Rihanna je za
Rihanna je za "drzno". Foto: BoBo

Vse so namreč za zabavo v dober namen izbrale izzivalne kreacije, največ pa sta pokazali mladi pevki Rihanna in Miley Cyrus. Prva je bradavički skrila z bleščečimi dodatki, druga pa s trakovi.

Tudi hollywoodska igralka Sharon Stone je pritegnila veliko pozornosti s svojim hlačnim kostimom z globokim dekoltejem in pokazala, da je pri svojih 56 letih videti čudovito.

38-letna visokonoseča manekenka in igralka Mila Jovovich je na prireditvi razkrila, da pod srcem nosi hčerkico, svoj nosečniški trebušček pa je na rdeči preprogi pokazala tudi manekenka Molly Sims.

Zabave po vsem svetu za dober namen
Zabave AmFar potekajo po vsem svetu, pred Los Angelesom je potekala v Cannesu, organizirajo jih tudi v Parizu, New Yorku in Sau Paulu, na njih pa znani in predvsem premožni obrazi na dražbah zbirajo denar za boj proti aidsu. Sharon Stone, ena izmed organizatoric zabav amfAR, je pred leti kot razlog za organizacijo takega dogodka navedla, da ne more živeti z vedenjem, da vsako minuto zaradi aidsa umre otrok, ljudje pa ob tem stojijo križem rok.