Najbolj komentirane novice zadnjih dveh dni - Zabava

Zabava

Foto in video - Iz tisočerih grl v Carigradu: "Mi, Slovenci!"
Vredno je bilo spremljati vsako akcijo, si gristi ustnice, kričati, ploskati in se kdaj tudi jeziti. Slovenski navijači so na evropskem prvenstvu v košarki spisali pravljico, kot je ne pomnimo.
125

Zabava

Melania Trump v hrvaškem oglasu za tečaj angleščine
Ena izmed hrvaških jezikovnih šol je pozornost pritegnila z oglasno kampanjo, v kateri središčno mesto zasedata Melania Trump in njeno znanje angleščine.
68

Zabava

"Na koncu je cela Slovenija verjela in skupaj smo osvojili to zlato medaljo"
"Bilo je noro," je strnila 19-dnevno pravljico, ki jo je spisala slovenska košarkarska reprezentanca, babica enega izmed osrednjih junakov evropskega prvenstva v Carigradu Luke Dončića.
50

Zabava

Košarkarji naredili največ za prepoznavnost Slovenije; "Dragić je košarkarski Messi"
Nekdanji in zdajšnji slovenski športniki so navdušeni nad predstavami slovenskih košarkarjev, ki so po njihovem mnenju ogromno naredili za prepoznavnost Slovenije.
33

Zabava

"Današnji avtomobili so samoumevni in dolgočasni"
Chris Bangle, nekdanji šef oblikovanja pri BMW-ju se je na avtomobilskem salonu v Frankfurtu razgovoril o obliki današnjih avtomobilov.
21

Zabava

Foto: "Z našimi košarkarji je dihala čisto cela Slovenija!"
6.000 navijačev je za košarkarje stiskalo pesti v Carigradu, pestro navijaško dogajanje pa je bilo tudi po celotni Ljubljani - največji prenos je bil na Kongresnem trgu, evforiji pa so se pridružili ...
21

Zabava

Reportaža iz Carigrada: Skok na letalo, do Turčije po zlato in domov
Pogosto pravimo, da dan nima dovolj ur, da bi postorili vse, kar želimo. Toda ta nedelja je Slovencem pokazala, koliko vsega - dogajanja in čustev - se lahko stlači v borih 24 ur.
21

Zabava

Foto: Največji pivski praznik na svetu, kjer litrski vrček piva stane 10,95 evra
Medtem ko v Sloveniji proslavljamo športni praznik, pa se v Nemčiji veselijo največjega pivskega praznika na svetu, Oktoberfesta, ki letos poteka že 184. leto.
20

Zabava

Kevin Hart se opravičuje za skoke čez plot: Nisem popoln
Igralec Kevin Hart se je ženi in otrokom javno opravičil, saj je bil tarča izsiljevanja s posnetki, ki namigujejo na novo afero.
19

Zabava

Foto: Rock in Rio privabil množico glasbenih navdušencev
Rock in Rio velja za enega izmed bolj odmevnih svetovnih glasbenih festivalov, ki s pestrim naborom glasbenih imen vsako leto privabi množico obiskovalcev z vsega sveta.
18

Zabava

Slovo najstarejše Zemljanke, imela je 117 let
117-letna Violet Brown, najstarejši človek na svetu, je umrla v petek v bolnišnici v Montego Bayu na Jamajki.
16

Zabava

"Zlata Slovenija" v nedeljo tudi v kinu, železnice pa z brezplačnim prevozom v Ljubljano
Košarkarska vročica, ki je zajela Slovenijo, se bo v nedeljo zvečer preselila tudi na televizijske zaslone in velika platna lokalov.
23

Zabava

Foto: Grizli kolena po doskočišču planiške velikanke navzgor
Tudi letos so tekači, ki jih ni strah posebnih in norih izzivov, preizkusili svoje moči in sposobnosti v teku po doskočišču planiške velikanke navzgor.
16

Zabava

Foto: Srce Luke Dončića bije za Slovenijo - in za lepo Anamarijo
Ko je sodnik zapiskal konec polfinalne tekme Slovenija - Španija, je Luka Dončić stekel v objem dveh dolgolask na tribuni - mame Mirjam Poterbin in svojega dekleta Anamarije Goltes.
54

Zabava

Japonski turbo malček
Suzuki je v Frankfurtu pokazal športno različico swifta. Le-ta pod sprednjim pokrovom skriva 1,4-litrski prisilno polnjeni stroj, ki obljublja zanimive zmogljivosti.
6

Zabava

Qualcomm predstavlja novo tehnologijo za avtonomno vožnjo
Qualcomm predstavlja tehnologijo za avtonomno vožnjo, ki omogoča komunikacijo med vozili, med vozili in infrastrukturo ter med vozili in drugimi udeleženci v prometu.
8

Zabava

Luis Fonsi bo v Zagrebu prepeval senzacijo, imenovano Despacito
Luis Fonsi, ki je poskrbel za glasbeno senzacijo, imenovano Despacito, bo 26. novembra nastopil v zagrebški Areni.
6

Zabava

Angela Merkel od avtomobilistov zahtevala zmanjšanje izpustov
Nemška kanclerska Anglela Merkel je ob obisku avtomobilskega salona v Frankfurtu proizvajalce pozvala k večjemu trudu v boju proti podnebnim spremembam.
5

Zabava

Wayne Rooney dve leti brez vozniškega dovoljenja
Nekdanji kapetan angleške reprezentance Wayne Rooney je priznal, da je sedel pijan za volan. Sodišče mu je naložilo kazen.
5

Zabava

Nekdanje dekle obtožilo Ryana Phillippeja, da jo je brutalno pretepel
Manekenka Elsie Hewitt je proti svojemu nekdanjemu partnerju igralcu Ryanu Phillippeju vložila tožbo, ker naj bi jo ta domnevno brutalno pretepel in v navalu jeze celo potisnil po stopnicah.
5
Kazalo