Reprezentanca Belgije zagotovo izstopa tudi po pričeskah. Foto: EPA/Reuters
Reprezentanca Belgije zagotovo izstopa tudi po pričeskah. Foto: EPA/Reuters
Marouane Fellaini
Maroane Fellaini. Foto: EPA/Reuters

Belgijci imajo v svoji postavi Marouaneja Fellainija, sicer nogometaša Manchester Uniteda, ki z bujno pričesko, ki jo je za evropsko prvenstvo "nadgradil" z novo svetlo barvo, pritegne pozornost slehernega gledalca. Podobno pričesko ima tudi Axel Witsel, nogometaš Zenita, ki pa se ni odločil za plavolaso različico. Tretji rdeči vrag, ki pa se je tako kot Fellaini odločil za osvežitev pričeske, sicer irokeze, s svetlo barvo, je Radja Nainggolan, ki brani barve Rome. Zadnji iz vrst Belgije z opazno pričesko je Divock Origi, nogometaš Liverpoola.

Pred EP-jem sta k frizerju po plavolaso osvežitev odšla še Aaron James Ramsey, nogometaš Arsenala in Walesa, in Valon Behrami, nogometaš Watforda in Švice.

EP 2016 je ne le s svojo igro, temveč tudi s pričesko zaznamoval tudi hrvaški nogometaš Ivan Perišić, ki je svojemu frizerju zadal naslednjo nalogo - glavo mu je moral tako obriti, da je bila vidna številka njegovega dresa (4) in zemljevid Hrvaške. Za tekmo osmine finala s Portugalsko pa je nogometaš Interja glavo obarval v kockasto. Na seznam nenavadnih pričesk dodajamo še njegova soigralca Domagoja Vido, ki ima dolge lase spete v čop, je pa tudi 'zabrit', in Vedrana Ćorluko, ki je na EP-ju nekaj časa moral nositi čepico.

Nepremična pričeska Cristiana in Graziana
Opazni so še slovaški nogometaš Marek Hamšik s svojo našpičeno irokezo, pa angleški nogometaš Wayne Rooney, ki je vedno deležen dodatnih pogledov, saj si je že nekajkrat presadil lase, na seznamu ne manjkata niti valižanski nogometaš Gareth Bale in švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović s svojima figama, prav posebno pričesko ima tudi nogometaš Avstrije Marko Arnautović, dodajamo še Portugalca Cristiana Ronalda in Italijana Graziana Pelleja, ki jima v nasprotju s Turkom Ozanom Turfanom, ki si je tik pred strelom in golom Luke Modrića popravil pričesko, ni treba popravljati pričeske med tekmo, saj je ta s količino gela, ki jo uporabita, nepremična ...

Pričeska katerega nogometaša pa se je vam najbolj vtisnila v spomin?