V 127. oddaji smo vam med drugim predstavili rezultate eksperimenta glede možnih prihrankov časa pri vožnji v prometnih konicah. Foto: MMC RTV SLO
V 127. oddaji smo vam med drugim predstavili rezultate eksperimenta glede možnih prihrankov časa pri vožnji v prometnih konicah. Foto: MMC RTV SLO

V 127. Avtomobilnosri smo bili pred težko pričakovanim trenutkom, ko smo vam bomo postregli z rezultati našega eksperimenta, ki je nastal ob veliki pomoči kolegov z Vala 202 in, seveda, z vami, zlasti tistimi, ki ste se v tem času vozili v jutranjih prometnih konicah s štajerskega in dolenjskega dela v Ljubljano in popoldne nazaj.

Nato smo pogledali, kaj vse ponuja čisto novi citroën berlingo, ki je primeren za petčlanske družine, saj ima v drugi vrsti tri sedeže s pritrdišči isofix.

V nadaljevanju oddaje smo predstavili motocikle prihodnjega poletja, nadaljevali pa smo tudi serijo, v kateri spodbujamo k vidnemu kontaktu v prometu. V tem najbolj mototednu jeseni je, seveda, imel glavno vlogo motorist.

Nato smo vam pokazali test enega vidnejših kandidatov za slovenski avto leta 2019, kie ceed.

V novicah smo se dotaknili zamenjave na čelu podjetja Tesla Motors, pogledali, kakšen električni avtomobil je predstavil danski proizvajalec koles, in kako bo Uber po novem testiral tehnologijo za samovozne taksije.

Na koncu pa smo vam s testom pokazali, kaj zmore Lexusov športni terenec NX.

Na Valu 202 Foto: MMC RTV SLO
Korist vidnega kontakta v prometu Foto: MMC RTV SLO
Citroën berlingo Foto: MMC RTV SLO
Kia ceed Foto: MMC RTV SLO
Harley Davidson Foto: MMC RTV SLO
Tesla Motors Foto: MMC RTV SLO
Uber Foto: MMC RTV SLO
Danski električni avtomobil Foto: MMC RTV SLO
Lexus NX Foto: MMC RTV SLO