Najbolje ocenjene novice zadnjih dveh dni - Zabava

Zabava

The Cranberries potrdili, da je njihove skupne glasbene poti konec
Člani irske zasedbe The Cranberries so marca sporočili, da bodo kljub smrti pevke Dolores O'Riordan na začetku leta 2019 izdali novo studijsko ploščo, zdaj pa so napovedali še, da se po izidu albuma ...
8

Zabava

V italijanski bordel s seks lutkami po dobrem tednu vdrla policija
Le nekaj dni po odprtju prvega italijanskega bordela z lutkami za seks so oblasti ustavile njegovo obratovanje.
27

Zabava

Razvpito življenje Tommyja Leeja – od pretepov in mamil do zasmehovanja starejših
Tommy Lee, u pokojeni bobnar skupine Mötley Crüe , ki je javnosti znan po svojem hedonističnem življenju in neotesanosti, se je znova znašel pod plazom kritik.
7

Zabava

Foto: Duo 2Cellos v vijoličnih dresih navdušil Maribor
Violončelista 2Cellos sta se po štirih letih vrnila v Maribor, od koder je doma Luka Šulić, ki skupaj s hrvaškim kolegom Stjepanom Hauserjem s priredbami glasbenih uspešnic navdušuje množice po vsem ...
31

Zabava

Siddharta 9.0 v razprodani Hali Tivoli: Gremo kar od tu naprej
Enajst let je trajalo, da se je Siddharta vrnila v ledeno dvorano Hale Tivoli. Takrat jo je zapustila po odigrani 56. skladbi večera Orion Lady.
72

Zabava

Miha Šalehar v MMCanalizi: "Knjiga je tudi terapija zame"
"Knjige Duh česa v tiskani obliki sploh nisem prebral. Vedno s težavo preletim svoje tekste, ko so enkrat napisani. Svojih oddaj ne poslušam, tudi z gledanjem sebe po televiziji sem imel težave," je ...
43

Zabava

Foto: Zmajčice odplesale zadnji ples, Milić neuspešno zabil prek avtomobilčka
Košarkarski spektakel v Stožicah, na katerem sta se od parketa poslovila Boštjan Nachbar in Sani Bečirović, so s svojim zadnjim plesom začinile članice plesno-navijaške skupine Zmajčice, ki so se ...
28

Zabava

Leonardo DiCaprio se je razšel z novo plavolasko iz Obalne straže
Leonardo DiCaprio v novo leto vstopa samski.
9

Zabava

"Slovenski rap je brez kakršne koli dileme močnejši, kot je bil nekoč!"
"Kdo je? To je u, baby, Ghet ..." se ob matrici zasliši iz zvočnikov za mešalno mizo studia. Tako se začne besedno ogrevanje pred še eno snemalno seanso velenjsko-mariborskih mojstrov besed, zbranih ...
32

Zabava

Odvadili smo se hoditi peš
Vsako osmo potovanje z avtomobilom je krajše od 500 metrov. V duhu Evropskega tedna mobilnosti zato v Avtomobilnosti poudarjamo pomen hoje. Še posebej pri otrocih.
43

Zabava

Zbogom, trivratni proceed
Kijina trivratna kombilimuzina s kupejevsko noto se po dveh generacijah poslavlja. S tretjo prihaja bolj uporaben petvratni shooting brake.
5

Zabava

Kakšni emmyji, Kitu Haringtonu je Igra prestolov dala novo družino
Zvezdnik priljubljene serije Igra prestolov Kit Harington je še enkrat osvojil srca oboževalcev, ko je po podelitvi emmyjev spregovoril, kaj mu je nastopanje v seriji pravzaprav prineslo - družino.
9

Zabava

Video: Dunking Devils opozarjajo na nevarno prečkanje železniških prog
Slovenske železnice so v tednu mobilnosti v sodelovanju z Dunking Devils pripravile video, s katerim želijo poudariti pomen varnosti pri prečkanju železniških prog.
1

Zabava

Paul McCartney po 36 letih na vrhu Billboarda
Najnovejša studijska plošča Paula McCartneyja, ki jo je naslovil Egypt Station , je v nedeljo dosegla vrh Billboardove glasbene lestvice, kar mu je s samostojnim izdelkom uspelo prvič po 36 letih.
9

Zabava

Čedahuči: Če bi lahko, bi se vsi preselili v neko kočo v gozdu
Pet let ustvarjanja glasbe, 150 koncertov in tretji album pred vrati – to je kratek statistični pregled dela sedmerice članov, ki sliši na ime Čedahuči.
7

Zabava

Foto: Lara Kalanj je nova mis Slovenije
Slovenijo bo 8. decembra na 68. lepotnem izboru za mis sveta v mestu Sanya na Kitajskem zastopala Lara Kalanj.
43

Zabava

Zakaj pilotom na letalu postrežejo drugačno hrano kot potnikom?
Okus letalske hrane je že od nekdaj deležen veliko več kritik kot pohval.
19

Zabava

Med zaljubljenostjo se spremeni ravnovesje hormonov
Če razstavimo zaljubljenost na osnovne delce, se romantika hitro izgubi, ostaneta pa kemija in družbeni kontekst. Vse skupaj zapakirati tako, da bo dobro delovalo, pa je sploh zahtevno.

Zabava

Victoria Beckham po glasbenem svetu osvojila še modnega
Nekdanja članica zasedbe Spice Girls, ki že leta uspešno pluje v modnih vodah, je 10 let po tem, ko je lansirala svojo modno znamko, vendarle debitirala na domačem terenu – na londonskem tednu mode.
5

Zabava

Ariana Grande si bo "vzela čas za celjenje ran"
Glasbenica Ariana Grande se zaradi spleta dogodkov v zadnjem času – od smrti nekdanjega partnerja do terorističnega napada, ki se je lani zgodil po njenem koncertu – začasno poslavlja iz sveta glasbe.
14
Izjava dneva
link
Ariel Salleh
1
18. september 2018 ob 14:00 Nekatere moti povezovanje ženske in narave, kajti patriarhalni sistem, patriarhalne filozofije, patriarhalne religije, celo zakoni in ekonomske teorije so ženske zvedli na področje narave in jih ...
Več novic ...
Kazalo