Cameron in Benji svoje romance ne skrivata. Foto: Reuters
Cameron in Benji svoje romance ne skrivata. Foto: Reuters

Diazovo so prvič opazili v družbi 35-letnega Maddna maja letos, po sedmih mesecih romance pa jo je rocker zaprosil za roko. "Vsi mislijo, da je noro, a so tako zelo srečni za njiju," je neki vir povedal za Us Weekly. "Benji se je vedno hitro zaljubil, a tokrat je stvar resna in ujel je krasno dekle. Jasno je, da drug drugega neizmerno osrečujeta in nič ni boljšega od tega."

Že septembra je prijatelj para za ameriški tabloid razkril, da si Madden želi utrditi razmerje s Cameron in narediti naslednji korak: "Tradicionalnejši je od nje. Njej je glede poroke vseeno, si pa želi otrok. On pa si želi zaroke in poroke prej."

Spečala ju je Nicole Richie
Zasluge, da sta Diazova in Madden postala par, si lasti njegova svakinja Nicole Richie, ki je poročena z Benjijevim bratom dvojčkom Joelom Maddnom. Richiejeva je Cameronina dobra prijateljica in ponosno priznava, da ju je ona povezala. "Pozdravljam vse, kar bo osrečilo Benjija," je pred meseci povedala Nicole.

Nad tetoviranim rockerjem je močno navdušena tudi Cameronina mama Billie, ki upa, da je Benji tisti, s katerim se bo njena radoživa hči končno ustalila. Igralka ima namreč precej dolgo romantično zgodovino - dalj časa je bila v razmerju z videoproducentom Carlosom de la Torrejem, z igralcema Mattom Dilonom in Jaredom Letom, pop zvezdnikom Justinom Timberlakeom in bejzbolskim zvezdnikom Alexom Rodriguezom.

Nič kaj manj dejaven ni bil na tem področju tudi Benji, ki med svoja nekdanja dekleta prišteva Sophie Monk, Paris Hilton, Holly Madison in Elizo Doolittle.