Najbolje ocenjene novice zadnjih dveh dni - Zabava

Zabava

Tudi otožna glasba lahko pozitivno vpliva na razpoloženje za volanom
Fordova raziskava je pokazala, da lahko poslušanje žalostnih oziroma otožnih pesmi v avtomobilu na poti v službo pozitivno vpliva na razpoloženje voznika.
9

Zabava

Robin Wright: Staranje v današnjih časih je zelo drago
Zvezdnica serije Hiša iz kart je priznala, da je skrivnost mladostnega videza to, da sprejema staranje, temu pa dodaja še "kanček botoksa".
9

Zabava

Robbie Williams: Enkrat sem se izdajal za Liama Gallagherja
Glasbenik Robbie Williams je razkril, da se je nekoč izdajal za Liama Gallagherja, ker se je želel z njegovim psevdonimom prijaviti v hotel in noč preživeti z novinarko.

Zabava

Kuharski mojster: Vzemite mi Michelinove zvezdice
Priznani francoski kuhar Sébastien Bras je uredništvo Michelinovega vodnika zaprosil, naj mu vzamejo tri zvezdice, s katerimi je nagrajena njegova restavracija Le Suquet v kraju Laguiole.
14

Zabava

Video: ZDA osvojila najstnica, ki poje iz trebuha
Nova ameriška ljubljenka je 12-letna Darci Lynne Farmer, ki je postala zmagovalka oddaje Amerika ima talent (America's Got Talent) z neverjetnim nastopom, med katerim je pela iz trebuha.
11

Zabava

Halle Berry ljubi 16 let mlajšega Alexandra
Hollywoodska igralka Halle Berry ne skriva več svojega srčnega izbranca, fotografijo z njim je delila tudi na Instagramu.
13

Zabava

Slovenski oblikovalci se predstavljajo v Londonu
V Londonu se je začel oblikovalski sejem 100 % Design, namenjen predstavitvi industrijskega oblikovanja, interierjev in sorodnih vsebin. Tam so tudi slovenska podjetja.

Zabava

Luka Dončić z zlatom obiskal bolnega dedka: "On je pravi borec in šampion!"
Luka Dončić se je po vrnitvi iz Carigrada v Sloveniji zadržal manj kot 24 ur, a je kljub temu našel čas, da je v bolnišnici obiskal dedka in mu na prsi položil svojo zlato medaljo, ki jo je po ...
20

Zabava

Ekofrikom je odklenkalo, elektroavtomobili ne bodo več primerni za samopromocijo
Bili smo na premieri, na kateri je podpredsednik Nissana Danielle Schilazi izrekel prelomne besede: “To ni električni avto!” Direktorjeve besede so seveda zgolj tržniška provokacija, leaf ima seveda ...
32

Zabava

Začelo se je iskanje slovenskega predstavnika na Evroviziji v Lizboni
Omar Naber bo dobil naslednika. RTV Slovenija je objavila javni razpis za sodelovanje na 63. tekmovanju za pesem Evrovizije, ki bo potekala med 8. in 12. majem naslednje leto v Lizboni.
27

Zabava

Volkswagen svetu pokazal malega športnega terenca T-roc
Po številnih napovedih je Volkswagen končno tudi uradno predstavil svojega prvega malega športnega terenca z imenom T-roc.
23

Zabava

Osvežitev tudi za enoprostorskega golfa
Po petvratni in karavanski izvedbi golfa sedme generacije je prišel čas tudi za prenovo enoprostorske različice sportsvan.
11

Zabava

Nadiya Bychkova od septembra na BBC-ju: "Uživam vsak trenutek"
"Odnos do profesionalnih plesalcev je na neverjetni ravni. Vse temelji na spoštovanju, upoštevajo nas pri vseh odločitvah glede koreografij in celotne ideje nastopa," pravi o začetnih izkušnjah s ...
34

Zabava

Je to terenec nove dobe?
Ameriško zagonsko podjetje Bollinger Motors je predstavilo popolnoma električnega terenca velikosti minija z izjemnimi zmogljivostmi.
26

Zabava

VW transporter praznuje 70. obletnico spočetja
Konec štiridesetih let, ko so začeli v Wolfsburgu spet izdelovati, se je volkswagen hrošč, ki so ga uradno imenovali tip 1, kmalu pojavil tudi v obliki kombija, tipa 2, ki je na ceste sicer prvič ...
5

Zabava

Je to golf prihodnosti?
Volkswagen je presenetil z novo električno študijo, ki je zasnovana s poudarkom na varnosti v primeru nesreče.
22

Zabava

Igraj se z mano: pomagaj mi, pomagam ti, pa še zabavno bo!
"Kralj in pljunk gresta na koncu igre v isto škatlo. In vest je tista, ki nam govori, kdo smo in kaj smo. To je tista notranja vest, ki jo ima vsak posameznik v družbi. Na žalost pa določene ljudi ...

Zabava

Kdo so spremljevalke Julie Roberts, najlepše v letu 2017?
Julia Roberts je najlepša ženska na svetu po mnenju revije People, a ni edina, ki je s svojo zunanjo in notranjo lepoto zaznamovala leto 2017.
10

Zabava

Dobrodelni Tešky: "500 km, 30 nastopov v 10 dneh. Zakaj pa ne?"
"Ko sem se lotil tega projekta - ultramaratona, prepletenega z nastopi -, priznam, najprej nisem razmišljal o dobrodelnosti. To je bil v prvi vrsti projekt za moje meje premikati. Potem pa sem ...
11

Zabava

Foto: Jurski park v resnici oddaljen le še nekaj korakov
Jurski park je v resničnosti bliže, kot bi si lahko mislili. In to po zaslugi japonskega podjetja, ki jim je uspelo oblikovati robote, ki še najbolj do zdaj spominjajo na prave dinozavre.
9
Kazalo