Najbolje ocenjene novice zadnjih dveh dni - Zabava

Zabava

Foto: Ljubljana gosti domače in svetovne mojstre tetoviranja
Na Gospodarskem razstavišču že od petka poteka 10. mednarodna tetovatorska konvencija, na kateri svoja dela predstavlja več kot 70 tetovatorjev iz 13 držav.
22

Zabava

S Hyundaijem santa fe čez Antarktiko
Skupini pustolovcev je kot prvi na svetu uspelo prečkati Antarktiko z osebnim avtomobilom. Za ta podvig so izbrali Hyunadijev športni terenec santa fe.
6

Zabava

Kako v Hollywoodu ohraniti dolgo zvezo? Ne se poročiti.
Goldie Hawn in Kurt Russell sta eden tistih redkih zvezdniških parov, ki jim je uspelo. Celo v Hollywoodu, kjer so srečne dolgoletne zveze redkost.
7

Zabava

Radio, s katerim nikoli ne izgubite signala in ne šumi
Vozniki si avtomobilov ne moremo predstavljati brez avtoradia, ki povečuje tako udobje kot tudi varnost, saj po njem sprejemamo tudi veliko informacij o prometu in morebitnih nevarnostih na cesti.
12

Zabava

Električni kombi nemških poštarjev zdaj na voljo tudi drugim službam
Nemški svetovni kurir Deutsche Post DHL Group je že pred časom razvil lastno električno vozilo za dostavo pošiljk.
10

Zabava

Video: Slovenska salta z zabijanjem na koš v Guinnessovo knjigo rekordov
Akrobatska skupina Dunking Devils je po novem tudi nosilka svetovnega rekorda - gre za rekord v kategoriji najvišje salte z zabijanjem na koš, ki pripada enemu izmed stalnih članov ekipe Maksu ...
10

Zabava

Odprte hiše Slovenije: fokus na stavbah, energiji in dobrem počutju
Pred nakupom preizkušamo avtomobile, telefone ... nepremičnin, ki so ena naših največjih naložb v poslovnem ali zasebnem življenju, pa večinoma ne.
5

Zabava

Raiven: Čuti se, če je drugačnost pristna
Ni črn, ni bel - Raiven je svoj glasbeni svet obarvala v barvo magente, kot je naslovila prvenec.
15

Zabava

To mi je všeč: največkrat predvajana skladba na radijskih postajah
Drugič v zgodovini lestvice Zavoda IPF je skupno največkrat predvajana skladba postala slovenska. Po skladbi Poljubljena skupine Tabu je ta naziv pripadel skladbi To mi je všeč v izvedbi Nine Pušlar.
43

Zabava

15 let za Tabu: Prej kot za avtogram se bo v Sloveniji kdo za tabo zadrl kaj žaljivega
"Pred 15 leti je lahko 'poslušalec' edino na koncertu ali v televizijski oddaji zaužil sladkorčke svoje omiljene skupine, zato je bilo spoštovanja in distance precej več," je v intervjuju za MMC ...
35

Zabava

Video: Juliette Justine rad prisluhne tišini
Pevec, ki si je umetniško ime nadel po romanu Juliette Justine francoskega pisatelja Markiza de Sada, je del kreativnosti, ki odlikuje njegove pesmi, prenesel v spletno klepetalnico MMC-ja.
19

Zabava

Prvo električno letalo VTOL že v zraku
Morda bomo kmalu potovali z letečimi taksiji.
20

Zabava

Veselo praznovanje 107-letne Marte, ki skrbi sama zase in obožuje čokolado
V domu starejših v Preddvoru je bil prav poseben dan - njihova stanovalka Marta Polak je namreč praznovala 107. rojstni dan.
8

Zabava

"V Sloveniji imamo največ oldtimerjev na posameznika"
"Pred leti smo šli v Velenje gledat katrco, ki jo je imel lastnik še po 30 letih oblečeno v folijo iz tovarne, sedež je bil v plastiki, volan je bil v plastiki. Ves čas od nakupa jo je imel v garaži ...
22

Zabava

Gosenica, ki je plastiko, ključ do zmanjšanja plastičnih odpadkov?
Raziskovalci so ugotovili, da ličinka velike voščene vešče, ki se sicer v čebelnjakih hrani z odpadki in čebeljim zarodom, lahko poje tudi plastično vrečko.
17

Zabava

Leto vrnitev - tudi Bananarama nazaj na odrih
Ena izmed največjih dekliških skupin v 80. letih prejšnjega stoletja Bananarama, ki je zakrivila uspešnice, kot so Venus, Shy Boy in Love In The First Degree , se vrača na glasbeno prizorišče.
8

Zabava

Borka Barbra Streisand praznuje 75. rojstni dan
Želja po priznanju in talent sta jo spravili iz revščine. Pri 75 letih se lahko Barbra Streisand pohvali z več grammyji, oskarjem za glavno vlogo v filmu Smešno dekle (1968) in zlatimi globusi.
7

Zabava

Elton John se je okužil s "potencialno smrtonosno" bakterijo
Britanski glasbenik Elton John je med turnejo v Južni Ameriki staknil "potencialno smrtonosno" bakterijo, zaradi katere je tri dni preživel na intenzivni negi.
3

Zabava

Foto: Mis športa 2017 je atletinja Manca Šepetavc
21-letna atletinja iz Litije je nova mis športa Slovenije. Letošnja prva spremljevalka je umetnostna kotalkarica Lana Pregelj iz Nove Gorice, druga pa ritmična telovadka Lara Deu iz Ljubljane.
12

Zabava

Lani Alya, kdo pa letos? 14 izvajalcev, ki upajo na zmago na MMS-ju.
Znane so skladbe, ki bodo 8. julija v Portorožu tekmovale na 37. festivalu Melodije morja in sonca.
3
Kazalo