrada: Skok na letalo, do Turčije po zlato in domov
Pogosto pravimo, da dan nima dovolj ur, da bi postorili vse, kar želimo. Toda ta nedelja je Slovencem pokazala, koliko vsega - dogajanja in čustev - se lahko stlači v borih 24 ur.
21

Zabava

Foto: "Z našimi košarkarji je dihala čisto cela Slovenija!"
6.000 navijačev je za košarkarje stiskalo pesti v Carigradu, pestro navijaško dogajanje pa je bilo tudi po celotni Ljubljani - največji prenos je bil na Kongresnem trgu, evforiji pa so se pridružili ...
21

Zabava

"Na koncu je cela Slovenija verjela in skupaj smo osvojili to zlato medaljo"
"Bilo je noro," je strnila 19-dnevno pravljico, ki jo je spisala slovenska košarkarska reprezentanca, babica enega izmed osrednjih junakov evropskega prvenstva v Carigradu Luke Dončića.
50

Zabava

Košarkarji naredili največ za prepoznavnost Slovenije; "Dragić je košarkarski Messi"
Nekdanji in zdajšnji slovenski športniki so navdušeni nad predstavami slovenskih košarkarjev, ki so po njihovem mnenju ogromno naredili za prepoznavnost Slovenije.
33

Zabava

Foto: Srce Luke Dončića bije za Slovenijo - in za lepo Anamarijo
Ko je sodnik zapiskal konec polfinalne tekme Slovenija - Španija, je Luka Dončić stekel v objem dveh dolgolask na tribuni - mame Mirjam Poterbin in svojega dekleta Anamarije Goltes.
54

Zabava

Foto: Največji pivski praznik na svetu, kjer litrski vrček piva stane 10,95 evra
Medtem ko v Sloveniji proslavljamo športni praznik, pa se v Nemčiji veselijo največjega pivskega praznika na svetu, Oktoberfesta, ki letos poteka že 184. leto.
20

Zabava

Najbolj neprijetna situacija za Sanjo Modrić? Prositi moža za intervju.
Pravijo, da je tri srečna številka. Njena prva športna ljubezen je bila alpsko smučanje, druga nogomet, a dokončno jo je prevzela košarka - tako v profesionalnem kot zasebnem življenju. Sanja Modrić.
45

Zabava

Wayne Rooney dve leti brez vozniškega dovoljenja
Nekdanji kapetan angleške reprezentance Wayne Rooney je priznal, da je sedel pijan za volan. Sodišče mu je naložilo kazen.
5

Zabava

Slovo najstarejše Zemljanke, imela je 117 let
117-letna Violet Brown, najstarejši človek na svetu, je umrla v petek v bolnišnici v Montego Bayu na Jamajki.
16

Zabava

Japonski turbo malček
Suzuki je v Frankfurtu pokazal športno različico swifta. Le-ta pod sprednjim pokrovom skriva 1,4-litrski prisilno polnjeni stroj, ki obljublja zanimive zmogljivosti.
6

Zabava

Nekdanje dekle obtožilo Ryana Phillippeja, da jo je brutalno pretepel
Manekenka Elsie Hewitt je proti svojemu nekdanjemu partnerju igralcu Ryanu Phillippeju vložila tožbo, ker naj bi jo ta domnevno brutalno pretepel in v navalu jeze celo potisnil po stopnicah.
5

Zabava

Lady Gaga prestavila koncerte na evropski turneji
Kronična bolezen (fibromialgija), zaradi katere Lady Gaga pogosto čuti bolečino v mišicah, je razlog, zakaj je glasbenica morala prestaviti koncerte na evropski turneji.
1

Zabava

Od vseh iskanj na spletu je "najnevarnejši" Craig David
Ime zvezdnika r'n'b-ja Craiga Davida na Otoku privabi največ virusov in druge škodoželjne programske opreme izmed vseh iskanj znanih oseb na spletu, so sporočili iz podjetja, ki izdeluje ...
1

Zabava

Melania Trump v hrvaškem oglasu za tečaj angleščine
Ena izmed hrvaških jezikovnih šol je pozornost pritegnila z oglasno kampanjo, v kateri središčno mesto zasedata Melania Trump in njeno znanje angleščine.
68

Zabava

Kevin Hart se opravičuje za skoke čez plot: Nisem popoln
Igralec Kevin Hart se je ženi in otrokom javno opravičil, saj je bil tarča izsiljevanja s posnetki, ki namigujejo na novo afero.
19

Zabava

Foto: "To je najboljši londonski teden mode do zdaj"
V Londonu se je kljub tragičnemu dogodku, ki je javnost pretresel v petek, začel teden mode, ki je v mesto znova privabil svetovno modno srenjo.
2

Zabava

Luis Fonsi bo v Zagrebu prepeval senzacijo, imenovano Despacito
Luis Fonsi, ki je poskrbel za glasbeno senzacijo, imenovano Despacito, bo 26. novembra nastopil v zagrebški Areni.
6

Zabava

Goran Dragić je poročen, novembra prihaja še dojenček
Slovenski košarkarski reprezentant Goran Dragić je v sredo obljubil večno zvestobo svojemu dolgoletnemu dekletu Maji. Mladoporočenca pričakujeta otroka.
37

Zabava

"Dunking Devils: "Veliko več kot akrobati ali športniki, to so promotorji Slovenije"
Po Mihi Zupanu, Alenu Kobilici, Boštjanu Gorencu - Pižami, Urški Sršen, Damirju Skomini in drugih je odlikovanje jabolko navdiha prejela akrobatska skupina Dunking Devils.
2
Kazalo