Najbolj komentirane novice zadnjih dveh dni - Zabava

Zabava

Najbogatejši med nogometaši Cristiano Ronaldo, sledi Messi
Nov dvoboj, tokrat finančni, med Cristianom Ronaldom in Lionelom Messijem je pripadel portugalskemu nogometašu.
33

Zabava

Zakaj varne motoristične čelade stanejo več kot tiste v diskontu?
Čelada je eden najpomembnejših delov motoristove varnostne opreme. Na kaj je treba paziti pri nakupu čelade? Ali je vredno kupiti rabljeno čelado?
31

Zabava

Najstnici se zaradi pajkic nista smeli vkrcati na letalo
Ameriška letalska družba United Airlines se je znašla v središču pozornosti, saj je dvema najstnicama prepovedala vkrcanje na letalo, ker sta nosili pajkice.
27

Zabava

Siddharta v svojem studiu 13 pred novo turnejo: Lepo je doma
Za Siddharto je praznovanje 20. obletnice delovanja, ki so jo skupaj z Big Foot Mamo praznovali v areni Stožice. A ni še čas za počivanje na starih lovorikah, kar napovedujejo z novo turnejo.
25

Zabava

Infografika: Zato je osmi dan Lovšin spravil na noge kulturni hram
Sedeži v Gallusovi dvorani so bili tokrat odveč. Peter Lovšin je ob praznovanju 40. obletnice svoje kariere kulturni hram izkoristil za rekonstrukcijo prostora, v katerem je osmi dan ustvaril rock.
21

Zabava

100 utrinkov iz Planice: Ko v mestu raja prisrčen cirkus. In je vse narobe, a vse prav.
V nedeljo zvečer se je v Zgornjesavsko dolino skupaj z mrakom spet naselil mir.
21

Zabava

Robert Lešnik: Avto se oblikuje štiri leta vnaprej
V Tehnološkem paviljonu smo klepetali z Mercedesovim vodjem zunanjega oblikovanja Robertom Lešnikom.
19

Zabava

Darja Gajšek v veselem pričakovanju
Voditeljica oddaje Slovenski pozdrav Darja Gajšek bo avgusta prvič postala mama. Ob razkritju novice so se oglasili soustvarjalci oddaje in ji namenili lepe besede na družbenem omrežju Facebook.
19

Zabava

"Ivanka Trump in Jared Kushner sta uničila našo sosesko"
Ivanka Trump in Jared Kushner sta se pred zgolj dvema mesecema preselila v prestižno sosesko Kalorama v Washingtonu, sosedi pa s tem, da imajo v bližini slavno družino, niso zadovoljni.
18

Zabava

Foto: Številne avtomobilske premiere iz Ženeve že v Ljubljani
Na 24. Avtomobilskem salonu Slovenije, ki je danes odprl svoja vrata, bo vse do konca tedna potekala živahna predstavitvena dejavnost avtomobilskih znamk.
12

Zabava

Stevardesa priletela na pomoč: zamenjala kopilota, ki mu je postalo slabo
Ena izmed stevardes je med čarterskim poletom družbe TuiFly uspešno zamenjala kopilota, ko mu je postalo slabo, je v Hannovru sporočil predstavnik te letalske družbe Jan Hillrichs.
11

Zabava

Socialistično stanovanje v Čičarah dobilo pisano preobleko
Stanovanje v bloku v Kranjski Gori je bilo pred prenovo videti majhno in utesnjeno zaradi dotrajane opreme in temnega pohištva.
11

Zabava

Samira Wiley in Lauren Morelli iz serije Oranžna je nova črna stopili pred oltar
29-letna igralka Samira Wiley se je 25. marca poročila z dolgoletno partnerico Lauren Morelli, ki je scenaristka serije Oranžna je nova črna.
9

Zabava

Amber Heard: Govorili so, da mi bo biseksualnost končala kariero
Amber Heard je v govoru na dogodku v New Yorku priznala, da so jo kolegi pogosto opozarjali, da bo s priznavanjem biseksualnosti končala kariero v Hollywoodu.
25

Zabava

Dvorana slavnih rokenrola bogatejša za prvega samostojnega raperskega izvajalca
Med imeni, ki bodo letos sprejeta v Dvorano slavnih rokenrola v Clevelandu, je tudi glasbenik Tupac Shakur. Tako bo postal prvi samostojni raperski izvajalec v slavnem muzeju.
8

Zabava

Adele: Moj 4-letni sin Angelo že preklinja
Adele ni znana samo po svojem glasu, temveč tudi po tem, da vedno glasno pove, kaj misli - tudi če vključuje preklinjanje, in to je začel prevzemati tudi njen 4-letni sin.
7

Zabava

Hotelska veriga z velikodušno potezo opozarja na pomen dobrih zakonskih odnosov
Parom, ki se bodo ločili v enem letu po bivanju v hotelih švedske verige Countryside, bo hotelska veriga povrnila stroške bivanja.
5

Zabava

Volkswagen hiti z elektriko
Da bi dosegli cilje zmanjšanja izpustov ogljikovega dioksida v Evropi in na Kitajskem, bodo prvi Volkswagnovi električni modeli morali biti nared leta 2020.
14

Zabava

Popolnoma električni berlingo
Citroën je z berlingom ustvaril razred potniških dostavnikov. Da bi ne več najnovejši model ostal v koraku s časom, je predstavil še njegovo popolnoma električno različico.
4

Zabava

Foto in video: Tudi zadnji dan v Planici ogromno navijačev
Sezona smučarskih skokov se je končala s posamično tekmo v Planici, na kateri so sicer izpeljali zgolj eno serijo, a kljub slabšemu vremenu je za skakalce pod Poncami navijalo ogromno obiskovalcev.
4
Kazalo