Najbolje ocenjene novice zadnjih dveh dni - Zabava

Zabava

Foto: Ne le koreografija Severnih Korejk, navijači prisegajo tudi na vikinške čelade, rogove in klobuke
Poslikani obrazi, okrasna očala v obliki olimpijskih krogov, vikinške čelade (ali pa samo rogovi), različne maske, pentlje, kape in cela kurentova oprava - vse to so najbolj vneti navijači prinesli ...
1

Zabava

Izpoved Playboyeve zajčice: "S Trumpom sem spala, ker mi je bil všeč, ne zaradi denarja"
Na ameriškega predsednika Donalda Trumpa se zgrinja val obtožb o prešuštvovanju. Po pornoigralki Stormy Daniels se je (spet) oglasila tudi Playboyeva zajčica Karen McDougal.
38

Zabava

"Dvojna poroka" zaradi napačne diagnoze raka bega iransko sodišče
Iranka, mama dveh otrok, je po diagnozi raka moža prepričala, naj se poroči z njeno prijateljico. Ta je kmalu zanosila, obenem pa se je usodna diagnoza izkazala za napačno.
26

Zabava

Tretja generacija Kiine uspešnice
Kia je razkrila tretjo generacijo modela ceed, ki se predstavlja s spremenjenim imenom in novo podobo.
18

Zabava

Jennifer Aniston in Justin Theroux gresta vsak svojo pot
Jennifer Aniston in Justin Theroux sta bila par sedem let, zadnji dve leti sta bila poročena. Zdaj sta objavila, da se "ljubeče" razhajata.
19

Zabava

Kakšno razliko na vozilu pomenijo odlične zimske pnevmatike?
Ko vremenoslovci napovedo možnost sneženja in prihod hladnega vremena, se po navadi pred začetkom zime povpraševanje po pnevmatikah poveča za 100 odstotkov.
42

Zabava

30 let, 20 traktorjev: Polzelan starodobnike spremenil v sijoče lepotce
Ernest Obermayer s Polzele ima doma kar 20 traktorjev. Pa ne takšnih, s katerimi bi še obdeloval zemljo, temveč takih, ki jih je več let zbiral in obnavljal.
9

Zabava

Video: Nekoč za izkazovanje ljubezni ni bil potreben poseben dan
God svetega Valentina po izročilu prinese ključ do korenin in prinese pomlad, v zadnjih letih pa je to postal potrošniško naravnan praznik zaljubljencev, ki nekoč za to niso potrebovali posebnega ...
1

Zabava

Zmago Hrvaški bo skušala na Evroviziji pripeti lepa Franka
Na Hrvaškem so razkrili, kdo jih bo predstavljal na letošnjem izboru za pesem Evrovizije. To bo mlada pevka Franka Batelić, ki bo zapela pesem Crazy.
12

Zabava

"Gibanje #MeToo je lov na čarovnice, ki ga vodi sovraštvo do moških"
Michael Haneke, eden najuglednejših evropskih režiserjev, je zadnji, ki je podal ostro kritiko gibanja Me Too proti spolnim zlorabam v filmski industriji, češ da je sprožilo "lov na čarovnice, ki bi ...
66

Zabava

Po Sanremu še "napad" na Evrovizijo - Italija v Lizbono pošilja moški dvojec
Na festivalu Sanremo sta slavila Ermal Meta in Fabrizio Moro s pesmijo Non mi avete fatto niente , s katero bosta predstavljala italijanske barve tudi na Evroviziji, ki bo potekala maja v Lizboni.
15

Zabava

Alfa stelvio 2,2 JTDM 180 AT8 Q4: SUV za dinamično ovinkarjenje
Stelvio ni prvi Alfin avtomobil, ki se dobro počuti na makadamih, spolzkih in zgrbančenih cestah.
9

Zabava

Emine razglednice: ManuElla, Tanja Ribič, Lara Kadis, INA SHAI
Na Emo se vračata dve nekdanji predstavnici Slovenije na Evroviziji - ManuElla in Tanja Ribič. Prvič se bo na njej predstavila predstavnica novega vala domačih pevcev Lara Kadis.
6

Zabava

Igralko starši prisilili v prisego proti istospolni usmerjenosti
Miriam Margolyes, ki je v znani sagi Harry Potter igrala Pomono Ochrowt, so starši prisilili v prisego na Bibliji, da ne bo nikoli v življenju spala z žensko.
8

Zabava

Foto: Najbolj vroče olimpijke v Sočiju
Olimpijske igre so v polnem zagonu, zato je primerno, da si ogledamo nekaj najprivlačnejših udeleženk v Sočiju. Seznam je dolg, prevladujejo pa predstavnice Rusije in ZDA.
81

Zabava

Zgodba o Ekatarini Veliki - zgodba o razpadu in propadu neke države
"EKV je umrla, da lahko živi večno," beremo enega izmed komentarjev pod YouTube posnetkom za Ti si sav moj bol, ene od največjih uspešnic kultne jugoslovanske skupine Ekatarina Velika.
29

Zabava

Kevin Hart o Dragiću: Zmaj, čigar zadah vas lahko ubije
Goran Dragić, sicer košarkar ekipe Miami Heat, je v nedeljo prvič igral na tekmi vseh zvezd severnoameriške Lige NBA v Los Angelesu, kjer je košarkarje predstavljal komik Kevin Hart.
29

Zabava

Oborožen rop priznane glasbenice, nato pa dragoceni čelo vrnjen kar v njen avtomobil
Znana francoska glasbenica Ophelie Gaillard si je močno presenečena oddahnila, ko je dobila nazaj svoje glasbilo, vredno več kot milijon evrov.
11

Zabava

Bi preživeli en teden brez vseh elektronskih naprav?
Pet igranih mladinskih zgodb: Kako so se odzvali mladi na idejo biti en teden brez prenosnega telefona in drugih elektronskih naprav? Otroci ločenih staršev - plusi in minusi?

Zabava

Ledecka do zmage na Mikaelinih smučeh, zdaj cilja na poletne OI
Ester Ledecka z medaljo v paralelnem veleslalomu v deskanju na snegu sicer ne bi bila prva, ki bi ji uspelo na istih olimpijskih igrah osvojiti odličji v dveh športih, bi bila pa prva po letu 1936.
19
Izjava dneva
link
Jani Dvoršak
1
20. februar 2018 ob 10:52 Dejstvo je, da je vzel zdravilo, ki ga je treba v okviru protidopinških postopkov prijaviti. Ni mi jasno, kako se je to zgodilo, in tudi jezi me, saj to športnikom stalno ponavljamo.
Več novic ...
Kazalo