Najbolje ocenjene novice zadnjih dveh dni - Zabava

Zabava

Foto: Najstniki največ nagrad podelili seriji Riverdale
V Los Angelesu so podelili že tradicionalne nagrade po izboru ameriških najstnikov Teen Choice, večer pa je zaznamovala predvsem dominacija televizijske serije Riverdale.
2

Zabava

Pred pol stoletja so se v kletni sobici prvič sešli Led Zeppelin
Mineva natanko pol stoletja, odkar so se na prvi skupni vaji zbrali glasbeniki in ustanovili Led Zeppelin, eno najvplivnejših zasedb v glasbeni zgodovini.
45

Zabava

Policija moškega rešila pred napadom veveričjega mladiča
V nemškem mestu Karlsruhe so možje v modrem prejeli nenavaden klic na pomoč – klical jih je obupan moški, ki je bežal pred veverico.
25

Zabava

Velikodušne ponudbe novih vozil pred novimi testi
Rast prodaje novih vozil v Evropi je v prvi polovici leta celo večja od že tako optimističnih napovedih analitikov v avtomobilski industriji.
33

Zabava

Viktor in Amalija Knavs, Melanijina starša, dobila ameriški potni list
Viktor in Amalija Knavs, starša Melanie Trump, sta v četrtek dobila državljanstvo ZDA. Do zdaj sta čez lužo bivala na podlagi zelene karte, ki sta jo lahko podaljševala zaradi Melanie.
68

Zabava

"Pozor, pripravljeni?" Tu so Igre mest - evolucija ideje Iger brez meja
Ime Denis Pettiaux še danes marsikomu prikliče spomin na legendarnega sodnika v televizijskem tekmovanju Igre brez meja.
10

Zabava

2B: Biti glasbenik v Beli krajini je zgolj izbirni predmet
Skupino 2B je žanrsko morda težko opredeliti, sestavljajo pa jo trije bratje iz Bele krajine. Ustanovila sta jo Jernej in Gašper Mihelič, pozneje pa se jima je pridružil še Primož.
1

Zabava

Marelice v vaniljevi omaki
Sestavine: približno 20 zrelih marelic, 2 stroka vanilje, 15 dag sladkorja, 3 žlice ruma, limeta, nekaj vejic sveže mete, vaniljev sladoled. Marelice operemo, razpolovimo in odstranimo koščice.

Zabava

Pearl Jam s koncertoma v domačem mestu zbirali denar za brezdomce
Glasbena zasedba Pearl Jam je z dvema koncertoma v domačem mestu Seattle zbrala več milijonov dolarjev za brezdomce. V dobrodelne namene naj bi namenili 90 % izkupička.
6

Zabava

Video: Mariborski otok drugo leto zapored gostil Igre mest
Mariborski otok je gostil zabavne Igre mest, nekoč znane pod imenom Jadranske igre, še prej pa pod imenom Igre brez meja, kjer so v konkurenci petih ekip lanski naslov ubranile Štajerske vijolice.
6

Zabava

Francoska diva Isabelle Adjani proti družbenim medijem
Francoska filmska ikona Isabelle Adjani je razkrila, da se sprašuje, kako se mlade igralke lahko spopadajo z vso norostjo, ki jo s seboj prinašajo družbeni mediji.
19

Zabava

Vipavka za 30 ur izboljšala ženski rekord teka po planinski transverzali
Anja Klančnik je malo pred šesto uro zjutraj pritekla na Debeli rtič in s tem za 30 ur izboljšala ženski rekord teka po Slovenski planinski poti (SPP).
18

Zabava

Konec crocsov? Podjetje zaprlo še zadnji tovarni v Italiji.
Podjetje Crocs je sporočilo, da je v Italiji zaprlo še zadnji dve tovarni čevljev, ki so si v svetu mode že ob prvi izdaji pred šestnajstimi leti nadeli naziv najgrših čevljev na svetu.
38

Zabava

Foto in video: Nenavadni baloni nad mestom Bristol
Pretekli konec tedna je nad britanskim mestom Bristol letelo več kot sto toplozračnih balonov.

Zabava

Pri imenu Rolls-Royce nekaj pomeni tudi pomišljaj
Avtomobilske znamke so svoja imena pogosto dobile po ustanoviteljih in to velja tudi za razkošno znamko Rolls-Royce. A malokdo ve, da v imenu nekaj pomeni tudi pomišljaj med imenoma ustanoviteljev.
3

Zabava

Foto: Muja, ponos Beograda, je najstarejši aligator na svetu
Najstarejši aligator na svetu je Muja, ki je v beograjski živalski vrt iz Nemčije prišel leta 1937, ko naj bi bil star dve leti.
9

Zabava

Sinova Lennona in McCartneyja skupaj pozirala za selfi
Da kri ni voda, dokazuje selfi potomcev dveh glasbenih legend zasedbe The Beatles, ki ne le, da po videzu močno spominjata na svoja očeta, ampak sta tudi oba zaplula v glasbene vode.
7

Zabava

The biggest loser?* Premier Tonge voditelje poziva k hujšanju.
Tongovski premier Akilisi Pohiva bo voditeljem drugih tihomorskih držav postavil zanimiv izziv - pozval jih bo, da bodo eno leto skupaj hujšali.
2

Zabava

Na dražbo avtomobila Paula McCartneyja in Johna Lennona
Avtomobila, ki sta bila v preteklosti v lasti znamenitih glasbenikov Johna Lennona in Paula McCartneyja, bodo septembra prodajali na dražbi v ZDA.
3

Zabava

Kraljica soula Aretha Franklin v hudih zdravstvenih težavah
Legendarna ameriška pevka Aretha Franklin, ki so ji pred osmimi leti odkrili raka trebušne slinavke, naj bi bila v izredno slabem zdravstvenem stanju.
7
Izjava dneva
link
Uroš Macerl
15. avgust 2018 ob 10:31 Nekateri si to predstavljajo zelo preprosto. Potrebuješ eno peč, vržeš noter, zgori in ob tem izrabiš toploto. A to ni res, mi dobivamo skozi dimnike nore količine izredno nevarnih strupov.
Več novic ...
Kazalo