Najbolj brane novice zadnjih dveh dni - Zabava

Zabava

Slovenija na Evrovizijo 2018 pošilja Leo Sirk!
Izmed osmih pesmi so žirije in gledalci ter poslušalci v finalnem večeru izbrali skladbo, ki bo Slovenijo maja predstavljala v Lizboni. To je pesem Lee Sirk z naslovom Hvala, ne!.
678

Zabava

Družina Ledecky - rockovski zvezdnik dobil okrepitev v olimpijski zmagovalki
Ime, ki bo ne le češkim navijačem, temveč vsem olimpijskim navdušencem še dolgo po koncu olimpijskih iger ostalo v spominu, je Ester Ledecka, Čehinja, ki je v Pjongčangu spisala eno največjih zgodb.
14

Zabava

Neznanski vpliv zvezdnikov ali kako je Kylie z enim tvitom Snapchatu prinesla milijardno izgubo
Kako velik vpliv imajo (lahko) zvezdniki na tržno vrednost družbenih omrežij?
27

Zabava

Jennifer Lawrence: "Ni mi žal, da sem šolo pustila že pri 14 letih"
Z oskarjem nagrajena ameriška igralka Jennifer Lawrence je spregovorila o svojih igralskih začetkih in o tem, zakaj je šolo zapustila že pri rosnih 14 letih.
55

Zabava

Držali so obljubo
Po številnih napovedih je Peugeot razkril čisto novi 508. Francozi so držali obljubo in ustvarili avtomobil, ki ga namesto klasičnih linij označujejo precej bolj športne poteze.
22

Zabava

Vinjen kanadski olimpijec ukradel avtomobil, roki pravice ni ušel
Kanadski olimpijski komite je potrdil navedbe, da je eden izmed njihovih olimpijcev končal na policijski postaji, potem ko je ukradel avtomobil. Gre za smučarja prostega sloga Davida Duncana.
5

Zabava

Foto: Ema - slovenščina ali angleščina?
Šest pesmi v slovenskem jeziku in dve v angleškem je statistika pred finalom letošnje Eme. Komu se bo obrestovala odločitev, bo znano v soboto.
45

Zabava

Video: Prisluhnite finalnim pesmim Eme 2018
"Moja pesem je moderna. Malo mi je podobna – malo 'odštekana', malo inovativna. Po drugi strani pa govori o tem času virtualnosti, v katerem živimo," zmagovalno pesem Eme 2018 opisuje Lea Sirk.
20

Zabava

Ljubka švedska princesa Estelle osvaja srca sodržavljanov
Druga v vrsti za švedski prestol, mala princesa Estelle, je nedavno praznovala šesti rojstni dan, ob jubileju pa so v kraljevi palači javnost razveselili z njenimi svežimi fotografijami.
2

Zabava

"Tega nas v šoli vožnje ne naučijo"
Snežno-ledena podlaga, ki so jo pripravili mojstri utrjevanja snežne podlage, izkušeni inštruktorji vožnje po snegu, zmogljiva vozila s štirikolesnim pogonom, mrzla, a sončna nedelja in prelepa ...
17

Zabava

"Vsi smo Frankensteini": Guccijeva postčloveška moda - tudi z glavo pod roko
Čeprav milanski teden mode morda malo izgublja veljavo, pa zadnja leta redno skrbi vsaj za to, da se govori o dogajanju na njegovih modnih pistah. Tokrat je za razburjenje poskrbela modna hiša Gucci.
10

Zabava

Peter Prevc bo postal očka
Štorklja bo letos obdarila še enega slovenskega športnika. Skakalni šampion Peter Prevc in njegova izbranka Mina Lavtižar namreč pričakujeta prvega otroka.
66

Zabava

Najstarejše jamske poslikave ustvarili neandertalci
Znanstveniki so z novo tehnologijo natančneje določili starost najstarejših jamskih poslikav in ugotovili, da so nastale 20.000 let pred tem, ko so v Evropo prišli predniki sodobnega človeka.
21

Zabava

Lastniki lokalnih korejskih restavracij razočarani nad olimpijskim obiskom
Olimpijske igre za lokalne podjetnike pomenijo priložnost za izdaten zaslužek.
26

Zabava

"Ukrepati je treba, preden bodo ljudje začeli nositi hlače spuščene pod kolena"
Južna Karolina od prebivalcev zahteva, da svoje hlače potegnejo navzgor. Zelo priljubljene modne smernice - ohlapne hlače - namreč razkrivajo preveč.
18

Zabava

Video: Sedjuk z evrovizijskega odra v pripor, grozi mu zapor
Ukrajinskemu novinarju Vitaliju Sedjuku, ki je znan po svojih potegavščinah na velikih dogodkih, za njegovo dejanje na letošnjem izboru za pesem Evrovizije grozi najhujša kazen doslej.
14

Zabava

Video: Prisluhnite osmerici, ki se bo potegovala za evrovizijski nastop
Osem izvajalcev si je v predizboru pripelo finale Eme 2018, a le eden izmed njih pa se bo veselil nastopa na Evroviziji 2018. Prisluhnite jim še enkrat in povejte, koga bi na Portugalsko poslali vi!
19

Zabava

Lea Sirk: Že zdaj vem, kako zelo naporna je Evrovizija
Lea Sirk se je za zmago na Emi potegovala četrtič - na odru se je predstavila tudi leta 2009, 2010 in 2017, leto 2018 pa je bilo zanjo srečno leto, saj ji je s pesmijo Hvala, ne!
11

Zabava

Malezijski premier v slogu Marije Antoanete: "Raje kot poceni riž jem kvinojo"
Malezijski premier je javnost razburil z izjavo, ki po mnenju mnogih jasno kaže, da politik ni niti najmanj v stiku z navadnimi ljudmi, ki živijo v revščini in jih pestijo vse višje cene.
6

Zabava

Poljub smrti za dizelska vozila
Nemško sodišče je odložilo odločitev o tem, ali bodo večja nemška mesta lahko prepovedala promet z dizelskimi avtomobili, ki močno onesnažujejo ozračje.
102
Izjava dneva
link
Bogdan Gabrovec
2
24. februar 2018 ob 12:54 Ker če kdo, so oni tisti, ki si tega nikoli ne bi privoščili, saj dajo ogromno na čast in tradicijo ter predvsem na to, da je športnost v prvi vrsti.
Več novic ...
Kazalo