Najbolje ocenjene novice zadnjih dveh dni - Zabava

Zabava

Video: Kako robot v devetih minutah sestavi Ikein stol?
Singapurski znanstveniki so našli rešitev za vse, ki imajo dovolj nerazumljivih navodil za sestavljanje pohištva.
19

Zabava

Avtomobilnost 113: Kaj s poškodbami po zimskih mesecih?
V 113. avtomobilnosti smo popravili morebitne zimske poškodbe laka na karoseriji in po potrebi celo popravili poškodovano steklo.

Zabava

Revija People na čelo "čudovitih ljudi" tokrat postavila Pink
Na naslovnico posebne izdaje revije People o "čudovitih ljudeh" so v uredništvu uvrstili popzvezdnico Pink, ki so jo označili za "vzor, ki pooseblja iskrenost in samozavest".
5

Zabava

Popevka 2018: Kdo izmed stotih se je uvrstil na festival?
Lani je na festivalu Popevka slavila Nuška Drašček z živahno skladbo Tak dan. Kdo bo njen naslednik, bo znano septembra, v "igri" pa ostaja še 12 izvajalcev.
7

Zabava

Usher: Brez nakita in (kmalu) še brez žene
Leto 2018 se je za glasbenika Usherja začelo zelo slabo. Najprej sta z ženo Grace napovedala ločitev, zdaj pa so ga še oropali.
6

Zabava

Filipinski ribič "ulovil" 27 kilogramov kokaina
Filipinski ribič je med ribolovom v obalnih vodah pokrajine Camarines Norte iz vode izvlekel zaboj s kokainom, vreden 2,6 milijona evrov.
10

Zabava

Najtesnejše morsko prijateljstvo: Klovnska ribica in morska vetrnica
Kot pri večini dobrih prijateljstev tudi prijateljstvo klovnske ribice in morske vetrnice temelji na dajanju in sprejemanju.
4

Zabava

Nostalgični električar
Kupe nostalgičnega videza z električnim srcem je nastal na Češkem. Z enim polnjenjem lahko prevozi 300 kilometrov.
13

Zabava

Kako umiriti voznike, ki mislijo, da so nesmrtni?
Vsakih 30 minut po cestah po svetu ugasne 71 življenj. V celem letošnjem letu pa za polovico prebivalstva Slovenije. Vožnja je še vedno zelo nevarno početje.
42

Zabava

Izjemne orientacijske sposobnosti želv: Domov kar s pomočjo magnetnega polja
Morske želve so Zemljino magnetno polje sposobne izkoristiti izjemno dobro.
11

Zabava

Foto: Melania z zeleno toaleto pritegnila poglede v Beli hiši
Dan pred irskim praznikom dnevom svetega Patrika so se zavetniku Irske poklonili tudi v Beli hiši, kjer so priredili sprejem, udeležil se ga je tudi irski premier Leo Varadkar.
22

Zabava

Porova juha s kislo smetano
Sestavine: 1 kg pora, 1 čebula, 1 strok česna, 1,5 dl kisle smetane, 3 dag masla, 1 liter zelenjavne jušne osnove, sol, poper. Por operemo in narežemo na kolesca. Čebulo olupimo in nasekljamo.
4

Zabava

Rachel Weisz pri 48 letih z Danielom Craigom pričakuje otroka
48-letna Rachel Weisz je sporočila, da s partnerjem, zvezdnikom Jamesa Bonda, 50-letnim Danielom Craigom, pričakujeta otroka.
8

Zabava

John Stamos zaradi očetovstva srečnejši kot kadar koli
John Stamos in žena Caitlin McHugh sta pred kratkim dobila prvega sina Billyja, igralec pa je v prvem intervjuju po njegovem rojstvu dejal, da nikoli ni bil srečnejši.
4

Zabava

Avstralija: Pavi se zatekajo v hiše prebivalcev, kjer se najraje zadržujejo pred ogledalom
Avstralski prestolnici Canberra težave povzročajo pavi, barvite ptice, ki se nenadzorovano množijo. Da bi nenadno rast populacije omejili, so se Avstralci odločili, da bodo pticam odredili "pripor".
11

Zabava

Natalie Portman zavrnila častno judovsko nagrado
Podelitev nagrade genesis, ki je namenjena počastitvi posameznikov, "ki navdihujejo s svojo predanostjo judovski skupnosti in judovskim vrednotam", je bila, potem ko jo je zavrnila igralka Natalie ...
21

Zabava

Foto: Vzpon žene Kim Džong Una - prej tovarišica, zdaj prva dama
Severnokorejski mediji so za ženo voditelja Kim Džong Una, Ri Sol Ju, prvič po 40 letih znova uporabili naziv "prva dama", s čimer so po mnenju poznavalcev želeli izenačiti njen status s statusom ...
23

Zabava

Italijanski duhovnik zakockal pol milijona evrov župnijskega denarja
Italijanskemu duhovniku se sreča ni in ni hotela nasmehniti ravno takrat, ko jo je najbolj potreboval. Pri igrah na srečo je namreč zakockal več kot 500.000 evrov župnijskega denarja.
32

Zabava

Ženske hlače: Kontroverzen kos garderobe, ki javnosti ni pustil ravnodušne
Ste se kdaj vprašali, kdaj so ženske začele nositi hlače?
27

Zabava

Je mogoče iz garaže in drvarnice ustvariti domovanje?
V tokratni oddaji vam bomo pokazali stanovanje, v katerem je lastnik osrednji prostor rezerviral za priljubljeni štirikolesnik, in hišo, ki jo obdaja peščeni vrt po vzoru japonskega vrta, ter ...
3
Izjava dneva
link
Theresa May
2
20. april 2018 ob 14:52 Generacija Windrush je pomagala zgraditi državo, v kateri zdaj živimo. Želim pregnati vsako senco dvoma, da se je moja vlada postavila proti ljudem s Karibov, ki so si tukaj ustvarili novo življenje.
Več novic ...
Kazalo