Najbolje ocenjene novice zadnjih dveh dni - Zabava

Zabava

Avtomobili v prihodnosti bodo lahko zastonj
V ZDA smo se pogovarjali z analitikom, ki predvideva, da bodo avtomobili v prihodnosti lahko zastonj, a premijska storitev bo mikavna predvsem zaradi storitve v oblaku.
8

Zabava

Melania Trump: Sem med najbolj nadlegovanimi ljudmi na svetu
Ameriška prva dama Melania Trump je povedala, da je začela kampanjo proti ustrahovanju, saj je tega občutila na lastni koži.
32

Zabava

Preizkušali smo stopalko, ki se je ne bodo razveselili serviserji
Gledalce in bralce Avtomobilnosti smo povabili, da preizkusijo novo tehnologijo, poimenovano e-pedal. Ta omogoča vožnjo avtomobila z enim samim pedalom.
22

Zabava

EgyptAir obžaluje izredno "čuden" intervju z Drew Barrymore
Letalska družba EgyptAir obžaluje objavo intervjuja z igralko Drew Barrymore, objavljenega v njihovi reviji, ki so ga lahko prebirali potniki.
11

Zabava

Uroš Belantič: "Mi moramo prepoznati v oblačilih ne le videz, ampak tudi njihovo sledljivost"
V modni industriji je zelo aktualna razprava o onesnaževanju, predvsem zaradi presežka produkcije. Izdela se veliko več oblek, kot se proda, razlaga modni oblikovalec in kostumograf Uroš Belantič.
8

Zabava

Tudi psa je treba v avtomobilu privezati
Kužek, ki v avtomobilu ni privezan ali primerno zavarovan v kletki, se lahko v prometni nesreči – enako kot človek – hudo poškoduje ali pa pogine.
48

Zabava

Cher: Med Kennedyjevimi nagrajenci sem si želela biti že prej
Telefonski klic, s katerim je glasbenica Cher izvedela, da bo dobila nagrado Kennedyjevega centra za umetnost, je bil seveda pozitiven, a priznava, da si ga je želela dobiti že prej.
2

Zabava

Foto: Ameriške smučarke z Lindsey in Mikaelo na čelu na zabavi v slogu 70. let
Lindsey Vonn je s svojo dobrodelno fundacijo v domačem Vailu gostila zdaj že tradicionalni vsakoletni dogodek, namenjen zbiranju sredstev. Tema letošnje zabave je bil glam rock 70. let.
4

Zabava

Na pomoč, hrček ima zlepljeno oko!
Moj hrček v krogu kakega milimetra okrog levega očesa nima dlak, celo oko pa ima malo zaprto. Res ne vem, zakaj je tako. Prosim, pomagajte.

Zabava

Konec neke dobe? Francozi pozivajo k prepovedi solarijev.
Francoska agencija za prehrano, okoljsko in poklicno zdravje ter varnost (Anses) je pozvala vlado, naj prepove luči za sončenje in solarije, saj dokazano povečujejo tveganje za kožnega raka.
12

Zabava

V Novem mestu predstavili brutalni dirkalni renault clio E1
Matej Grudnik je v tovarni Revoz v Novem mestu, kjer je zaposlen, predstavil dirkalnik renault clio E1.
16

Zabava

Z MMC-jem na koncert Gorana Bojčevskega in Vlatka Stefanovskega
V nedeljo, 21. oktobra, bosta v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma moči združila glasbena virtuoza Goran Bojčevski in Vlatko Stefanovski. Z nekaj sreče lahko koncertu prisluhnete tudi vi.

Zabava

Michael Bublé se umika z odrov: Grem v pokoj!
Kanadski pevec Michael Bublé je naznanil, da "nima več živcev za slavo" in se po težkih časih, ko je spremljal, kako se njegov sin Noah bojuje z rakom na jetrih, umika z odrov in javnega življenja.
8

Zabava

KALU: Od slikanja, projekta s Polono Kasal do samostojnega prvenca
KALU alias Luka Uršič je stari znanec na področju domačega klubskega prizorišča.
1

Zabava

Kakšna Adele, Beatli na vrhu lestvice najbolj popularnih albumov
Mojstrovina četverice iz Liverpoola Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band je po prodaji postala najpopularnejši britanski album vseh časov.
10

Zabava

Britanska študija: na dan prepoznamo kar 5.000 obrazov
Ljudje v enem dnevu povprečno prepoznajo kar 5.000 različnih obrazov, pri čemer gre za poznane in neznane ljudi, pa tudi slavne, so ugotovili britanski znanstveniki.
3

Zabava

Sheeran na Otoku plačal več davkov kot Starbucks in Amazon
Angleški popzvezdnik Ed Sheeran je lani zaslužil manj, kot sta Starbucks in Amazon ustvarila dobička, toda na koncu je za plačilo davkov porabil več denarja kot podjetji.
31

Zabava

Varno v križišča brez semaforjev
Ford je predstavil sistem, ki zahvaljujoč komunikaciji med vozili omogoča varno vožnjo skozi križišča, tudi brez semaforjev.
4

Zabava

Melania o Trumpovih domnevnih aferah: To ni moj fokus
Prva dama Združenih držav Amerike Melania Trump je v intervjuju za televizijski kanal ABC poudarila, da ljubi svojega moža in da razmišlja o "veliko pomembnejših stvareh", kot da se ukvarja z ...
21
Izjava dneva
link
Boris Krabonja
3
14. oktober 2018 ob 11:30 Država preživetje še vedno razume, da je nekdo sit in da plača položnice, a pozabljamo, da imajo ljudje tudi pravico do nakupa knjige, da otroku omogočijo zunajšolske dejavnosti in da gredo na dopust.
Več novic ...
Kazalo